بازار در عطش خبر موثق در خصوص تسعیر ارز بانک ها/ گروهی که احتمالا سود خوبی به سهامداران خود خواهد داد/ دلاری‌های بورس همچنان زیر سایه تحریم‌ها/ خبر افزایش قیمت خودرو چه تأثیری بر بازار سهام داشت؟


بازار در عطش خبر موثق در خصوص تسعیر ارز بانک ها/ گروهی که احتمالا سود خوبی به سهامداران خود خواهد داد/ دلاری‌های بورس همچنان زیر سایه تحریم‌ها/ خبر افزایش قیمت خودرو چه تأثیری بر بازار سهام داشت؟

شاخص کل بورس در هفته گذشته با رشد 766 واحدی در ارتفاع 165 هزار و 595 واحدی قرار گرفت. یک کارشناس بازار سرمایه معتقد است، در گروه بانکی ها هنوز بحث افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی و نرخ تسعیر ارز رونمایی نشده و جزئیات آن مشخص نیست و چنانچه خبر تسعیر ارز واقعی باشد و بانک ها بتوانند آن را اعمال کنند، رشدهای خوبی را پیش روی خواهند داشت.

بازار در عطش خبر موثق در خصوص تسعیر ارز بانک ها/ گروهی که احتمالا سود خوبی به سهامداران خود خواهد داد/ دلاری‌های بورس همچنان زیر سایه تحریم‌ها/ خبر افزایش قیمت خودرو چه تأثیری بر بازار سهام داشت؟یک کارشناس بازار سرمایه معتقد است: در گروه بانکی ها هنوز بحث افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی و نرخ تسعیر ارز رونمایی نشده و جزئیات آن مشخص نیست و چنانچه خبر تسعیر ارز واقعی باشد و بانک ها بتوانند آن را اعمال کنند، رشدهای خوبی را پیش روی خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار بورس «تابناک اقتصادی»؛ در هفته آخر دی ماه، ارزش معاملات بورس تهران با رشد 31 درصدی به بیش از 37 هزار و 336 میلیارد ریال بالغ شد که نسبت به هفته قبل که حدود 28 هزار و 563 میلیارد ریال بوده، رشد قابل توجهی را ثبت کرده و علاوه بر این در هفته آخر دی ماه، شاهد بیشترین ارزش معاملات در بورس تهران بودیم.

حجم معاملات نیز رشد 29 درصدی داشته و 13 هزار و 764 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله در هفته منتهی به آذر ماه در بورس تهران معامله شده، لیکن بیشترین میزان حجم معاملات در هفته دوم دی ماه ثبت شده که بیش از 16 میلیون و 22 هزار سهم توسط معامله گران داد وستد شده بود.

تعداد معاملات نیز افزایش داشته و بنابراین، معامله گران بورس تهران در بیش از 847 هزار و 360 نوبت معاملاتی سهام و اوراق را معامله کرده اند، این رقم نسبت به دیگر هفته های دی ماه رشد نشان داده و تعداد معاملات در هفته اول، دوم و سوم دی ماه به ترتیب 644092، 838510، 796229 بوده است.

بازار در عطش خبر موثق در خصوص تسعیر ارز بانک ها/ گروهی که احتمالا سود خوبی به سهامداران خود خواهد داد/ دلاری‌های بورس همچنان زیر سایه تحریم‌ها/ خبر افزایش قیمت خودرو چه تأثیری بر بازار سهام داشت؟

شاخص کل در هفته منتهی به 26 دی ماه با رشد 766 واحدی در ارتفاع 165 هزار و 595 واحدی قرار گرفت، شاخص قیمت وزنی ارزشی نیز با رشد 222 واحدی به کانال 48 هزار واحدی صعود کرد.

شاخص کل هم وزن با رشد 857 واحدی در ارتفاع 29 هزار و 292 واحدی ایستاد و شاخص قیمت هم وزن نیز با رشد 602 واحدی، اندکی از میانه های کانال 20 هزار واحدی فراتر رفت.

شاخص آزاد شناور با رشد 1292 واحدی در ارتفاع 180 هزار و 857 واحدی قرار گرفت، شاخص بازاراول با رشد 1097 واحدی در ارتفاع 122 هزار واحدی تثبیت شد و شاخص بازار دوم با کاهش یک هزار و 34 واحدی در ارتفاع 325 هزار واحدی قرار گرفت.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ در هفته ای که گذشت، رشد شاخص به موازات افزایش ارزش و حجم معاملات گواه ورود نقدینگی به بورس تهران بود. در جداول زیر به ترتیب نمادها با کمترین و بیشترین بازدهی در پنج روز کاری هفته چهارم دی ماه بررسی شده اند.

