طرز تهیه تارتهای شوید و سیب زمینی
مواد لازم جهت خمیر تارت شویدتارت کره سرد:100 گرم زرده تخم مرغ:1 عدد شوید خشک:1 قاشق سوپخوری آب سرد:5 الی 7 قاشق سوپخوری آرد سفید:180 گرم آویشن:یک هشتم قاشق چایخوری نمک و فلفل مجموعا:یک چهارم قاشق چایخوری آرد نشاسته ذرت:30 گرم مواد میانی (پرکننده) سیب زمینی پخته شده:5 عدد سینه مرغ پخته شده:200 گرم شوید تازه:2 قاشق سوپخوری آویشن:یک هشتم قاشق...
مواد لازم جهت خمیر تارت شوید
تارت
کره سرد:۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ:۱ عدد
شوید خشک:۱ قاشق سوپخوری
آب سرد:۵ الی ۷ قاشق سوپخوری
آرد سفید:۱۸۰ گرم
آویشن:یک هشتم قاشق چایخوری
نمک و فلفل مجموعا:یک چهارم قاشق چایخوری
آرد نشاسته ذرت:۳۰ گرم
مواد میانی (پرکننده)
سیب زمینی پخته شده:۵ عدد
سینه مرغ پخته شده:۲۰۰ گرم
شوید تازه:۲ قاشق سوپخوری
آویشن:یک هشتم قاشق چایخوری
پنیرخامه ای:۲۰۰ گرم
آب لیموترش تازه:۱ عدد
پودر زیره سیاه:یک هشتم قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی:برای تزیین
نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه تارت شوید و سیب زمینی
ابتدا کره سرد، آرد سفید، آرد نشاسته، شوید خشک، نمک و فلفل و آویشن را با هم مخلوط میکنیم تا به شکل خرده نان درآید؛ سپس آب سرد را با زرده تخم مرغ زده شده مخلوط کرده، به خمیر به آرامی اضافه میکنیم تا خمیر درست شود. درصورتی که احتیاج بود و خمیر یکدست نبود، میتوانیم مجددا کمی آب سرد اضافه کنیم.
در این مرحله خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت میدهیم؛ سپس آن را پهن کرده، درون قالبهای مخصوص تارت میگذاریم و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
طرز تهیه مواد میانی (پرکننده)
سیب زمینی پخته شده را بعد از سرد شدن نگینی ریز خرد میکنیم. سینه مرغ را ریش ریش کرده، به همراه سیب زمینی، آب لیمو ترش تازه، پودر زیره سیاه، پنیرخامه ای، آویشن، شوید، نمک و فلفل با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود؛ سپس یک قاشق سوپخوری از این مواد را برداشته و درون نانهای تارت را پر میکنیم. در انتها تارتها را با گوجه گیلاسی تزیین میکنیم.
تارت
کره سرد:۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ:۱ عدد
شوید خشک:۱ قاشق سوپخوری
آب سرد:۵ الی ۷ قاشق سوپخوری
آرد سفید:۱۸۰ گرم
آویشن:یک هشتم قاشق چایخوری
نمک و فلفل مجموعا:یک چهارم قاشق چایخوری
آرد نشاسته ذرت:۳۰ گرم
مواد میانی (پرکننده)
سیب زمینی پخته شده:۵ عدد
سینه مرغ پخته شده:۲۰۰ گرم
شوید تازه:۲ قاشق سوپخوری
آویشن:یک هشتم قاشق چایخوری
پنیرخامه ای:۲۰۰ گرم
آب لیموترش تازه:۱ عدد
پودر زیره سیاه:یک هشتم قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی:برای تزیین
نمک و فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه تارت شوید و سیب زمینی
ابتدا کره سرد، آرد سفید، آرد نشاسته، شوید خشک، نمک و فلفل و آویشن را با هم مخلوط میکنیم تا به شکل خرده نان درآید؛ سپس آب سرد را با زرده تخم مرغ زده شده مخلوط کرده، به خمیر به آرامی اضافه میکنیم تا خمیر درست شود. درصورتی که احتیاج بود و خمیر یکدست نبود، میتوانیم مجددا کمی آب سرد اضافه کنیم.
در این مرحله خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت میدهیم؛ سپس آن را پهن کرده، درون قالبهای مخصوص تارت میگذاریم و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
طرز تهیه مواد میانی (پرکننده)
سیب زمینی پخته شده را بعد از سرد شدن نگینی ریز خرد میکنیم. سینه مرغ را ریش ریش کرده، به همراه سیب زمینی، آب لیمو ترش تازه، پودر زیره سیاه، پنیرخامه ای، آویشن، شوید، نمک و فلفل با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود؛ سپس یک قاشق سوپخوری از این مواد را برداشته و درون نانهای تارت را پر میکنیم. در انتها تارتها را با گوجه گیلاسی تزیین میکنیم.