سبزی خام مفیدتر است یا پخته؟
رکنا: پختن سبزیها به طور مناسب خواص تغذیهای آنها را حفظ خواهد کرد. از طرف دیگر، پختن بیشازاندازه باعث میشود که ویتامینها و مواد مغذی باارزش از دست بروند.
هنگامیکه سبزیها را میجوشانید، مواد مغذی محلول از آنها به درون آب نشت میکند و از دست میرود.
تنها زمانی که سبزیها را باید در آب جوشاند هنگامی است که میخواهید سوپ درست کنید و در این مورد هم باید برای مدت کوتاهی این کار را انجام دهید.
این توصیهها را در این مورد رعایت کنید.
با استفاده از یک برس نرم و آب سبزیها و میوههای با پوست ضخیم را تمیز کنید. برعکس، خیساندن آنها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذیشان در آب حل شود و از دست برود.
از بخار به جای آب برای پختن آنها استفاده کنید.
سبزیها را با اجاق مایکروویو بپزید چراکه مدت کوتاهتر پختن ممکن است باعث حفظ مواد مغذی شود.