طرز تهیه ساندویچ بلوچیز و گردو
منبع خبر /
انواع ساندویچ /
28-07-1397
ساندویچ بلوچیز و گردو یک پیش غذای متفاوت و حاوی مواد مغذی و امگا 3 می باشد که برای همه اعضای خانواده بزرگ و کوچیک مناسب می باشد
اتاق خبر 24:
ساندویچ بلوچیز و گردو را میتوان به عنوان پیش غذا سرو نمود . گاهی من دوست دارم ساندویج برشتهای در کنار سالاد آن را سرو کنم.پیش غذای امروز ما کاملا متفاوت می باشد زیر تا به حال شاید اسم آن را نشنیده باشید اما باید گفت این ساندویچ لذیذ و متفاوت سرشار از امگا ۳ می باشد که برای همه گروه های سنی در اعضای مختلف خانواده مناسب می باشد.
مواد لازم:
مخصوص تهیه ی ۲۰ ساندویج
۱ عدد باگت فرانسوی، برش خرده به ابعاد ۳ سانت
¼ فنجان کرهی آب شده
۱۳۰ گرم پنیر بلوچیز، خردشده
¼ فنجان کره، نرم شده
نمک و فلفل جهت مزهدار کردن
½ فنجان گردو، خردشده
½ فنجان جعفری تازه، خردشده
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجهی فارنهایت (۲۰۰ درجهی سانتیگراد) گرم نمائید.
یک طرف نانهای برش خرده را به کرهی آب شده آغشته نمائید و روی کاغذ مخصوص فر بچینید.
آن سمت از نانها که به کره آغشته شده باید در بالا قرار گیرند.
نانها را درون فر بگذارید تا به مدت ۷ دقیقه بپزند و کمی تست شوند.
در کاسهای کوچک، بلوچیز ، کرهی نرم، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
این مخلوط را روی نانهای تست شده پخش کنید، سپس گردوهای خردشده را روی آنها بپاشید.
منبع: سفره ایرانی