علاقه یک طرفه | با عشق یک طرفه چه باید کرد؟


علاقه یک طرفه | با عشق یک طرفه چه باید کرد؟

علاقه یک طرفه : با عشق یک طرفه چه کنیم ؟ چگونه علاقه یک طرفه را از بین ببریم ؟ در اینجا با مقاله ای درباره عشق های یک طرفه در خدمت شما هستیم. در ادامه با ما همراه باشید.   عکس عشق یک طرفه دختر ، علاقه یک طرفه   عشق یکطرفه چیست و در … نوشته علاقه یک طرفه | با عشق یک طرفه چه باید کرد؟ اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.

عشق های یک طرفه در خدمت شما هستیم. در ادامه با ما همراه باشید.

تبدیل عشق یک طرفه به عشق دو طرفه

عکس عشق یک طرفه دختر ، علاقه یک طرفه

عشق یکطرفه چیست و در عشق های یک طرفه چه باید کرد؟

حتما شما هم داستان عاشقان ناکام تاریخ که معشوق شان دوستشان ندارد را شنیده اید و یا در زمان معاصر قصه ی ماجراهای عاطفی یکطره که منجر به اسید پاشی و انواع رفتار های جنون آمیز شده است ، به گوشتان خورده است .

خانم فردوسی – روان شناس می گوید: در ادبیات ما داستانها و قصه های فراوانی در باره عشق های یک طرفه یا فرهاد وار نقل شده است.

عشق یک طرفه عشقی است که میل به معشوق در آن امری ذهنی است. یعنی عاشق درافکار و پیش فرضهایش باور دارد که معشوقش به او علاقه مند است و او ازاحساسات معشوقش بی اطلاع است.

وی افزود: روانشناسان این حالت را بیش از آنکه نوعی عشق بنامند آن را نوعی بیماری روانی به نام “پارانویا” می دانند. عشق های یک طرفه نوعی بیماری روانی محسوب می شود. در برخی موارد اشخاصی وجود دارند که دیوانه وار به کسی علاقه مند هستند و تصور می کنند که آن شخص نیز آنها را دوست دارد. اما اینها تنها در مخیله او وجود دارد زیرا در مواقعی ممکن است شخص دیگر یا او را دوست نداشته باشد و یا در مواقعی حتی او را نشناسد!

فردوسی معتقد است: این حالت نوعی بیماری پارا نویید است این نوعی جنون عاشقی است. این حالت حالت عادی و معمولی نیست زیرا در حالت عادی اگرکسی به شخص دیگر علاقه مند شود ولی بداند که عشق و علاقه اش یک طرفه است بی شک از آن عشق دست بر می دارد. ولی زمانی که شخص دچار پارا نویید باشد از این عشق یک طرفه دست بر نمی دارد واژه علمی که به این نوع بیماری “عشق بی وصال “گفته می شود.

اگر میل عاشق پس ازاجابت نشدن خواسته اش دوباره مطرح شود. ممکن است در نهایت منجر به سرخوردگی شود.

بسیاری از روانکاوها معتقد هستند که عشق و تنفر دو روی یک سکه هستند. زمانی که عاشق به معشوقش می رسد همه چیز می تواند ختم به خیر شود اما اگر این اتفاق صورت نگیرد ممکن است با بوجود آمدن بی وفایی و خشم کار منجر به تنفر می شود و در این شرایط قسمت دیگر عشق خودنمایی نمی کند.البته در رسیدن به معشوق هم ممکن است بعد از وصال در اثر اختلافات ،عشق از بین برودو تبدیل به نفرت شود.

در بیماری پارانویید هزیانی بارزوسازمان یافته وجود دارد.زیرا فرد حرف ها و باورهایی دارد که کاملاً اشتباه است. به عنوان مثال از علاقه به فردی سخن به میان می آورد و معتقد است که آن فرد هم به او علاقه مند است اما به علت کم رویی آن را بیان نمی کند. و یا اینکه فرصت ابراز آن را نکرده است.

این روانشناس ادامه داد: بیماران پارانویید همواره در ذهنشان با تصوراتشان زندگی می کنند و این ذهنیت را پردازش می کنند. علت این بیماری به تجربیات ناگوار هر فرد در دوران زندگی اش داشته بازمی گردد. نحوه تربیت های خانوادگی و سطح زندگی او نیز در بروز این بیماری موثر است.

در این حالت فرد در نوع تفکر و نگاهش به جامعه و افرادش متفاوت می شود. بیمار پارانویید تفسیر هایش از جامعه و آدمهایش فرق می کند و معتقد است که دیگران هستند که نمی خواهند من به معشوقم برسند. و معتقد است معشوقش او را دوست دارد ومخالفت های دیگران مانع وصال اوست.در این بیماری فرد بشدت افسرده می شودالبته قصد من این نیست که بگویم همه عشق ها اینگونه است بلکه منظور برخی از این عشق هاست که ما آنرا به عنوان عشق بی وصال و یا عشق یک طرفه می نامیم.

