طرز تهیه پیتزا استیک
طرز تهیه پیتزا استیک با پیتزای معمولی در تهیه مواد گوشتی روی پیتزاست. در پیتزا استیک از ورقههای گوشت سرخ شده و طعم دهندههایی مثل سیر و جعفری استفاده میشود.
یکی از غذاهایی که امروزه در بین تمام ردههای سنی بسیار طرفدار دارد پیتزا است که در طعمهای مختلف و با مواد مختلفی تهیه میشود. یکی از انواع پیتزا، پیتزا استیک است. این مدل پیتزا مورد علاقه کسانی است که هم به پیتزا و هم به گوشت و استیک علاقه دارند. در این مطلب ابتدا دستور تهیه خمیر پیتزا و سپس طرز تهیه پیتزا استیک و پیتزا استیک سیر آموزش داده شده است.
مواد لازم (برای تهیه خمیر پیتزا)
مواد لازم (برای تهیه خمیر پیتزا)
آرد به میزان لازم
شیر ۱/۲ پیمانه
پودر خمیر ۱/۲ قاشق چای خوری
آب ولرم ۱/۲ پیمانه
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
زمان لازم برای آماده سازی خمیر پیتزا ۱ ساعت
دستور تهیه خمیر پیتزا
ابتدا پودر خمیر و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و آب ولرم را به آن اضافه میکنیم.
مخلوط آماده شده را به مدت ۱۰ دقیقه در یک جای گرم بگذارید.
در مرحله بعد روغن زیتون، شیر و بیکینگ پودر را به مخلوط آماده شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
سپس آرد را آهسته آهسته به آن اضافه کنید و همزمان مخلوط را هم بزنید که آردها گلوله نشوند و خمیر یک دستی به دست آید.
روی خمیر را به مدت یک ساعت بپوشانید تا خمیر عمل آید.
طرز تهیه پیتزا استیک
مواد لازم (برای تهیه پیتزا استیک)
گوشت گوساله ۲۰۰ گرم
پیاز (برای سرخ کردن گوشت) ۱ عدد کوچک
زرد چوبه (برای سرخ کردن گوشت) به میزان لازم
روغن (برای سرخ کردن گوشت و چرب کردن سینی) به میزان لازم
قارچ به میزان دلخواه
گوجه فرنگی ۲عدد متوسط
گشنیز خرد شده ۳ قاشق چای خوری
پنیر موزرلا، سویا سس و سس کچاپ به میزان لازم
زمان لازم برای آماده سازی پیتزا استیک ۱ ساعت
دستور تهیه:
ابتدا پیاز را خرد و کمی سرخ کنید.
سپس گوشتها را به قطعات نسبتا کوچک تقسیم کرده و درون ماهی تابه کمی تفت میدهیم و به آن خیلی کم آب اضافه میکنیم تا بجوشد و گوشتها پخته و نرم شوند. (اگر گوشتها خیلی نازک باشند با کمی سرخ کردن پخته میشود و احتیاجی به اضافه کردن آب نیست.)
پس از اینکه گوشتها پخته شد آنها را ریش ریش کرده و به مدت دو ساعت درون سویا سس قرار دهید تا سسها به خورد گوشت برود.
کف سینی فر را چرب کنید و خمیری که از قبل آماده کردید را در کف سینی فر پهن کنید و آن را نازک کنید.
روی خمیر را سس کچاپ مالیده و با پشت قاشق آن را یکدست و صاف کنید.
یک لایه پنیر روی خمیر بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.
در لایهی بعدی گوجه فرنگیهای حلقه شده و گشنیزهای خرد شده را بریزید. (میتوانید کمی فلفل دلمه نیز روی آن پخش کنید تا به آن عطر دهد.)
در این مرحله گوشتهای ریش شده و قارچهای خرد شده را روی خمیر پخش کنید.
در لایه آخر مجدد یک لایه پنیر بریزید و یکدست همه جا پخش کنید.
فر را روشن کنید و روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود.
سپس پیتزا را درون فر بگذارید و پس از ۱۵ دقیقه آن را از فر خارج کنید.
پیتزا استیک خوشمزه شما آماده شده است! نوش جان...
منبع:ستاره