طرز تهیه ژله تخم شربتی
منبع خبر /
انواع دسر و بستنی /
14-09-1397
ژله تخم شربتی یک دسر فوق العاده برای تابستان است که باعث رفع عطش و تشنگی میشود. این ژله ترکیبی از تخم شربتی و پودر ژله بدون طعم یا در طعم های مختلف است که افراد بسته به ذائقه خود میتوانند آن را تغییر دهند.
ستاره | سرویس آشپزی – ژله تخم شربتی، ترکیبی از دانههای تخم شربتی و پودر ژله است که به عنوان نوعی دسر خوشمزه مورد استفاده قرار میگیرد و با مصرف آن میتوان از خواص بینظیر تخم شربتی بهرهمند شد. این ژله را میتوان به صورت ساده تهیه کرد و یا با استفاده از خاکشیر، بستنی و خامه به صورت چند لایه درست کرد و بر تنوع آن افزود.
طرز تهیه ژله تخم شربتی
مواد لازم | |
تخم شربتی | 1 قاشق غذاخوری |
آب سرد | 1 لیوان |
ژله با رنگ و طعم دلخواه | 1 بسته |
آب جوش | 1 لیوان |
دستور تهیه:
نکته: در صورت تمایل میتوانید نیمی از پودر ژله را با تخم شربتی و نیم دیگر را با خاکشیر مخلوط کنید و پس از بسته شدن یک لایه، لایه دیگر را در ظرف سرو بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ژلهای دو لایه داشته باشد.
دانههای تخم شربتی حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربیهای ضروری برای بدن هستند و مقادیر زیادی فیبر دارند. این دانههای ریز و سیاه رنگ، سرشار از آنتی اکسیدان اند و به کنترل دیابت کمک میکنند. اگر این تخمها در آب خیسانده شوند در تماس با آب پف کرده و دور آنها پوشش سفید شفافی ایجاد میشود.
خیساندن دانههای تخم شربتی در آب گرم باعث آزاد شدن آنتی اکسیدانها و آنزیمهای گوارشی آن میشود. این دانهها را معمولا به صورت شربت خنک و در اکثر مواقع همراه با خاکشیر برای رفع عطش و تشنگی مینوشند و یا در خوراکهای مختلف مورد استفاده قرار میدهند. دانههای تخم شربتی را همچنین برای تزیین روی شیرینیها و در دسرهای گوناگون به کار میبرند.
در این مطلب طرز تهیه ژله تخم شربتی را با هم مرور کردیم که امیدواریم مورد توجه شما قرار گرفته باشد. این ژله را در منزل درست کنید و اگر پیشنهادی در این زمینه دارید از طریق بخش "ارسال نظر" با دیگران به اشتراک بگذارید.