رباتها جای پیکهای موتوری را گرفتند ! + تصاویر
یک شرکت آمریکایی قصد داردبزرگترین طرح ارسال غذابرای دانشجویان راباکمک رباتهای خودران آغازکند.
به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، دانشجویان "دانشگاه جرج میسون"(GMU) آمریکا به زودی میتوانند از سرویس رباتیک ارسال غذا استفاده کنند. شرکت "استارشیپ تکنولوژی"(Starship Technologies)، بزرگترین ناوگان حمل و نقل غذا را با استفاده از رباتهای شش چرخ ارائه داده است. این وسایل نقلیه بدون سرنشین، کار ارسال غذا را از محوطه دانشگاه جرج میسون آغاز خواهند کرد.
استارشیپ تکنولوژی، تاکنون سرویسهای خودران ارسال غذا را در پروژههای آزمایشی بسیاری در سراسر جهان به کار گرفته که آخرین مورد آن، در محوطه یک شرکت واقع در کالیفرنیا بود. این سرویس، با کمک یک اپلیکیشن تلفن همراه کار میکند. کاربران میتوانند با کمک اپلیکیشن، غذای مورد نظر خود را از رستورانهای طرف قرارداد استارشیپ تکنولوژی سفارش دهند و محل ملاقات را نیز مشخص کنند.
این رباتها، به دوربینهای ۳۶۰ درجه و حسگرهای مافوق صدا مجهز هستند تا بتوانند به صورت خودکار به مقصد سفر کنند. هنگامی که ربات به مقصد تعیین شده میرسد، هشداری به تلفن همراه کاربر ارسال میشود تا از رسیدن آن با خبر شود.
به گفته استارشیپ تکنولوژیز، رباتها در حال حاضر میتوانند بیش از ۲۴۰ هزار کیلومتر را طی کنند و بیش از ۲۵ هزار محموله را به مقصد برسانند. قرار است در طرح ارسال غذا به دانشگاه جرج میسون، از ۲۵ ربات استفاده شود که هر یک، ۱۱.۳ کیلوگرم بار را حمل میکنند و در ۱۵ دقیقه یا کمتر آن را به مقصد میرسانند. هزینه ارسال غذا برای دانشجویان، تنها دو دلار خواهد بود.
"جنا دیتون"(Jenna Dayton)، از دانشجویان دانشگاه جرج میسون گفت: امکان دریافت غذا در چند دقیقه، کار جالب و سرگرمکنندهای است. خطوط حرکت رباتها از میان کلاسها میگذرد؛ در نتیجه حتی هنگامی که پشت میز کتابخانه هستید، میتوانید سفارش خود را دریافت کنید. این کار نه تنها کمک بزرگی برای دانشجویان است بلکه امکان ملاقات با یک ربات را نیز برای آنها فراهم میکند.
ایسنا
2025