وقتی کسی را دوست دارید که دوستتان ندارد، چه باید بکنید؟

واقعیت را بپذیرید: وقتی عاشق کسی هستیم احساس می‌کنیم که آن فرد تنها کسی است که می‌تواند ما را شاد و خوشبخت کند. چیزی که نمی‌توانیم درک کنیم این است که هیچوقت نمی‌توانیم با کسی که دوستمان ندارد خوشبخت شویم. پس بااینکه ممکن است احساس کنید می‌توانید برای همه عمر به آن فرد متعهد باشید، اما فرد مقابل این احساس را به شما ندارد. پس به جای سعی و تلاش برای برقراری ارتباط با آن فرد سعی کنید این واقعیت را بپذیرید که این عشق دوطرفه نیست و آن را فراموش کنید. دیگر وقت و فکر و انرژی بیشتری را صرف آن فرد نکنید. پذیرش این واقعیات باعث می‌شود بتوانید تمرکزتان را تغییر داده و اولین قدم برای فراموش کردن آن فرد را بردارید.

فراموش کنید: برهم خوردن یک رابطه عاطفی سخت‌ترین قسمت است. تا می‌توانید گریه کنید، بعد همه عکس‌ها و یادگاری هایی که او و زمانهای خوشی که با او داشتید را به یادتان می‌آورد، بیرون بریزید و از چیزها و جاهایی که شما را به یاد او می‌اندازد دوری کنید. درعوض رو به کارهایی بیاورید که مشغولتان می‌کنند، مثل گذراندن وقت با دوستانتان، انجام کارهایی که دوست دارید و از آن لذت می‌برید. این کار باعث می‌شود دیگر در مورد آن فرد خیالپردازی نکنید و به جنبه‌ های دیگر زندگی هم نگاه کنید.

عاشق شوید: اگر کسی دوستتان ندارد ولی باز هم با شما مانده است مطمئناً خیلی از خودش مایه نمی‌گذارد. به ‌جای آویزان شدن برای با او بودن، دست از عذاب دادن خودتان بردارید، دست از او کشیده و به زندگی خودتان برسید. به خودتان توجه کنید و به چیزهای غیرلازم نپردازید. با گذشت زمان یاد می‌گیرید که فراموش کنید و دوباره عاشق شوید.

عشق واقعی زمانی است که دو طرف بتوانند از نظر احساسی و ذهنی همه احساساتشان را با هم شریک باشند. این یک عشق سالم، متوازن و درست است. پس اگر به کسی ابراز عشق کرده‌اید و به نظر می‌رسد که او این احساس را به شما ندارد، دیگر عشق با ارزشتان را صرف او نکنید. با اینکه کسی را دوست دارید که دوستتان ندارد، اما یادتان باشد که این پایان دنیا نیست. با گذشت زمان با کسی آشنا می‌شوید که می‌تواند شاد و خوشبختتان کند و به همان اندازه دوستتان خواهد داشت.

رابطه عاطفی یک طرفه را چگونه تمام کنیم؟

مهم نیست که علت بهم خوردن رابطه عاطفی شما چیست، پایان رابطه عاطفی در هر شرایطی سخت می باشد. اما این موضوع زمانی سخت تر می شود که ما می خواهیم یک طرفه این کار را انجام دهیم. در این شرایط چه باید کرد؟ اگر طرف مقابل ما به بهم زدن این رابطه راضی نباشد، چگونه خواسته مان را مطرح کنیم؟

به رابطه عاطفی تان نگاه کنید

شما باید آماده باشید. قبل از این که در مقابل او بنشینید و به او بگویید که می خواهید به این رابطه مهر پایان بزنید، باید خوب در مورد حرف هایی که می خواهید به زبان آورید، فکر کنید. دلیل شما از پایان این رابطه چیست؟ چه دلایلی را می خواهید به روی او آورید؟ شما حتی باید آماده سوال هایی که او از شما می پرسد باشید. بنابراین بدون فکر و برنامه ریزی هیچ اقدامی انجام ندهید.

پیش بینی کنید

مطمئنا شما طرف مقابل تان را می شناسید، می دانید که اگر این موضوع را مطرح کنید او چه عکس العملی از خود نشان خواهد داد. آیا او از شما سوال خواهد پرسید؟ آیا شروع به گریه کردن خواهد کرد؟ آیا برای منصرف کردن شما تلاش می کند؟ شما باید خودتان را برای تمام این عکس العمل ها آماده کنید.

