انواع دسر شب یلدا همراه با اموزش
دسر شب یلدا : یلدا یکی از خاطره انگیر ترین شبهای ایرانیان است و بانوان ایرانی با درست کردن دسر های مخصوص این شب به سفره های خود رنگ و بوی یلدایی می دهند در این قسمت از ایران بانو ما برا ی شما بانوان ایرانی تعدادی از دسرهای شب یلدا را قرار داده ایم … نوشته انواع دسر شب یلدا همراه با اموزش اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.
دسر شب یلدا : یلدا یکی از خاطره انگیر ترین شبهای ایرانیان است و بانوان ایرانی با درست کردن دسر های مخصوص این شب به سفره های خود رنگ و بوی یلدایی می دهند در این قسمت از ایران بانو ما برا ی شما بانوان ایرانی تعدادی از دسرهای شب یلدا را قرار داده ایم برای خواندن آموزش درست کردن این دسر ها روی نام یا عکس دسر مورد نظر کلیک کنید
ژله بستنى انار دسر ویژه شب یلدا:
دسر شب یلدا , دسر برای شب یلدا
مواد لازم برای دسر مخصوص شب یلدا :
ژله انار ۱ بسته، بستنی ۲ لیوان، ژله آلوورا ۲ بسته .
طرز تهیه دسر شب یلدا جدید :
ابتدا ژله انار را به صورت ساده یعنی با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید.
بعد از این که ژله انار کامل بسته شد آن را با قالب انار قالب بزنید.دو بسته ژله آلوئه ورا را با دو لیوان آب جوش حل کنید و آنقدر هم بزنید تا کامل خنک شود.
سپس دو لیوان بستنی را آرام آرام به ژله آلوورا اضافه کرده و هم بزنید. تنها نکته مهم این است که این ژله را باید حداقل برای نیم ساعت هم بزنید تا کامل بستنی و ژله آلوورا با هم مخلوط شوند.
اگر این کار برای شما مشکل است می توانید به جای دو لیوان بستنی از دو لیوان شیر استفاده کنید.ژله های انار قالب زده را درون کف قالب و دیواره ها بچینید.
ژله آلوورا و بستنی را درون قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا کامل بسته شود.در انتها ژله را از درون قالب برگردانید.
باسلوق شب یلدا
دسر های شب یلدا , دسر برای شب یلدا
ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﯾﻦ ﺗﺎ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﮐﺎﻣﻼ ﻏﻠﯿﻆ ﺑﺸﻪ. ﺩﺭﺍﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺣﺪﻭﺩ ۲۰ ﺗﺎ ۲۵ ﮔﺮﻡ ﮐﺮﻩ ﻭ ﮐﻤﯽ ﻭﺍﻧﯿﻞﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺯﺩﻥ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﯾﻦ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩﺗﻮﻥ ﺍﻭﻧﻘﺪﺭ ﻏﻠﯿﻆ ﺑﺸﻪ
دسر ساده و شیک یلدایی
مواد لازم برای دسرشب یلدا :
طرز تهیه دسرهای شب یلدا جدید :
دسرهای شب یلدا : دسر پاناکوتا با ژله انار
دسر شب یلدا , دسرهای شب یلدا , طرز تهیه خوراکیهای شب یلدا
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم .
شیر ۱ لیوان .
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری .
عسل ۲ قاشق غذاخوری
ژله انار ۲ بسته .
آب جوش ۲ لیوان .
دانه های انار ۱ لیوان .
چوب دارچین ۱ تکه کوچک
طرز تهیه :
پودر زلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا زلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید ).
خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد ، چوب دارچین را نیز اضافه کنید ، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد ، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید ).
لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوان ها استفاده کنید ) ؛ پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوان ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
برای تهیه ژله ابتدا ۲ بسته پودر ژله انار را در ۲ لیوان آب جوش حل کنید ، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس ۲ لیوان آب سرد به ان اضافه نمایید ، لیوان های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها بریزید ، چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند.
پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید ، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید.
نکته ها : در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن ۲ بسته ژله فقط از ۲ لیوان آب جوش استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.
انواع دسر شب یلدا همراه با اموزش
برای خواندن بقیه دسرها روی آنها کلیک کنید
دسر ماست به شکل هندوانه برای شب یلدا
دسر شب یلدا یی به شکل آدم برفی
گرد آوری مطالب : iranbanou.com