بخشش 11 قاتل محکوم به قصاص در کهگیلویه و بویراحمد
گروه اجتماعی ـ مدیرکل زندانهای کهگیلویه و بویراحمد گفت: از سال گذشته تاکنون 11مورد قتل محکوم به قصاص منجر به بخشش شده است.
به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از ایسنا، اسماعیل جمیاری، مدیرکل زندانهای کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 19 بهمنماه در نشست خبری، از آزادی ۴۰ زندانی جرایم غیرعمد طی دهه فجر در استان خبر داد و افزود: همچنین تلاش میشود که تا پایان سال با پوشش حمایتی، آزادسازی قریب به ۵۰ نفر دیگر از زندانیان جرایم غیر عمد را داشته باشیم.
وی با اشاره به برگزاری جشنهای گلریزان، اظهارکرد: با پوشش کمکهای مختلف و جشنهای گلریزان، ۲۲۸زندانی جرایم غیرعمد مورد حمایت و آزادی قرار گرفتند که پیش بینی می شود تا پایان امسال این تعداد به ۲۷۸ زندانی برسد.
مدیرکل زندانهای کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری سه جشن گلریزان در سه شهر یاسوج، دهدشت و شهرستان گچساران خبر داد و خاطرنشان کرد: در همین راستا حمایتهای مناسبی انجام شد و خروجیهای مطلوبی را داشتیم.
جمیاری با تاکید بر پوشش توانمندسازی آموزشی زندانیان، تصریح کرد: بدون توجه به جرم و مجازات زندانی را مددجو می دانیم و به جز سلب آزادی، همه نیازهای اولیه، برنامههای فرهنگی، بهداشتی، درمانی، آموزش و عقیدتی برای آنها فراهم میشود.
وی ادامه داد: همچنین بند قرآنی در زندانها نیز ایجاد شده و سال گذشته ۲۱۰ نفر از زندانیان استان در مسابقات حفظ قرآن شرکت کردند.
مدیرکل زندانهای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به توسعه زیرساخت ورزشی زندانها، عنوان کرد: بخش ورزش زورخانه ای و پهلوانی در زندانهای استان عملیاتی شده و در زندان گچساران زورخانه ما فعال شده است.
جمیاری از اعزام ۱۶۴ زندانی زائر اولی به مشهد مقدس خبر داد و بیان کرد: تقویت باورهای دینی و مذهبی زندانیان از هدفگذاریهای انجام شده این اقدام است.
وی تاکید کرد: همچنین علاوه بر ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، آموزشهای فنی و حرفه ای با ارائه مدرک عملیاتی میشود.
مدیرکل زندانهای استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر رایزنی و تلاش برای توسعه و رشد بخششها و صلح و سازش، گفت: از سال گذشته تاکنون ۱۱مورد قتل محکوم به قصاص با همکاری مددکاران و رؤسای زندانها، شورای حل اختلاف و بخشهای متولی به بخشش ختم شده است.
جمیاری از فعالیت انجمن حمایت از زندانیان خبر داد و اظهارکرد: پوشش حمایتی خانوادههای زندانیان از جمله اقدامات انجام گرفته در این حوزه است.
وی افزود: ۶۵۵ نفر آموزش با محوریت انجمنهای حمایتی نیز محقق شد.
مدیرکل زندانهای استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به رشد آموزشی بعد از انقلاب در حوزه زندانها، ابراز کرد: پیش، از انقلاب، زندان به عنوان سیاه چال و دهلیز آزادی خواهان بود و شکنجههای مختلف روحی و جسمی را برای آنها اعمال می کردند.
جمیاری بیان کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی، تحولات مختلفی رقم خورد و امام خمینی(ره) نیز فرمود که زندانها باید به دانشگاه تبدیل شود.
وی اضافه کرد: بسترسازی برای آموزش و تعلیم زندانی از جمله هدفگذاریهای انجام شده است و توسعه و رشد آموزشی، بهداشتی، فرهنگی، توانمندسازی و عقیدتی را در زندانها شاهدیم.
انتهای پیام