دسر پان اسپانیا از انواع دسرهای شیک و خوشمزه است که بدون شک این دسر با ذائقه اغلب افراد جور در می آید و اگر شما تمایل دارید برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی ها مختلف دسر بی نظیر و محبوبی را آماده کنید بهتر است از تهیه این دسر غافل نشوید. در طرز تهیه پان اسپانیا از گردو و آرد سفید و تخم مرغ و شکر و شیر و نشاسته ذرت و وانیل و کره بیسکویت و خامه صبحانه و کاکائو استفاده می شود.
دسر پاناکوتا، دسر پان اسپانیا و پودینگ از انواع دسرهای لذیذ و سالم هستند و اگر شما از آن دسته از کدبانوهایی هستید که تمایل دارید در منزل انواع دسرها را تهیه کنید بهتر است این نوع دسرها را برای یکبار هم شده امتحان نمایید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.
مواد لازم
گردوی خرد شده : نصف پیمانه آرد سفید : نصف پیمانه تخم مرغ : دو عدد شکر : یک لیوان شیر : یک لیتر نشاسته ذرت : دو قاشق غذاخوری وانیل : نصف قاشق چایخوری کره : ۵۰ گرم بیسکویت : ۲ بسته کاکائو : سه قاشق غذاخوری خامه صبحانه : ۱۵۰ گرمطرز تهیه پان اسپانیا در منزل
منبع : آرگا