کارگروه تخصصی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان تشکیل شود


کارگروه تخصصی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان تشکیل شود

گروه سیاسی - نشست شورای آموزش‌وپرورش شهرستان خمیر با محور بررسی ضرورت تشکیل کارگروه تخصصی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان برگزار شد.

کارگروه تخصصی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان تشکیل شود

به گزارش ایکنا از هرمزگان، نشست شورای آموزش‌وپرورش شهرستان خمیر با محور بررسی هزینه‌های کمک‌آموزشی در مدارس خاص، شیوه اجرای طرح ایران مهارت و پیشگیری از آسیب‌ها اجتماعی در مدارس در فرمانداری شهر خمیر با حضور فرماندار خمیر و مدیر آموزش‌وپرورش بندر خمیر در روز یکشنبه ۱۱ آذرماه برگزار شد.
میر هاشم خواستار، فرماندار خمیر با تأکید بر اهمیت سلامت روحی و اخلاقی دانش‌آموزان در مدارس گفت: باید مدارس محیط امن آموزش و فرهنگ‌سازی باشد و کمیته‌ای تخصصی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان بر مسائل و فعالیت مدارس نظارت داشته باشد.
فرماندار بندر خمیر با اشاره به کاهش میزان ترک تحصیل در مدارس شهرستان افزود: استفاده از ظرفیت خیرین و نیکوکاران در مبحث کمک به دانش‌آموزان کم‌بضاعت در شهرستان پررنگ است و آموزش‌وپرورش نیز باید ورود جدی و دقیقی به این حوزه خصوصاً در مدارس روستایی داشته باشد.
رئیس شورای آموزش‌وپرورش بندر خمیر با اعلام اینکه مدارس غیرانتفاعی بخشی از مشکلات آموزش‌وپرورش را کاهش می‌دهند، افزود: خروجی بخش غیرانتفاعی در شهرستان خوب بوده و توانسته است رضایت اولیا و دانش‌آموزان را فراهم سازد.
خواستاردر مورد تعین نرخ هزینه مشارکت مردمی در مدارس خاص و غیرانتفاعی شهرستان نیز اظهار کرد: دریافت مبالغ باید به صورتی باشد که کیفیت آموزش را در مدارس کاهش ندهد و خانواده فشار مالی نیز متحمل نشوند.
به گفته‌ی فرماندار خمیر تصریح کرد: تعیین قطعی میزان دریافت کمک‌هزینه آموزشی در این مدارس نیازمند بررسی بیشتر و دقیق‌تر است و با برگزاری نشستی تخصصی‌تر این مبالغ اعلام و در اختیار مدارس قرار خواهد گرفت.
حسین داوودی نژاد مدیر آموزش‌وپرورش بندر خمیر نیز با تشریح فعالیت‌های آموزش‌وپرورش در آغاز سال تحصیلی گفت: توجه به بهبود اوضاع فرهنگی و علمی در مدارس می‌تواند زمینه ارتقای شهرستان را فراهم سازد و برای افزایش شتاب علمی و رشد بیشتر نیازمند رویکرد‌های نوین آموزشی و خلاقیت هستیم.
داوودی تصریح کرد: در شهرستان خمیر بیش از ۱۲ هزار دانش‌آموز در ۱۳۷ مدرسه مشغول تحصیل هستند که از این میان چهار مدرسه نمونه دولتی، دو مدرسه شاهد و دو آموزشگاه نیز به‌صورت هیئت‌امنایی اداره می‌شوند.
مدیر آموزش‌وپرورش بندر خمیر حضور اولیا را در مدیریت آموزشی و فرهنگی مدارس یک شاخص ارزشمند برای ارتقای کیفیت است، عنوان کرد: همواره حضور خیرین و کمک‌های فکری و مادی اولیا بازوان توانمندی برای رشد مدارس شهرستان بوده است.
داودی‌نژاد با اشاره به طرح ایران مهارت نیز گفت: این طرح از ابتدای مهرماه در مدارس کشور آغاز شده است و اجرای آن موجب پیوند بین آموزش‌های رسمی و غیررسمی است.
وی افزود: این طرح در دوره متوسطه اول اجرا می‌شود و برنامه‌ای را برای آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با فضای کار و اشتغال و پیوند بیشتر دانش‌‌آموزان با فضای کسب‌وکار و فعالیت‌های کارآفرینانه ارائه می‌دهد.
مدیر آموزش‌وپرورش بندر خمیر در خصوص پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مدارس نیز گفت: با کمک بهزیستی و مشاوران و مدرسان تربیتی به‌دنبال افزایش سلامت روحی دانش‌آموزان در مدارس هستیم و دوره‌های تخصصی مشاوره برای دانش‌آموزان در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایکنا از هرمزگان در این جلسه اعضای شورای آموزش‌وپرورش دیدگاه خود را در خصوص موضوعات طرح‌شده بیان کردند.
انتهای پیام


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

(تصاویر) مخوف‌ترین مرکز بازداشت و شکنجه در دمشق