مسلما شما نمی خواهید یکی از قربانیان پوکی استخوان یا زخم معده باشید. با این وجود، باید بدانید که اگر هر روز بیش از اندازه چای لیمو بخورید، این اتفاق برایتان رخ خواهد داد. تعجب کردید؟ بله! این ها تنها نمونه هایی از عوارض چای لیمو هستند که اگر به آن ها دقت نکنید می توانند در آینده خطراتی را برای شما به همراه داشته باشند.
اگرچه چای لیمو دارای فواید متعددی است اما مواردی هم وجود دارد که مصرف بیش از اندازه آن می تواند برای سلامت شما مضر باشد. اگر علاقمند به شناختن عوارض چای لیمو هستید، پس با ما همراه باشید. در این مقاله برخی از عوارض جدی مصرف مداوم چای لیمو را با هم می خوانیم. این مقاله را بخوانید و به اطلاعات خودتان اضافه کنید.
عوارض چای لیمو
۱.پوسیدگی دندان
فرسایش مینای دندان در افرادی که عادت به خوردن چای لیمو دارند و بطور مرتب آن را مصرف می کنند بیشتر از سایرین است. چای لیمو می تواند قاتل خاموش مینای دندان های شما باشد. این چای دندان های شما را در برابر دندان درد شدید حساس می کند و حساسیت دندان هم نسبت به تغییرات دمایی افزایش می یابد.
۲. سوزش معده
مصرف بیش از اندازه چای لیمو می تواند سطح PH معده و روده شما را تغییر داده و موجب ریفلاکس اسیدی شود بطوریکه در این حالت اسید معده به سمت مری باز می گردد. به این ترتیب شما سوزشی را در قفسه سینه احساس خواهید کرد و برخی اوقات نیز حالت تهوع و استفراغ به شما دست می دهد.
۳. از دست رفتن آب بدن
در موارد شدیدتر، لیمو به شکل یک مدر عمل می کند. به عبارت دیگر، چای لیمو موجب تکرر ادرار در شما و به دنبال آن از دست رفتن آب بدنتان می شود. مصرف مداوم چای لیمو می تواند خطرناک باشد و موجب از دست رفتن آب بدن می شود.
۴. زخم معده
زیاده روی در مصرف چای لیمو غشاهای مخاطی را تحت تاثیر قرار داده و منجر به زخم معده می شود. چای لیمو می تواند نقشی ویران کننده در دهان شما بازی کند.
۵. چای لیمو، مضر برای زنان باردار
مصرف چای لیمو به دلیل داشتن کافئین به هیچ وجه در زنان باردار توصیه نمی شود. مصرف بیش از اندازه چای لیمو در زنان باردار منجر به سقط جنین می شود یا عوارضی دیگر به همراه خواهد داشت.
۶. چای لیمو، یک نوشیدنی مضر برای مادران شیرده
مادران شیرده نیز باید از مصرف چای لیمو خودداری کنند. البته که نوشیدن چای لیمو موجب سرحالی و شادابی می شود و این دقیقا همان چیزی است که هر زن خسته ای که به تازگی هم مادر شده است به آن نیاز دارد. اما کافئین چای با شیر مادر ترکیب می شود و صدماتی را برای کودک بی گناه و شیرخواری که تنها از شیر مادر تغذیه می شود، به همراه خواهد داشت.
۷. چای لیمو و پوکی استخوان
چای لیمو قاتل خاموشی است که مقادیر زیادی کلسیم را از راه ادرار از بدن خارج می کند و در مراحل بعدی زندگی موجب پوکی استخوان خواهد شد.
۸. جذب آلومینیوم
وقتی لیمو را به چای خود اضافه می کنید، آلومینیوم موجود در چای در بدن جذب می شود؛ اتفاقی که در صورت مصرف چای معمولی هرگز رخ نخواهد داد. آلومینیوم جذب شده می تواند منجر به مسمویت در بدن شود و حتی ممکن است انسفالوپاتی( یک اختلال عملکرد یا بیماری مغزی)، نرم استخوانی، پوکی استخوان، میوپاتی پروگزیمال، افزایش خطر عفونت، افزایش توده بطن چپ، کاهش عملکرد میوکارد( ماهیچه قلب)، سطوح بالای کم خونی میکروسیتیک و حتی مرگ را به دنبال داشته باشد.
۹. آلزایمر
تحقیقات انجام شده ارتباط میان مصرف چای لیمو و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر در سنین بالاتر در زندگی را نشان می دهند. مصرف مداوم چای لیمو منجر به تجمع پلاک ها در مغز می شود و این را می توان آغاز بیماری آلزایمر دانست.
۱۰. مشکلات معده و شکم
در برخی موارد، مصرف مداوم چای لیمو منجر به دل درد، اسهال، سندرم روده تحریک پذیر و حتی زخم معده می شود.
تمامی عوارض و تاثیرات جانبی مصرف چای لیمو مشکلاتی جدی هستند اما به این معنی نیستند که شما باید بطور کلی خودتان را از چیزی محروم کنید که مایه آرامش روزانه تان می شود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که در مصرف آن میانه روی کنید. از مصرف بیش از 1 فنجان چای لیمو در طول روز خودداری کنید و در صورت امکان ناشتا و با شکم خالی آن را مورد استفاده قرار ندهید. در صورت مشاهده هر گونه علائمی از جمله حساسیت دندان، دل درد یا حالت تهوع مصرف چای لیمو را برای مدتی متوقف کنید، با پزشک خود در این مورد صحبت کنید و از فواید و عوارض چای لیمو آگاه شوید.
آیا خواندن این مقاله برای شما مفید بود؟ آیا هیچ کدام از عوارض مصرف چای لیمو را در خود مشاهده کرده اید؟ آیا از مضرات دیگر مصرف چای لیمو مطلع هستید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده- فاطمه یحیی
منبع:stylecraze