دو سالاد فوق العاده خوشمزه با طعمی جدید و بی نظیر
در این مطلب طرز تهیه دو سالاد فوق العاده خوشمزه را با سیب زمینی یاد میگیرید. سیب زمینی از مواد غذایی خوشمزهای میاشد که استفاده از آن در سالاد طعمی متفاوت به آن میبخشد. در یکی از این سالادها از ترکیب سیب زمینی پخته و ذرت شیرین استفاده شده و در دیگری سیب زمینی چیلی مورد استفاده قرار گرفته است.
در این مطلب طرز تهیه دو سالاد فوق العاده خوشمزه را با سیب زمینی یاد میگیرید. سیب زمینی از مواد غذایی خوشمزهای میاشد که استفاده از آن در سالاد طعمی متفاوت به آن میبخشد. در یکی از این سالادها از ترکیب سیب زمینی پخته و ذرت شیرین استفاده شده و در دیگری سیب زمینی چیلی مورد استفاده قرار گرفته است.
سیب زمینی یکی از مواد غذایی اصلی و محبوب اکثر مردم دنیا از جمله ما ایرانی هاست که قطعا چند باری در طول هفته میهمان سفرههای ما میباشد. شاید یاد گرفتن چند نوع سالاد جدید با این ماده غذایی مقوی، برایتان جالب باشد.
– سالاد ذرت و سیب زمینی
سیب زمینی پخته شده: ۵۰۰ گرم
کنسرو ذرت شیرین: ۱ قوطی
شوید خشک: ۱-۲ ق. غ.
سس سالاد: به مقدار لازم
فلفل دلمهای قرمز: ۲-۳ عدد
سرکه خرما: ۴-۵ ق. غ.
آبلیمو: ۳-۴ ق. غ.
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته شده را مربع مربع کرده و به همراه ذرت و فلفل دلمهای قرمز مربع شده در درون کاسهای مخلوط کنید سپس کل مواد دیگر را که حاصل آن سس میشود به مایع سیب زمینی و ذرت فلفل اضافه کنید و آرام هم زده و ۱۵ دقیق در یخچال گذاشته و نوش جان کنید.
– سالاد سیب زمینی چیلی برای ۸ نفر
یک کیلو و ۴۰۰ گرم سیب زمینی پخته شده
۲۲۵ گرم خامه ترش
۱۵۰ گرم ماست
نصف پیمانه مایونز
۱۱۰ گرم فلفل قرمز تند خوابانده شده در سرکه، سیر، ادویه و کنجد
۱۰ ورقه کالباس پخته و خرد شده
دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
نصف پیمانه گشنیز ریز شده
نصف پیمانه پیازچه ریز شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱ ٫سیب زمینیها را بشویید و در آب بپزید. پس از پخت کناری بگذارید تا سرد شوند و سپس به قطعههای کوچک تقسیم کنید.
۲ ٫در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، ماست، مایونز و فلفل تند را با هم مخلوط کنید. سیب زمینیها را به سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سس به خورد همه تکههای سیب زمینی برود. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه کنید.
۳ ٫کالباس ها، پنیر چدار، گشنیز و پیازچه را اضافه کنید. همه را خوب با هم مخلوط کنید. سالاد شما حاضر است.
بیشتر بدانید مراقب سم سیب زمینی باشید
سولانین یکی از گلیکوآلکالوئیدهای گیاهی است که بهطور طبیعی در سیبزمینی وجود دارد. این سم موجب تهوع، استفراغ و دل درد میشود. معمولا بیمار پس از دو روز بهبود مییابد، اما بندرت آسیب به سلولهای عصبی و تشنج موجب مرگ میشود.
بافت سبز رنگ زیرپوست سیبزمینی مهمترین محل تجمع سولانین بوده و لذا باید قبل از مصرف سیبزمینی پوست آن به ضخامت دوتا سه میلیمتر برداشته شود. حتی پوستگیری سیبزمینی موجب استرس گیاه و تولید سولانین در بافت گوشتی میشود؛ بنابراین سیبزمینی پوست کنی شده، باید بلافاصله طبخ شود و نگهداری طولانی آن خطرناک است.
رکنا
سیب زمینی یکی از مواد غذایی اصلی و محبوب اکثر مردم دنیا از جمله ما ایرانی هاست که قطعا چند باری در طول هفته میهمان سفرههای ما میباشد. شاید یاد گرفتن چند نوع سالاد جدید با این ماده غذایی مقوی، برایتان جالب باشد.
– سالاد ذرت و سیب زمینی
سیب زمینی پخته شده: ۵۰۰ گرم
کنسرو ذرت شیرین: ۱ قوطی
شوید خشک: ۱-۲ ق. غ.
سس سالاد: به مقدار لازم
فلفل دلمهای قرمز: ۲-۳ عدد
سرکه خرما: ۴-۵ ق. غ.
آبلیمو: ۳-۴ ق. غ.
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته شده را مربع مربع کرده و به همراه ذرت و فلفل دلمهای قرمز مربع شده در درون کاسهای مخلوط کنید سپس کل مواد دیگر را که حاصل آن سس میشود به مایع سیب زمینی و ذرت فلفل اضافه کنید و آرام هم زده و ۱۵ دقیق در یخچال گذاشته و نوش جان کنید.
– سالاد سیب زمینی چیلی برای ۸ نفر
یک کیلو و ۴۰۰ گرم سیب زمینی پخته شده
۲۲۵ گرم خامه ترش
۱۵۰ گرم ماست
نصف پیمانه مایونز
۱۱۰ گرم فلفل قرمز تند خوابانده شده در سرکه، سیر، ادویه و کنجد
۱۰ ورقه کالباس پخته و خرد شده
دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
نصف پیمانه گشنیز ریز شده
نصف پیمانه پیازچه ریز شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
۱ ٫سیب زمینیها را بشویید و در آب بپزید. پس از پخت کناری بگذارید تا سرد شوند و سپس به قطعههای کوچک تقسیم کنید.
۲ ٫در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، ماست، مایونز و فلفل تند را با هم مخلوط کنید. سیب زمینیها را به سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سس به خورد همه تکههای سیب زمینی برود. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه کنید.
۳ ٫کالباس ها، پنیر چدار، گشنیز و پیازچه را اضافه کنید. همه را خوب با هم مخلوط کنید. سالاد شما حاضر است.
بیشتر بدانید مراقب سم سیب زمینی باشید
سولانین یکی از گلیکوآلکالوئیدهای گیاهی است که بهطور طبیعی در سیبزمینی وجود دارد. این سم موجب تهوع، استفراغ و دل درد میشود. معمولا بیمار پس از دو روز بهبود مییابد، اما بندرت آسیب به سلولهای عصبی و تشنج موجب مرگ میشود.
بافت سبز رنگ زیرپوست سیبزمینی مهمترین محل تجمع سولانین بوده و لذا باید قبل از مصرف سیبزمینی پوست آن به ضخامت دوتا سه میلیمتر برداشته شود. حتی پوستگیری سیبزمینی موجب استرس گیاه و تولید سولانین در بافت گوشتی میشود؛ بنابراین سیبزمینی پوست کنی شده، باید بلافاصله طبخ شود و نگهداری طولانی آن خطرناک است.
رکنا