طلاب منابع درسی خود را از کجا تهیه می کنند؟+ تصاویر


طلاب منابع درسی خود را از کجا تهیه می کنند؟+ تصاویر

شفقنا- این روزها با توجه به فصل امتحانات حوزه، بازار فروش جزوات حوزوی توسط کتابفروشی‌ها و دستفروش‌های کنار پیاده‌رو بسیار داغ بوده و طلاب تب بالایی در تهیه این جزوات دارند. به گزارش خبرنگار شفقنا در قم، این روزها تب امتحانات در مراکز آموزشی همچون حوزه و دانشگاه داغ است و تب خرید جزوات کمک درسی توسط طلاب و دانشجویان […]

طلاب منابع درسی خود را از کجا تهیه می کنند؟+ تصاویر

شفقنا- این روزها با توجه به فصل امتحانات حوزه، بازار فروش جزوات حوزوی توسط کتابفروشی‌ها و دستفروش‌های کنار پیاده‌رو بسیار داغ بوده و طلاب تب بالایی در تهیه این جزوات دارند.

به گزارش خبرنگار شفقنا در قم، این روزها تب امتحانات در مراکز آموزشی همچون حوزه و دانشگاه داغ است و تب خرید جزوات کمک درسی توسط طلاب و دانشجویان داغ‌تر…

کسانی که در دانشگاه تحصیل کرده اند به خوبی با پدیده جزوه آشنایی دارند و مشتری های جزوه در این روزها در میان طلاب حوزه‌های علمیه نیز افزایش پیدا کرده است.

با گشت و گذار در پیاده روهای اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) می‌توان تعدد جزوه فروشی‌ها و دستفروشان جزوه را مشاهده کرد.

یکی از فروشندگان کتاب که به فروش جزوات کمک درسی مبادرت می‌کند، می‌گوید: طلاب برای موفقیت در امتحانات باید کتاب‌های پرحجمی را مطالعه کنند اما این جزوات شامل نمونه سوال‌های امتحانات سال‌های گذشته و پرسش و پاسخ‌های کتب درسی است که می‌تواند روحانیون را برای شرکت‌ در امتحانات آماده تر کند.

او ادامه می‌دهد: قیمت‌های جزوات ما بسته به ضخامتشان متفاوت بوده و از دو هزار و ۵۰۰ تومان تا ۱۷ هزار تومان متغیر است.

در کنار این فروشندگان جزوات، دستفروش‌هایی نیز در حال عرضه جزوه به طلاب هستند که عموما در پیاده‌روهای شلوغ و نزدیک مدارس حوزوی فعالیت دارند.

یکی از همین دستفروش‌ها بیان می‌کند: قیمت‌های جزوات از چهار هزار تومان تا ۱۰ هزار تومان در نوسان است.

نکته جالب توجه این است که دستفروش‌ها جزوات دسته دوم را با قیمت‌های دو الی سه هزار تومان و پایین‌تر از جزوات نو به فروش می‌رسانند که از این حیث نسبت به فروشندگان دست بالاتر را دارند و طلابی که بتوانند با جزوات دست دوم کنار بیایند، می‌توانند با قیمت‌های پایین‌تری نسبت به فروشندگان جزوات در فروشگاه‌های کتاب آن‌ها را تهیه کنند.

گفتنی است، اصل قرار دادن امتحانات و توجه کمتر به مباحث اخلاقی و خودسازی طلاب و همچنین روش‌های سنتی و بومی حوزه علمیه با انتقاد بسیاری از صاحب نظران حوزوی همراه بوده است و علی رغم این انتقادها سیستم حوزه طوری طراحی شده که امتحانات برای طلاب به قدری مهم باشد که تب و تاب طلاب برای تهیه جزوات کمک درسی جهت موفقیت بیشتر در امتحانات بالا باشد.

انتهای پیام

fa.shafaqna.com

شفقنا در شبکه های اجتماعی: توییتر | اینستاگرام | تلگرام


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

شرایط ثبت نام حج عمره 1403 اعلام شد