سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در گفتوگو با فارس، گفت: ما در دنیا از نظر پژوهشهای علمی و فناوری به طور کلی رتبه پانزدهم را داریم که این عدد مطلوب بوده و بدون شک با تلاش مراکز دانشبنیان به فعالیتهای علمی پژوهشی و همچنین فناوری این رتبه تغییر خواهد کرد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور درباره رشد علمی کشور بعد از انقلاب اسلامی اضافه کرد: ما در زمان انقلاب 170 هزار دانشجو داشتیم اما اکنون 4.6 درصد از کل کشور قشر دانشجو هستند. همین جمعیت دانشجویی به تنهایی نشان از رشد قابل توجه و وضعیت علمی مطلوب دارد.
ستاری ادامه داد: امیدوارم برای آینده خودمان و پژوهش و همچنین دانشگاههای کشور بتوانیم نقش مثبت و محوری در حوزه پژوهش ایفا کرده و جایگاههای آنها را ارتقاء دهیم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: حمایت از مالکیت فکری به جای حمایت از اولویتهای فیزیکی از اولویتهای ما در دولت است. اقتصادی که قالبش در فشار کشورهای بیگانه با استفاده از منابع سنتی که دارد به مقابله با این فشارها بپردازد، یک نوع اقتصاد مقاومتی است. درواقع اقتصاد کشور ما برای برونرفت از فشارهای کشورهای بیگانه باید از خودش ابتکار نشان دهد که بهترین راهکار اقتصاد دانش بنیان است.
وی اظهار داشت: با تمامی مشکلات دانشگاه ها، پژوهشگاه ها به ماموریت اصلی خود واقف هستند و این ماموریت را در راستای حل مشکلات کشور انجام خواهند داد.