طرز تهیه کوکوی دال عدس با 3 دستور پخت متفاوت


طرز تهیه کوکوی دال عدس با 3 دستور پخت متفاوت

کوکو دال عدس از غذا‌ها یا پیش غذا‌های خوشمزه و مقوی است. طرز تهیه کوکوی دال عدس بسیار راحت است و با داشتن مواد اصلی آن شامل دال عدس، پیاز و سیب زمینی یا گوشت می‌توانید این غذای خوشمزه را درست کنید.

طرز تهیه کوکوی دال عدس با 3 دستور پخت متفاوت
دال عدس که نام دیگر آن عدس قرمز است در دسته‌ی حبوبات جای می‌گیرد و سرشار از ویتامین و مواد مغذی است. دال عدس را می‌توان به صورت خورشت دال عدس یا سوپ دال عدس و هم به صورت کوکو طبخ کرد. ما در این مقاله سه دستور پخت کوکوی دال عدس (کوکو دال عدس با گوشت، کوکو دال عدس با اسفناج و بدون گوشت، کوکو دال عدس با سیب زمینی و بدون گوشت) را به شما آموزش خواهیم داد.


۱. طرز تهیه کوکوی دال عدس
مواد لازم برای کوکوی دال عدس با گوشت
نمک و فلفل، پودر سیر و پودر زیره (دلخواه) به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم برای سرخ کردن
پودر سوخاری دو قاشق غذا خوری
دال عدس یا عدس قرمز پخته شده ۱۵۰ گرم
سیر رنده شده دو حبه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط رنده شده یک عدد
پیاز متوسط رنده شده یک عدد
تخم مرغ یک عدد
زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۲ ساعت
دستور تهیه کوکوی دال عدس

دال عدس را شسته و همراه با یک و نیم لیوان آب درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد و آب آن کامل کاملا تمام شود.
سپس عدس‌های پخته شده را با گوشتکوب له کنید.
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
هویج را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
عس‌های له شده، پیاز و هویج رنده شده را همراه با پودر سوخاری، تخم مرغ و ادویه‌ها با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
مواد را به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد یکدیگر بروند و طعم بگیرند.
سپس مخلوط را کف دست گرد کنید و در ماهی تابه با روغن زیاد و با حرارت کم سرخ کنید.

کوکو دال عدس آماده شد ... می‌توانید آن را با گوجه و خیارشور نوش جان کنید ...

طرز تهیه کوکوی دال عدس با 3 دستور پخت متفاوت


۲. طرز تهیه کوکوی دال عدس با اسفناج
مواد لازم برای کوکوی دال عدس بدون گوشت و با اسفناج
دال عدس دو پیمانه
اسفناج ریز خرد شده یک پیمانه
روغن سرخ کردنی و نمک به میزان لازم
آرد دو قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده یک عدد
زنجبیل تازه و رنده شده دوقاشق چایخوری
پنیر پارمسان رنده شده نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۲ ساعت
روش پخت کوکوی دال عدس با اسفناج

دال عدس‌ها را شسته و درون یک قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید تا بپزند.
پس از اینکه عدس‌ها پخته شد، اگر آب اضافه داشته باشد، آب اضافه‌ی آن را بگیرید.
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
اسفناج‌ها را ریز خرد کنید.
پیاز و اسفناج را با کمی روغن تفت دهید و زنجبیل را به آن اضافه کنید.
دال عدس‌های پخته را با مخلوط پیاز و اسفناج مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا ترکیب یک دستی درست شود.
سپس تخم مرغ، پنیر پارمسان، نمک و آرد را به مخلوط اضافه کنید و مجددا ورز دهید تا خمیر یک دست شود.
مخلوط کوکو دال عس آماده شد، اکنون آن را کف دست گرد کنید و در ماهی تابه با روغن سرخ کنید.


کوکو دال عدس خوشمزه و مقوی آماده شد ... می‌توانید آن را با گوجه و خیار شور نوش جان کنید ...

طرز تهیه کوکوی دال عدس با 3 دستور پخت متفاوت


۳. طرز تهیه کوکوی دال عدس با سیب زمینی

مواد لازم برای کوکوی دال عدس بدون گوشت و با سیب زمینی
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
عدس قرمز دو پیمانه

زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۲ ساعت
دستور تهیه کوکوی دال عدس با سیب زمینی

دو پیمانه عدس را بشویید و با آب بپزید تا کاملا پخته شود.
پس از پخته شدن آب اضافی آن را بگیرید و آن‌ها را با گوشتکوب له کنید.
سیب زمینی را بپزید و رنده کنید.
پیاز و سیر را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
ابتدا عدس‌های له شده را با پیاز و سیر و سیب زمینی رنده شده خوب مخلوط کنید و سپس تخم مرغ و نمک و فلفل را اضافه کنید.
مخلوط را خوب ورز دهید تا خمیری یک دست درست شود سپس قسمتی از مخلوط را کف دست گرد کنید و درون تابه با روغن سرخ کردنی سرخ کنید.

کوکو دال عدس آماده شد ... می‌توانید آن را با گوجه و خیار شور نوش جان کنید .
منبع:ستاره

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران