50 عکس تزیین شب یلدا | تزیین اجیل و میوه و سفره شب چله
عکس تزیین شب یلدا تزیین آجیل شب یلدا برای عروس تزیین هندوانه شب یلدا بدون برش هندونه رو نصف میکنیم ♦️با قاشق اسکوپ بستنى هندونه رو گرد خالى میکنیم. تزیین پشمک شب یلدا آجیل آرایی شب یلدا آموزش تزیین هندوانه شب یلدا باسلوق شب یلدا,عکس تزیین شب یلدا تزیین هدایای شب یلدا برای عروس آموزش … نوشته 50 عکس تزیین شب یلدا | تزیین اجیل و میوه و سفره شب چله...
عکس تزیین شب یلدا
تزیین آجیل شب یلدا برای عروس
تزیین هندوانه شب یلدا بدون برش
هندونه رو نصف میکنیم
♦️با قاشق اسکوپ بستنى هندونه رو گرد خالى میکنیم.
تزیین پشمک شب یلدا
آجیل آرایی شب یلدا
آموزش تزیین هندوانه شب یلدا
باسلوق شب یلدا,عکس تزیین شب یلدا
تزیین هدایای شب یلدا برای عروس
آموزش تزیین هندوانه شب یلدا
تزیین میوه شب یلدا جدید
تزیین هدایای شب یلدا برای عروس
تزیین شب یلدا با نمد
تزیین ساده هندوانه شب یلدا
ژله شب یلدا
تزیین ساده میوه برای کودکان
سفره شب یلدا سنتی
آجیل شب چله
تزیین ژله شب چله
اموزش میوه ارایی تصویری
سفره شب یلدا
مسقطی هندوانه
نشاسته : ۳ ق غ ، آب هندوانه: ۲ لیوان، گلاب : ۲ ق غ ، شکر : نصف لیوان (میشه کمتر و بیشترش کرد).
اول تخمه های هندوانه رو میگیریم و بعد میکسش میکنیم و از صافی رد میکنیم. بعد نشاسته رو با آب هندوانه کاملا مخلوط می کنیم تا نشاسته در آب حل بشه.
ظرف رو روی شعله قرار میدیم و به طور مُدوام هم می زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود بعد شکر رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود، بعد گلاب رو اضافه می کنیم و ظرف رو از روی حرارت برمیداریم. مسقطی رو داخل قالب ریخته و به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال میدیم.
قالب من سیلیکونی هستش و این دسر به راحتی از قالب جدا میشه.
فرستنده : ناهید خدیوی