طرز تهیه فرنی سه رنگ
منبع خبر /
انواع دسر و بستنی /
22-07-1397
فرنی از جمله دسرهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشد، که می توان به عنوان یک دسر عالی و خوش طعم به راحتی آن را در منزل تهیه کرد.به همین منظور در ادامه به آموزش طرز تهیه فرنی سه رنگ که یک نوع فرنی مجلسی محسوب می شود، می پردازیم.
مواد مورد نیاز برای تهیه فرنی سه رنگ عبارت است از:
آرد برنج/ ۲ قاشق سوپ خوری
شیر سرد/ ۲ لیوان
کره/ به مقدار لازم
شکر/ ۴ قاشق
گلاب/ ۲ قاشق
زعفران دم کرده/ ۱ قاشق مرباخوری
پودر کاکائو/ ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه فرنی سه رنگ
شیر سرد را درون قابلمهای مناسب بریزید، بعد آرد برنج را به آن بیافزاید و کاملا آرد را داخل شیر حل نمایید. سپس قابلمه را روی شعله با حرارت کم قرار دهید و دائما مواد را به هم بزنید (هم زدن مدام مواد باعث گلوله گلوله نشدن آرد برنج در شیر سرد میشود).
پس از این که مواد مقداری غلیظ شد، گلاب و شکر را به آن بیافزاید و تا زمانی که فرنی قوام یا غلظت کافی را پیدا نکرده است، مواد را مرتب به هم بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه فرنی سه رنگ پس از قوام مواد، باید مقداری کره را به مواد اضافه کنید و به هم بزنید.
اکنون فرنی آماده شده را درون سه ظرف مجزا بریزید، تا سه نوع فرنی با سه رنگهای مختلف داشته باشد.
فرنی زعفرانی:
مقدار زعفرانی که از قبل دم کرده بودید را قبل از سفت شدن فرنی به یکی از ظرفها اضافه کنید و کاملا به هم بزنید، تا رنگ آن کاملا یکدست شود و طعم زعفران به خرد فرنی برود.
فرنی کاکائویی:
کاکائو را به همراه ۲ الی ۳ قاشق آب را درون یک ظرف بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، پس از گرم شدن آن را به ظرف دیگر فرنی اضافه کنید و آن را خوب به هم بزنید.
حال این سه نوع فرنی با رنگهای زعفرانی و کاکائویی و سفید را میتوانید، به شکل لایه لایه و یا دلخواه را داخل ظروف مخصوص دسر بریزید و تا هنگام سرو فرنی در داخل یخچال نگهداری نمایید.
ضمن تشکر از همراهی شما عزیزان با این دستور تهیه، امیدواریم از آموزش تهیه فرنی سه رنگ راضی بوده باشید و با رعایت نکات کاربردی در تهیه آن، از سرو این دسر خوشمزه و شیک در ضیافتهای خانوادگی لذت ببرید.
منبع: آرگا
آرد برنج/ ۲ قاشق سوپ خوری
شیر سرد/ ۲ لیوان
کره/ به مقدار لازم
شکر/ ۴ قاشق
گلاب/ ۲ قاشق
زعفران دم کرده/ ۱ قاشق مرباخوری
پودر کاکائو/ ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه فرنی سه رنگ
شیر سرد را درون قابلمهای مناسب بریزید، بعد آرد برنج را به آن بیافزاید و کاملا آرد را داخل شیر حل نمایید. سپس قابلمه را روی شعله با حرارت کم قرار دهید و دائما مواد را به هم بزنید (هم زدن مدام مواد باعث گلوله گلوله نشدن آرد برنج در شیر سرد میشود).
پس از این که مواد مقداری غلیظ شد، گلاب و شکر را به آن بیافزاید و تا زمانی که فرنی قوام یا غلظت کافی را پیدا نکرده است، مواد را مرتب به هم بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه فرنی سه رنگ پس از قوام مواد، باید مقداری کره را به مواد اضافه کنید و به هم بزنید.
اکنون فرنی آماده شده را درون سه ظرف مجزا بریزید، تا سه نوع فرنی با سه رنگهای مختلف داشته باشد.
فرنی زعفرانی:
مقدار زعفرانی که از قبل دم کرده بودید را قبل از سفت شدن فرنی به یکی از ظرفها اضافه کنید و کاملا به هم بزنید، تا رنگ آن کاملا یکدست شود و طعم زعفران به خرد فرنی برود.
فرنی کاکائویی:
کاکائو را به همراه ۲ الی ۳ قاشق آب را درون یک ظرف بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، پس از گرم شدن آن را به ظرف دیگر فرنی اضافه کنید و آن را خوب به هم بزنید.
حال این سه نوع فرنی با رنگهای زعفرانی و کاکائویی و سفید را میتوانید، به شکل لایه لایه و یا دلخواه را داخل ظروف مخصوص دسر بریزید و تا هنگام سرو فرنی در داخل یخچال نگهداری نمایید.
ضمن تشکر از همراهی شما عزیزان با این دستور تهیه، امیدواریم از آموزش تهیه فرنی سه رنگ راضی بوده باشید و با رعایت نکات کاربردی در تهیه آن، از سرو این دسر خوشمزه و شیک در ضیافتهای خانوادگی لذت ببرید.
منبع: آرگا