به گزارش مشرق، اگر این روزها سری به انواع رستوران های لوکس بزنید می بینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما می توانید با کمی خلاقیت خوشمزه ترین سالاد ها را درست کنید. مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید.
مواد لازم برای تهیه سالاد:
نخود پخته 400 گرم
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
سیر پوست کنده 1 حبه
نان 2 برش
برگ رزماری 1 عدد
کلم بروکلی بدون ساقه 500 گرم
نصف لیمو، آب گرفته شده
مواد لازم برای تهیه سس سالاد:
سیر تفت داده شده 1 حبه
شیر سویا 250 میلی لیتر
سرکه سیب 20 میلی لیتر
روغن آفتاب گردان 300 میلی لیتر
طرز تهیه سالاد سزار مخصوص گیاهخواران
طرز تهیه:
1.فر را با دمای 90 درجه سانتیگراد گرم کنید. نخودها را با روغن زیتون مخلوط کزده و در سینی مخصوص فر بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه حرارت دهید تا به خوبی ترد و طلایی شوند.
2.نان را به قطعات کوچکتر برش دهید و سیر را به دو تکه تقسیم کنید. سیر را روی تمام قطعات نان ماساژ دهید. سپس نان ها را روی سینی فر بچینید. روی آن رزماری بپاشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند.
3.کلم بروکلی را در کاسه ای بزرگ بریزید و آن را با روغن زیتون و آب لیمو مخلوط کنید. سپس به مدت 10 دقیقه کلم ها را ماساژ دهید تا رنگ برگ های آن به سبز تیره تغییر رنگ دهند.
4.سیر، شیر سویا و سرکه را با هم ترکیب کنید تا سس سالاد آماده شود.
5.برای سرو کردن، کلم را با 3/2 سس مخلوط کنید و نان و نخود را روی کلم ها قرار دهید.
منبع: هفت گنج