جدایی عشق یک طرفه

ازدواج با عشق یک طرفه

صادق باشید

احتمالا در جاهای محتلفی خوانده اید که بهتر است دلایل واقعی تان را هنگام بهم زدن رابطه عاطفی بیان نکنید، بلکه بهتر است بگویید: «مشکل از من است، نه تو» اما بدانید این شیوه جواب نمی دهد. طرف مقابل شما شخصی ست که روزی برایتان اهمیت داشته است، بنابراین باید در هر شرایطی با او صادق باشید. او لایق شنیدن حقیقت است، اینطور نیست؟ بدون شک او می داند که شما دیگر به این رابطه تمایل ندارید اما می خواهد دلایل شما را بداند، بنابراین صداقت را هنگام حرف زدن با او فراموش نکنید.

از حرف تان کوتاه نیایید

مطمئنا زمانی که طرف مقابل تان می فهمد که شما او را نمی خواهید، از هر ترفندی برای برگرداندن تان استفاده می کند به طوری که ممکن است به تصمیم تان شک کنید، به خصوص زمانی که به شما قول می دهد شرایط را تغییر خواهد داد. در این شرایط بهتر است که روی حرف تان باشید. اگر چه سخت است اما به نفع تان می باشد.

آرامش خود را حفظ کنید

دلیلی برای عصبانیت شما وجود ندارد. شما می توانید ناراحت باشید اما عصبانی خیر. در واقع شما باید آرامش خود را حفظ کنید تا بتوانید چیزهایی که در ذهن تان است را به زبان آورید. از طرف دیگر، از آنجا که طرف مقابل تان بدون شک عصبانی خواهد شد، اگر شما هم مثل او شوید، وضعیت بدتر خواهد شد.

مکالمه را کوتاه کنید

اگر می خواهید در مورد تمام شدن رابطه با طرف مقابل تان صحبت کنید، باید تا جای ممکن مکالمه را کوتاه کنید. به این دلیل که از یک طرف این بحث، انرژی شما را خواهد گرفت و خسته تان خواهد کرد و از طرف دیگر طرف مقابل شما آنقدر عصبانی و ناراحت است که نصف حرف های شما را نمی شنود. بنابراین جملاتی که به زبان می آورید را تا حد ممکن کوتاه کنید.

هرآنچه باید را بگویید

حال بهترین فرصت است که هر چه در دلتان هست را به زبان آورید. البته در این زمینه بی رحم نباشید و حرف هایتان را طوری بیان کنید که او عصبانی تر نشود. در این لحظه شما باید صادق باشید و دلایل بهم زدن رابطه تان را بگویید، در غیر این صورت بعدها از این که حرف هایتان را تمام و کمال نزده اید، پشیمان خواهید شد.

پس از حرف زدن، آنجا را ترک کنید

زمانی که شما حرف هایتان را زدید و حرف های طرف مقابل تان را هم شنیدید، بلند شوید و آنجا را ترک کنید زیرا اگر بنشینید، مکالمه شما همچنان ادامه پیدا خواهد کرد، مکالمه ای که نتیجه مثبتی را به همراه نخواهد داشت. اما اگر بلند شوید، نشان می دهید که دیگر حرفی ندارید و روی تصمیم تان ایستاده اید.

با او در ارتباط نباشید

هر چه باشد او روزی عشق زندگی شما بوده، از این رو طبیعی ست که مدام به صفحات او در شبکه های اجتماعی سر بزنید و پیگیرش باشید اما نگذارید که او از این رفتار شما بویی ببرد. با او تماس نگیرید، عکس های او را لایک نکنید… شما با این کارهایتان در واقع نور امیدی برای او روشن می کنید. بنابراین پس از آن روز، تا جای ممکن از او دور شوید. هم شما و هم او به این زمان برای فراموش کردن نیاز دارید.

او را امیدوار نکنید

اگر واقعا تصمیم تان ربه جدایی ست، هیچ جای امیدی برای طرف مقابل تان نگذارید. به عنوان مثال به او نگویید که ممکن است چند ماه دیگر همدیگر را ملاقات کنیم یا در آینده ای نزدیک بار دیگر بهم نزدیک شویم. می دانید با بیان این جملات چه اتفاقی می افتد؟ او منتظر شما خواهد ماند. شما که این را نمی خواهید، می خواهید؟!

به او بی احترامی نکنید

اگر چه طرف مقابل شما کارهایی کرده که باعث شده شما تصمیم به جدایی بگیرید اما با همه اینها بهتر است که از بی احترامی به او خودداری کنید. اگر رابطه شما توافقی و با خوشی به پایان برسد، برای هر دویتان بهتر خواهد بود.

تمام شدن عشق یک طرفه

رابطه عاطفی یک طرفه

علاقه یک طرفه | با عشق یک طرفه چه باید کرد؟

گردآوری:بخش روانشناسی بیتوته
جهان
مردمان / برترین ها / بیتوته


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شعر غمگین شب یلدا + مجموعه اشعار زیبای غم و ناراحتی شب یلدا