طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی


طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی

کینوا را در آب مرغ به مدت 15 دقیقه کامل بپزید تا آب کاملا تبخیر و کینوا کاملا پخته شود.

طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی
مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی:
کینوا ۳ پیمانه
آب مرغ ۲/۳ پیمانه
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
ذرت پخته شده ۲/۳ پیمانه
خیار ۳ عدد
پیاز قرمز ۱ عدد
فلفل قرمز دلمه‌ای ۱ عدد



مواد لازم برای سس سالاد کینوا:
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی:

کینوا را در آب مرغ به مدت ۱۵ دقیقه کامل بپزید تا آب کاملا تبخیر و کینوا کاملا پخته شود. بعد از خنک شدن کینوا، تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید، سس سالاد را اضافه کرده و بر حسب سلیقه پنیر پارمزان یا چدار را اضافه کنید و سالاد را یک ساعت در یخچال گذاشته و سپس نوش جان کنید.



نکاتی برای تهیه سالاد کینوا مکزیکی:

این سالاد یک وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام شما می‌تواند باشد.



در صورت تمایل می‌توانید یک عدد آووکادو را جایگزین خیار کنید و از دو عدد گوجه فرنگی هم می‌توانید در ترکیب سالاد استفاده کنید.



منبع: بیتوته

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

 شیر مادر یا شیرخشک؟