فعالیت بین‌الادیانی در عرصه قرآن و شش حوزه دانش


فعالیت بین‌الادیانی در عرصه قرآن و شش حوزه دانش

گروه حوزه‌های علمیه ــ معاون ارتباطات و امور بین‌الملل جامعه المصطفی(ص) العالمیه از همکاری‌های بین الادیانی جامعه المصطفی در عرصه قرآن کریم و شش حوزه دانشی دیگر خبر داد.

فعالیت بین‌الادیانی در عرصه قرآن و شش حوزه دانش

به گزارش ایکنا، حجت الاسلام و المسلمین محسن قنبری روز یکشنبه، هفتم بهمن‌ماه در آیین رونمایی از آثار پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی با حضور اصحاب رسانه اظهار کرد: جامعه المصطفی(ص) العالمیه به برکت انقلاب اسلامی امروز در راستای علم آموزی و ترویج معارف اسلامی توانسته موفقیت‌های ارزشمندی را در اقصی نقاط دنیا کسب کند.
وی با بیان اینکه فعالیت‌های بین‌المللی المصطفی در قالب شیوه‌های نوین علمی و آموزشی تحت ساحت هفت حوزه دانشی و دو استراتژی کلان ترسیم شده است، افزود: از جمله این شیوه‌ها حضور در فضای مجازی، آموزش بلند مدت و مطالعاتی، مباحث تطبیقی، گفت‌وگوهای میان فرهنگی و بین‌الادیانی در 7 حوزه دانشی که از جمله آن‌ها به حوزه قرآن و حدیث، زبان، فرهنگ، تاریخ، تمدن، حوزه اسلامی و اهل بیت(ع) و... می‌توان اشاره کرد و در تمامی این حوزه‌ها فعالیت علمی صورت می‌گیرد.
استاد جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: به دنبال این هفت حوزه دانشی، دو استراتژیک کلان «تبدیل زبان فارسی به زبان معرفتی دنیا» است که مورد تأکید مقام معظم رهبری است که برای پیشبرد اهداف، تعیین شده است.
معاون بین‌الملل جامعه المصطفی بیان کرد: امروز جایگاه و موقعیت زبان فارسی به یک زبان شیرین برای گفتمان سازی در دنیا مبدل شده است و در همین رابطه حداقل به 300 هزار نفر غیر ایرانی آموزش داده‌ایم، این نوعی بازکردن معرفت دین و فرهنگ به دنیا است تا از این طریق وارد معرفت اسلام و دانش شوند.
قنبری به دومین استراتژی و راهبرد کلان المصطفی اشاره کرد و گفت: رسیدن به مرجعیت علمی مراکز علمی دنیا دومین راهبرد کلان المصطفی است که به برکت انقلاب اسلامی به موفقیت‌های ارزشمندی دست یافته‌ایم. جامعه المصطفی با بهره گیری از ابزارهای نوین آموزشی در حال حرکت به سمت مرجعیت دینی، معرفتی، حکمت در جهان است.
وی تصریح کرد: برای این منظور در چند اتحادیه بزرگ و بین‌المللی «آی ای یو»، «ای یو ای»، «اتحادیه اقیانوسیه آسیا»، «عضو شورای مرکزی مجازی المصطفی»، «عضو اتحادیه دانشگاه های بین المللی افریقا» عضو هستیم وتلاش داریم این گفتمان معرفتی را در دنیا منتشر کنیم.
معاون ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی العالمیه در بخش دیگری از سخنان خود به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری حکیمانه با بیش از 200 مرکز علمی در دنیا خبرداد و افزود: جامعه المصطفی العالمیه درصدد گفتمان سازی اسلام ناب در جهان است، گفتمانی که مبتنی بر علم، معرفت و دین بوده و از اسلام اصیل نشئت گرفته است.
قنبری در پایان ضمن تأکید بر برپایی جشن چلهمین سال انقلاب شکوهمند اسلامی در چهل کشور دنیا به برگزاری کنفرانس علمی با بازخوانی انقلاب اسلامی در دنیا به 6 زبان زنده اشاره کرد.
انتهای پیام


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

جملات تولدت مبارک پسرم (جملات زیبای تبریک تولد مادر به پسر)