وی با اشاره به تعداد پروژههای عمرانی نیمهتمام، تلاش دانشگاه را برای دریافت بودجههای استانی و افزایش بودجههای عمرانی دانشگاه در بودجه ۹۸ خواستار شد و برلزوم مساعدت و همراهی نمایندگان شهرستان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
نظرپور با اشاره به جایگاه تأثیرگذار دانشگاهها در رشد، بالندگی و پیشرفت جوامع بشری، اظهار امیدواری کرد: بتوان با همکاری دانشگاه و وزارت علوم، اقدامات موثرتری در جهت بهبود امور استخدامی و معیشتی کارمندان انجام داد.
دکتر خسرو سایوند، رئیس دانشگاه ملی ملایر نیز حمایت وزارت علوم را در اتمام پروژههای نیمهتمام دانشگاه خواستار شد و گزارشی از پروژههای عمرانی در حال احداث دانشگاه ارائه داد.
با حضور دکتر نظرپور، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه ملی ملایر، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، اعضای هیات رئیسه و جمعی از کارکنان و اعضای هیات علمی کلنگ احداث مسجد در پردیس دانشکدههای فنی و مهندسی دانشگاه به زمین زده شد.
در این بازدید دکتر نظرپور از پروژههای کتابخانه مرکزی، پژوهشکده انگور و کشمش، دانشکده فنی و مهندسی و آمفیتئاتر مرکزی دانشگاه ملایر بازدید کرد و در جریان روند پیشرفت و موانع و مشکلات اتمام این پروژهها قرار گرفت.
در حال حاضر دانشگاه ملایر ۷۱ رشته تحصیلی شامل ۱۴ رشته در مقطع دکتری،
۳۱ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۲۶ رشته در مقطع کارشناسی دارد و هم اکنون
حدود ۶۴۰۰ دانشجو در قالب ۷ دانشکده عمران و معماری، فنی و مهندسی، منابع
طبیعی و محیط زیست، علوم پایه، علوم ریاضی و آمار، ادبیات و علوم انسانی و
کشاورزی مشغول به تحصیل هستند.