حقایقی جالب و خواندنی در مورد صنعت سینما وجود دارد که فقط عاشقان واقعی سینمای هالیوود به آنها توجه کرده اند. با ما همراه شوید تا با 5 مورد از جالب ترین آنها آشنا شوید
حقایق جالب و خواندنی سینمای هالیوود
پول هایی که در فیلم های سینمایی می بینیم واقعی نیستند!
این قانون از یک کشور به کشور دیگر فرق می کند. برای مثال در آمریکا پول های تقلبی یک رو هستند. از نظر اندازه نیز با اسکناس های واقعی یکی نیستند. اسکناس های تقلبی فیلم ها 75 درصد یا بیش از 150 درصد کوچک تر از سایز اسکناس های واقعی هستند.
ریسک استفاده از پول های شبیه اسکناس های واقعی سال 2001 سر فیلمبرداری فیلم Rush Hour 2 در لاس وگاس به همه ثابت شد. چون تعدادی از مردم سعی داشتند پول های تقلبی که در صحنه انفجار یک کازینو در خیابان پخش شده بود را خرج کنند!!
اندازه و ظاهر پول های تقلبی استفاده شده در سینما
در صحنه های فیلم تعداد زیادی Fight Club لیوان های قهوه Starbucks می بینیم.
قضیه این نبود که این محصول در جایی از صحنه قرار داده شود، بلکه معنی اش این بود مغازه های قهوه Starbucks خیلی زیادی در لس انجلس وجود داشت. فیلم سازان هم مخالفتی با این مدل قهوه نداشتند، پس فقط می خواستند به فروش و موفقیت این شرکت کمک کنند. پس با این روش بقیه با آن آشنا شده و از این برند استفاده می کردند.
لیوان معروف سر صحنه های فیلم Fight Club
اکثر فیلم های آمریکایی که قبل از سال 1929 ساخته شده اند برای همیشه گم شده اند. اولین فیلم سه بعدی جهان نیز در بین آنها بود.
طبق گفته موسه مارتین اسکورسیزی (یک سازمان بدون منفعت شخصی به نگهداری و نمایش فیلم های کلاسیک و قدیمی می پردازد) 99 درصد از فیلم های ساخته شده قبل از سال 1929 گم شده اند. و اولین فیلم سه بعدی جهان به نام «قدرت عشق» (The Power of Love) هم در لیست این فیلم ها بوده است. در عکس پایین شما می توانید تصویری از این فیلم را ببینید. این عکس تنهای مدرک حفظ شده از این فیلم است.
این فیلم سه بعدی در سال 1922 با کمک دو دوربین دو پرژوکتوری، ساخته شد. در این فیلم همچنین از سیستم سه بعدی سازی با رنگ قرمز و سبز استفاده شده بود. و برای بینندگان این امکان را فراهم می آورد که با استفاده از عینک سبز یا قرمز دو پایان مختلف از فیلم داشته باشند؛ و این بستگی به این داشت پایان تراژیک دوست داشت یا پایان خوش!
متاسفانه هر دو نسخه فیلم گم شدند.
فیلم «قدرت عشق»، اولین فیلم سه بعدی جهان
این باور وجود دارد که آکادمی اسکار به خاطر مجسمه یادبود شوهر بت دیویس بازیگر به این نام خوانده می شود
این جایزه در سال 1939 اسکار نامیده شد. قبل از سال 1939 تمام برندگان یک مجسمه بدون اسم برنده می شدند. پس نام اسکار Oscar از کجا آمد؟
چندین نظریه در این مورد وجود دارد. طبق اولین نظریه این نام به افتخار شوهر بت دیویس به مجسمه داده شد (بت دیویس را می توانید در عکس ببینید). بتی ادعا می کند ادعا می کرد او نام اسکار را به مجسمه داده است چون مجمسه او را شوهرش هارمون اسکار نلسون (Harmon Oscar Nelson) می اندازد وقتی که صبح ها از زیر دوش حمام بیرون می آمد.
طبق نظریه دوم، Margaret Herrick کتابدار پیشین آکادمی و مدیر اجرایی نگاهی به مجسمه کرده و گفته: این عموی من اسکار است! در واقعیت اسکار پییرس (Oscar Pierce) دومین پسر عموی مارگارت بوده نه عمویش.
در نظریه سوم گفته شده این نام به خاطر مقاله نویس Sidney Skolsky به مجسمه داده شده، چون سعی کرد در مورد «مجسمه طلایی آکادمی» بنویسد و او در مقاله نام اسکار را به مجسمه داد.
اما این نظریه نمی تواند درست باشد، چراکه والت دیزنی در سال 1934 به نام اسکار اشاره داشته است، درست یک سال قبل از اینکه مقاله Skolsky منتشر شود.
مجسمه اسکار
یک انسان واقعی الهام بخش DreamWorks کمپانی برای خلق تصویر شرک بوده است
این شخص به نام Maurice Tillet در سال 1903 در روسیه متولد شد. او در سن 17 سالگی متوجه غیرعادی بودن بدنش شد و یک بیماری نادر که نتیجه آن رشد بیش از حد استخوان هاست در او تشخیص داده شد. این پسر ظاهر جذابی داشت برای همین نام مستعار فرشته (The Angel) را به او داده بودند. او همچنین می توانست به 16 زبان مختلف دنیا صحبت کند.
شرک واقعی
جامعه آمریکا به خاطر یک کرم مخالف فیلم رستگاری شاوشانگ بود چون آن را مصداق حیوان آزاری می دانست
در این فیلم در یک صحنه شخصیت اصلی فیلم که یک پرنده در جیب کتش پنهان کرده است، کرمی را به پرنده می دهد تا بخورد.
جامعه آمریکا برای جلوگیری از حیوان آزاری به سازنده های فیلم گفتند تنها می توانند از یک کرم که از قبل به صورت طبیعی مرده باشد استفاده کنند. علی رغم این حقیقت که این پرنده های وحشی معمولا صبر نمی کنند تا کرم ها بمیرند بعد آنها را بخورند، اما در نهایت یک کرم مرده جایگزین کرم اصلی شد.
آنها ادعا می کردند با رعایت این اصول در فیلم ها مردم بیشتر به خوش رفتاری با حیوانات توجه می کنند.
فیلم رستگاری شاوشانگ
بیشتر بدانید : با دانستن این حقایق مجبور می شوید فیلم های محبوبتان را دوباره ببینید!!
بیشتر بدانید : 23 حقیقت جذاب ناگفته در مورد فیلم ترسناک «جنگیر»!
بیشتر بدانید : سازندگان فیلم های ترسناک چگونه ما را می ترسانند؟! + عکس (قسمت2)
بیشتر بدانید : فیلم هایی که برای پربیننده شدن اصول و قواعد را شکستند!!
تهیه و ترجمه: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
seemorgh.com/culture
اختصاصی سیمرغ