220 دستگاه کمباین در اراک تولید شد
«علی اصغر حمیدی فر» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: قیمت هر یک از این کمباین ها بیش از 2 میلیارد و 250 میلیون ریال برآورد شده است. وی ادامه داد: بخش عمده ای از کمباین های تولیدی شرکت کمباین سازی ایران به کشورهای عراق...
وی ادامه داد: بخش عمده ای از کمباین های تولیدی شرکت کمباین سازی ایران به کشورهای عراق و قزاقستان صادر شده است.
مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران(اراک) بیان کرد: 90 دستگاه بیلر نیز از ابتدای امسال در این شرکت تولید و روانه بازار شده است.
حمیدی فر با بیان اینکه بیش از هفت هزار دستگاه کمباین فرسوده در کشور وجود دارد، اظهار کرد: جایگزینی این تجهیزات فرسوده برای جلوگیری از هدررفت محصول از مباحت مورد تاکید دولت یازدهم و از بندهای برنامه پنجم توسعه است.
وی بیان کرد: کمباین های فرسوده سالانه بیش از 880 هزار تن ریزش و هدر رفت جو و گندم دارند که با احتساب میانگین قیمت یک میلیارد و 500 میلیون ریالی هر دستگاه کمباین، سالانه به میزان ارزش هفت هزار و 900 دستگاه کمباین، هدر رفت محصولات استراتژیک کشاورزی رخ می دهد.
مدیرعامل شرکت کمباین سازی ایران (اراک) تاکید کرد: جایگزینی کمباین های فرسوده نیازمند اعطای تسهیلات با بهره پایین به کشاورزان است و این مهم علاوه بر جلوگیری از هدررفت محصولات، برای این شرکت نیز کارسازی کرده و تثبیت اشتغال را در پی دارد.
حمیدی فر یادآوری کرد: شرایط خطوط تولید این شرکت مطلوب و پرداختی های کارگران نیز به روز و بدون معوقه است.
شرکت کمباین سازی ایران در سال 1348 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی شهرستان تهران به نام شرکت جانساز (سهامی خاص) به ثبت رسید و در سالهای 1349 و 1361 به ترتیب با عناوین 'ایران جان دیر' و 'کمباینسازی ایران' تغییر نام داشته است.
در سال 1384 بر اساس اجرای قانون خصوصی سازی 53 درصد از سهام این شرکت به آستان قدس رضوی واگذار شد و در سال 1392 نیز آستان قدس رضوی با پرداخت 400 میلیارد ریال سهام خود را به 75درصد افزایش داد.
3017/6013/