تزیین سالاد الویه به شکل شارلوت مرحله به مرحله
دراین مطلب یه مدل تزیین و سرو برای این سالاد خوشمزه رو یادتون میدم که میتونه برای خوشگلتر کردن میز پذیرایی مهمونیاتون گزینه خیلی خوبی باشه …
سلاد الویه یکی از شناخته شدهترین و مورد علاقهترین سالادها بین ما ایرانیاست و معمولا چه وقتی خودمون تنهاییم و چه وقتی مهمون داریم درستش میکنیم حالا در این مطلب یه مدل تزیین و سرو برای این سالاد خوشمزه رو یادتون میدم که میتونه برای خوشگلتر کردن میز پذیرایی مهمونیاتون گزینه خیلی خوبی باشه …
مواد لازم برای تزیین سالاد اولیه به شکل شارلوت
سالاد الوبه
نان تست
پنیر ورقهای گودا
مقدار مواد بستگی به اندازه ظرف سروتون داره.
مراحل تزیین سالاد الویه به شکل شارلوت
همینطور که میدونین شارلوت یه نوع دسره و طرز تهیه اش رو هم میتونین اینجا ببینین. من برای سرو این الویه از شکل ظاهری شارلوت الهام گرفتم و میخوام سالاد الویه رو با کاوری از نون و پنیر سرو کنم مثل شارلوت که کرم اصلی با کاوری از رولت سرو میشه.
برای شروع کنارههای تیره و سفتتر نون تست ور میبریم.
حالا یک لایه پنیر ورقهای رو روی نون تست میذاریم.
بعد چیدن نون و پنیر رو باز تکرار میکنیم تا چهار لایه نون و سه لایه پنبر داشته باشیم.
اینجا لایه هارو از کنار بهتون نشون دادم.
بهتره کمی روی نون و پنیر فشار بیاریم تا کمی منسجم بشن و بهم بچسبن. حالا با چاقو یک لایه عمودی از نون و پنیر میبریم، مثل تصویر زیر.
ظرفی که برای سرو الویه انتخاب کردیم رو با سلفون میپوشونیم تا بعدا الویه راحت برگرده …
حالا اولین لایههای نون و پنیری رو که بریدیم رو وسط در وسط ظرف میذاریم.
همینطور لایه لایه از نون و پنیر طبقهای میبریم و کف ظرف رو مثل تصویر پر میکنیم.
حالا الویه رو میریزیم داخل ظرف و خوب منسجمش میکنیم.
بعد ظرف رو برعکس میکنیم تا الویه به صورت قالبی دربیاد.
حالا فط میمونه تزیین الویه خوشگلمون با مواد دلخواه … نوش جان
مواد لازم برای تزیین سالاد اولیه به شکل شارلوت
سالاد الوبه
نان تست
پنیر ورقهای گودا
مقدار مواد بستگی به اندازه ظرف سروتون داره.
مراحل تزیین سالاد الویه به شکل شارلوت
همینطور که میدونین شارلوت یه نوع دسره و طرز تهیه اش رو هم میتونین اینجا ببینین. من برای سرو این الویه از شکل ظاهری شارلوت الهام گرفتم و میخوام سالاد الویه رو با کاوری از نون و پنیر سرو کنم مثل شارلوت که کرم اصلی با کاوری از رولت سرو میشه.
برای شروع کنارههای تیره و سفتتر نون تست ور میبریم.
حالا یک لایه پنیر ورقهای رو روی نون تست میذاریم.
بعد چیدن نون و پنیر رو باز تکرار میکنیم تا چهار لایه نون و سه لایه پنبر داشته باشیم.
اینجا لایه هارو از کنار بهتون نشون دادم.
بهتره کمی روی نون و پنیر فشار بیاریم تا کمی منسجم بشن و بهم بچسبن. حالا با چاقو یک لایه عمودی از نون و پنیر میبریم، مثل تصویر زیر.
ظرفی که برای سرو الویه انتخاب کردیم رو با سلفون میپوشونیم تا بعدا الویه راحت برگرده …
حالا اولین لایههای نون و پنیری رو که بریدیم رو وسط در وسط ظرف میذاریم.
همینطور لایه لایه از نون و پنیر طبقهای میبریم و کف ظرف رو مثل تصویر پر میکنیم.
حالا الویه رو میریزیم داخل ظرف و خوب منسجمش میکنیم.
بعد ظرف رو برعکس میکنیم تا الویه به صورت قالبی دربیاد.
حالا فط میمونه تزیین الویه خوشگلمون با مواد دلخواه … نوش جان