نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، افزایش مصرف پروتئین در دوره جوانی و میانسالی میتواند با کاهش ریسک ناتوانی در سالمندی همراه باشد.
تحقیقات دانشگاه نیوکاسل نشان میدهد، بزرگسالان سالمند به نسبت جوانان تمایلی به مصرف پروتئین ندارند.
تحقیقات متعددی نشان داده است، مصرف ویتامینها و پروتئینها میتواند به میزان قابل توجهی ریسک سکته مغزی و ابتلا به بیماریهای قلبی در سالمندی را کاهش دهد.
ننو مندونسا، پژوهشگر ارشد این مطالعه از دانشگاه نیوکاسل میگوید: «برای جلوگیری از ناتوانی در دوره سالمندی رعایت توصیههای پزشکی در دوره جوانی و میانسالی ضروری است».
متخصصان پزشکی توصیه میکنند، بزرگسالان میانسال حداقل روزی یک گرم پروتئین مصرف کنند تا از ناتوانیهای بعدی در دوره سالمندی جلوگیری کنند.