فرهنگ ایرانی اسلامی در قالب قصه‌ به کودکان منتقل شود


فرهنگ ایرانی اسلامی در قالب قصه‌ به کودکان منتقل شود

گروه اجتماعی- مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد بر تبیین فرهنگ غنی یزد در قالب قصه‌گویی گفت: می‌توان فرهنگ و هویت اصیل ایرانی در قالب قصه‌های جذاب و شیرین به کودکان منتقل کرد.

فرهنگ ایرانی اسلامی در قالب قصه‌ به کودکان منتقل شود

به گزارش ایکنا از یزد، سیدحسین پیغمبری، مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد 7 آذرماه در نشست با محمدصادق کوچک زاده، رییس حوزه هنری استان یزد فهم تداوم و تقویت همکاری‌های دو نهاد را خواستار شد و اظهار کرد: باید در حوزه کودک و نوجوان و هنرمندان، آثار هنری تأثیرگذار و ماندگار تولید شود.
پیغمبری با اشاره به آغاز فعالیت هنری خود از حوزه هنری، این نهاد را یک نهاد جریان‌ساز و مؤثر در عرصه‌های فرهنگی، هنری و ادبی دانست و با اشاره به اجرای نمایش «دادگاه زباله‌ها» محصول حوزه هنری یزد به کارگردانی علی جاور در سال‌جاری گفت: بعد از سال‌ها شاهد تولید و اجرای یک نمایش خوب در حوزه کودک و نوجوان بودیم که امیدواریم تولید و اجرای این گونه آثار تداوم داشته باشد.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد از آمادگی مراکز کانون برای اجرای نمایش‌های کودک و نوجوان خبر داد و افزود: باید با همکاری و تعامل سازنده دستگاه‌ها و نهادها و دعوت از گروه‌های نمایشی سایر استان‌ها، جریان تئاتر کودک و نوجوان را در یزد پررنگ‌تر و تقویت کنیم.
وی با بیان اینکه فرهنگ غنی یزد را می‌توان در قالب قصه‌گویی تبیین و معرفی کرد، گفت: در این زمینه از کتاب‌های داستان‌ و قصه‌های بومی محلی یزد که توسط حوزه هنری تولید و منتشر شده استفاده خواهد شد.
محمدصادق کوچک زاده، رئیس حوزه هنری استان یزد نیز در این نشست بر استفاده از ظرفیت و قابلیت‌های این دو نهاد در راستای ارتقای فرهنگ و هنر دارالعباده و دارالعلم تأکید کرد.
کوچک‌زاده ضمن تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های حوزه هنری گفت: این دو نهاد با هم‌افزایی و تعامل بیشتر می‌توانند زمینه مناسبی برای شکوفایی و بالندگی استعدادهای کودکان، نوجوانان و جوانان فراهم کنند.
وی دوران کودکی را بهترین و مؤثرترین زمان برای آموزش نونهالان و آینده سازان ایران اسلامی دانست و با اشاره به کشف و پرورش استعداد کودکان و نوجوانان در کانون بیان کرد: کانون محیطی خلاق و پویا و نمونه جدی اقتصاد مقاومتی در حوزه فرهنگ و هنر است.
رییس حوزه هنری یزد گفت: مربیان و کارشناسان کانون با ایده‌های خلاقانه و استفاده بهینه از مواد و دورریختنی‌ها، کودکان و نوجوانی خلاق و مبتکر پرورش دادند که این ظرفیت‌ باید بیشتر در جامعه شناخته شود.
وی آمادگی حوزه هنری برای گسترش همکاری‌های فرهنگی، هنری و تولیدات مشارکتی در بخش‌های فیلم، تئاتر، ادبیات، نمایشنامه‌نویسی، داستان‌نویسی و سایر رشته‌های مرتبط را اعلام کرد.
سالکی، معاون فرهنگی حوزه هنری استان یزد نیز در این نشست با اشاره به اجرای طرح مادران قصه‌گو گفت: باید با آموزش مادران، قصه‌گویی را در خانه‌ها نهادینه کرد و فرهنگ و هویت اصیل ایرانی و یزدی را در قالب قصه‌های جذاب و شیرین به بچه‌ها منتقل کرد و در جهت انتشار و گسترش این فرهنگ گام برداشت.
یادآور می شود در پایان مقرر شد دو طرف در زمینه اجرای تئاتر کودک و نوجوان، برگزاری کارگاه تخصصی داستان‌نویسی، قصه‌گویی و آماده‌سازی و تولید محتوای قصه‌های انقلاب همکاری ویژه‌ای داشته باشند.

انتهای پیام



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

مرد جوان پسر مورد علاقه مادرزنش را به قتل رساند!