به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛رژیم غذایی غربی مملو از گوشتهای قرمز و فرآوری شده، چربیهای اشباع شده، قند تصفیه شده، و کربوهیدراتهای تصفیه شده است و حاوی مقادیر کم میوه، سبزیجات، غلات کامل، غذاهای دریایی و گوشت مرغ است.
محققان دانشگاه A F شمال غرب چین دریافتند عصاره چای سبز موسوم به epigallocatechin gallate (EGCG) موجب کاهش ابتلا به مقاومت انسولین، چاقی و اختلالات حافظه در گروه موشهای تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب و پرقند شد.
در حقیقت Gallated catchin (GC) موجود در چای سبز از طریق فعالیت در بخشی از سیستم گوارش، موجب کاهش میزان گلوکز خون و مانع از جذب گلوکز عادی در بافتها میشود. به عبارت دیگر، این عملکرد به پیشگیری از دیابت نوع ۲ و چاقی کمک میکند.
به گفته «ژوبو لیو»، سرپرست تیم تحقیق، «نوشیدن چای سبز میتواند جایگزین مناسبی برای دارو در مقابله با چاقی، مقاومت انسولین و اختلال حافظه باشد.»
محققان در مطالعه بعدی به بررسی این یافتهها بر روی انسانها خواهند پرداخت.