دسر شکلاتی لیوانی؛ هنرنمایی با شکلات
منبع خبر /
انواع دسر و بستنی /
19-08-1397
دسر شکلاتی لیوانی یک نوع دسر خوشمزه با ظاهری وسوسه انگیز است که همه را مجذوب خود میکند. این دسر برای میهمانیها و دورهمیهای دوستانه بسیار مناسب است.
دسر شکلاتی لیوانی یک نوع دسر خوشمزه با ظاهری وسوسه انگیز است که همه را مجذوب خود میکند. این دسر برای میهمانیها و دورهمیهای دوستانه بسیار مناسب است.
میزان سرو: ۶ نفر
مواد لازم:
بیسکویت شکلاتی: ۱۲ عددپ
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۴ قاشق سوپخوری
شیر: ۴۰۰ میلی لیتر
آرد: ۳ قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
مواد لازم گاناش:
شکلات: ۲۰۰ گرم
خامه: ۳۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه گاناش:
خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، اما مراقب باشید که نجوشد.
شکلات تلخ را با چاقو خرد کرده و به ظرف مناسبی انتقال دهید.
خامه گرم شده را روی شکلات بریزید.
مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در مجاورت دما و محیط قرار دهید تا گاناش خنک شود.
نکات گاناش:
خامه نباید بجوشد. در غیر این صورت میبرد و قابل استفاده نخواهد بود.
در صورتی که گاناش را در یخچال نگهداری میکنید، سفت میشود و باید برای استفاده آن را در مجاورت دمای محیط قرار دهید و گهگاه هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.
گاناش کرمی است که از ترکیب خامه و شکلات به دست میآید و برای تزئین دسرها، پوشش دادن کیکها و شیرینی ها، کاپ کیکها و ... از آن استفاده میشود. شما میتوانید چاشنیها و طعم دهندهها را بنا به ذائقه خود به آن اضافه کنید.
طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی:
برای تهیه لایه خامه ای، زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنید تا خامه شوند.
شیر و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
پس از غلظت یافتن، ظرف را از روی حرارت بردارید و حدود ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
سپس پنیر خامهای را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
بیسکویتها را در غذاساز پودر کنید.
کف ظرفهای سرو بریزید.
مخلوط خامهای را به صورت یک لایه روی بیسکویتها بریزید.
گاناش را در قیف قنادی بریزید و روی لایه خامهای پایپ کنید.
میزان سرو: ۶ نفر
مواد لازم:
بیسکویت شکلاتی: ۱۲ عددپ
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۴ قاشق سوپخوری
شیر: ۴۰۰ میلی لیتر
آرد: ۳ قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای: ۱۰۰ گرم
مواد لازم گاناش:
شکلات: ۲۰۰ گرم
خامه: ۳۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه گاناش:
خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، اما مراقب باشید که نجوشد.
شکلات تلخ را با چاقو خرد کرده و به ظرف مناسبی انتقال دهید.
خامه گرم شده را روی شکلات بریزید.
مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در مجاورت دما و محیط قرار دهید تا گاناش خنک شود.
نکات گاناش:
خامه نباید بجوشد. در غیر این صورت میبرد و قابل استفاده نخواهد بود.
در صورتی که گاناش را در یخچال نگهداری میکنید، سفت میشود و باید برای استفاده آن را در مجاورت دمای محیط قرار دهید و گهگاه هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.
گاناش کرمی است که از ترکیب خامه و شکلات به دست میآید و برای تزئین دسرها، پوشش دادن کیکها و شیرینی ها، کاپ کیکها و ... از آن استفاده میشود. شما میتوانید چاشنیها و طعم دهندهها را بنا به ذائقه خود به آن اضافه کنید.
طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی:
برای تهیه لایه خامه ای، زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنید تا خامه شوند.
شیر و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
پس از غلظت یافتن، ظرف را از روی حرارت بردارید و حدود ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
سپس پنیر خامهای را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
بیسکویتها را در غذاساز پودر کنید.
کف ظرفهای سرو بریزید.
مخلوط خامهای را به صورت یک لایه روی بیسکویتها بریزید.
گاناش را در قیف قنادی بریزید و روی لایه خامهای پایپ کنید.
منبع: ماهنامه کیک و شیرینی