.slide_vertical_padding

احسان پیران در خصوص چشم انداز بازار و گروه هایی که در هفته آتی با اقبال مواجه خواهند بود، گفت: در گروه بانکی ها هنوز بحث افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی و نرخ تسعیر ارز رونمایی و جزئیات آن مشخص نشده و چنانچه خبر تسعیر ارز واقعی باشد و بانک ها بتوانند آن را اعمال کنند، رشدهای خوبی را پیش روی خواهند داشت.

این فعال بازار سرمایه در خصوص گروه خودرو نیز گفت: خبر افزایش قیمت خودرو بازخورد خوبی در بازار سرمایه نداشت و فروش های حقوقی، مانع رشد قیمت ها در این گروه شد و با پیوستن حقیقی ها به صف فروش، ریزش شدیدی به این گروه تحمیل شد و به نظر می رسد این هفته، گروه خودور بتوانند رشد خوبی داشته باشد.

وی ادامه داد: در گروه سیمان ها و انبوه سازان فعلا خبر خاصی منتشر نشده و همچنان نوسانات آنها طی این هفته ادامه خواهد داشت، مگر اینکه انتشار اخبار موثق، مؤید افزایش دارایی در این صنعت و شرکت های مربوط به آن باشد.

پیران در خصوص بازار مشتقه نیز گفت: بازار مشتقه در حقیقت موازی بورس بوده و بیشتر مردم به بازارهای سهام تمایل دارند و بازار مشتقه آنچنان فرهنگ سازی نشده که مردم برای ورود به آن رغبت داشته باشند.

وی در خصوص صنایع پیشرو نیز گفت: به هر حال گروه بانکی ها هنوز در انتظار خبر هستند و واقعی بودن اخبار در خصوص افزایش سرمایه و تسعیر ارز یا شایعه بودن آنها مشخص نیست و چنانچه این خبر رونمایی شود، بانک ها سود خوبی به سهامداران خود خواهند داد. در غیر این صورت، احتمالا بانک‌ها نیز همچون خودوریی ها با فشار فروش حتی با حجم بیشتر نسبت به گروه خودرو روبه رو خواهند شد.

پیران درباره گزارش های 9 ماهه صنایع پالایشی ها و پتروشیمی ها و تأثیر آن در بازار نیز گفت: معامله گران بر اساس این فاکتور که تحریم ها هنوز وجود دارد و این احتمال که در آینده شرکت ها نتوانند فروش و سودآوری مناسبی داشته باشند، در سردرگمی و تردید به سر می برند و بنابراین، این گزارش ها نتوانست آن گونه که باید در بازار تأثیر داشته باشد و مثلا نماد «پارس» با اینکه گزارش خوبی داشته، ولی در حد نوسان گیری دو روزه بود و نتوانست رشد صعودی خود را ادامه دهد.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع با توجه به روند صعودی که نفت در پیش گرفته، میزان صادرات نفت ایران باید مدنظر گرفته شود، حجم صادرات نفتی ایران در سال ۲۰۱۸ روزانه دو میلیون و ۷۶۹ هزار بشکه برآورد شده و تصمیم دولت آمریکا برای حذف ایتالیا یونان و تایوان از لیست کشورهای دارای معافیت برای واردات نفت از ایران و باقی ماندن پنج کشور چین، هند کره جنوبی و ژاپن و ترکیه بر میزان فروش ایران تأثیر خواهد گذاشت.

وی با تأکید براینکه این موضوع می‌تواند بر میزان و قیمت صادرات نفت ایران تأثیرگذار باشد، افزود: کاهش خریدار و تقاضا برای نفت ایران منجر به کاهش قیمت می شود، چون کشور برای حفظ بازارهای صادارتی و هدف خود باید مزیتی برای خریداران فراهم کند، بنابراین نکته ای که باید مدنظر گرفته شود، این است که اگر نفت برنت در مسیر صعودی قرار گیرد، لزوما قیمت نفت ایران نیز به موازات آن افزایش نمی یابد.



نیما میرزازاد دروازه‌بان سپاهان محروم شد + علت محرومیت