نگاه سهامداران به کدام گروههای بورسی خواهد بود؟ پیش بینی خروج نقدینگی از تک سهمها و ورود به نمادهای بنیادی
کارشناس بازار سرمایه با بیان این که از نظر رفتار مالی، فعالان بازار اکنون بیشتر تمایل به نقد کردن سرمایه خود دارند، گفت: پس از گذشت موج اصلاحی ناشی از این رفتار، شاهد عرضه و خروج نقدینگی از سهمهای کوچک و حرکت بازارگردانان به سمت سهمهای بنیادی و بزرگ خواهیم بود که انتظار میرود، گزارشهای سالانه خوبی با توجه به صورتهای مالی 9 ماهه در پیش داشته...
در بازار اول سهام، شاهد کاهش ۱۳ درصدی ارزش معاملات نسبت به هفته دوم بهمن ماه بودیم و بنابراین، یک هزار و سیصدو هفتاد و دو میلیارد تومان در این بازار با داد و ستد بیش از ۶۵۰۴ میلیون سهم طی ۳۶۸ هزار و ۲۲ نوبت معاملاتی بود.
در بازار دوم، اما ارزش معاملات با رشد ۱۴ درصدی ۹۹۶ میلیارد تومان بالغ شد که ناشی از داد و ستد ۳ میلیون و ۴۷۴ سهم طی ۴۹۱ هزار و ۵۷۵ نوبت معاملاتی بود.
در بازار بدهی، اما ارزش معاملات با رشد ۱۶۰۱ درصدی به بیش از ۲۳۴ میلیارد تومان رسید و ۲.۳ میلیون برگه طی ۸۴۲ نوبت معاملاتی دست به دست شد.
در بازار مشتقه نیز ارزش معاملات با رشد ۱۴۷ درصدی چنگی به دل نزد و ۱۰ میلیارد تومان ارزش معاملات این بازار ناشی از ۱۹ قرارداد طی ۶۶۵ نوبت معاملاتی بود.
در صندوقهای سرمایه گذاری نیز ارزش معاملات با کاهش ۱۴ درصدی، کمی بیش از ۷۶ میلیارد تومان ثبت و ۶۷ میلیون یونیت طی ۶ هزار و ۹۳ نوبت معاملاتی جابجا شد.
در هفته منتهی به هفدهم بهمن ماه، شاخص کل با کاهش ۱۷۵۹ واحدی نسبت به هفته قبل در ارتفاع ۱۵۸ هزار و ۵۳۵ واحد قرار گرفت.
شاخص قیمت وزنی ارزشی با ۵۱۲ واحد کاهش رقم ۴۵ هزارو ۹۵۵ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص کل هم وزن نیز با کاهش ۲۳۸ واحدی در کانال ۲۹ هزار واحدی و شاخص قیمت هم وزن نیز با افت ۱۷۰ واحدی به کانال ۲۰ هزار واحدی تثبیت شدند.
شاخص آزاد شناور با ۳۹۴ واحد رشد دریک قدمی کانال ۱۷۶ هزار واحدی قرار گرفت. شاخص بازار اول با کاهش ۱۳۲۹ واحدی رقم ۱۱۸ هزار و ۴۸ واحدی را به نمایش گذاشت و شاخص بازار دوم با افت ۳۳۴۲ واحد در ارتفاع ۳۰۹ هزار و ۸۰۷ واحدی قرار گرفت.