از ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌های استان قم در ایجاد اشتغال تا لزوم تخصیص اعتبارات برای طرح‌های اولویت‌دار


از ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌های استان قم در ایجاد اشتغال تا لزوم تخصیص اعتبارات برای طرح‌های اولویت‌دار

شفقنا- در ششمین جلسه کارگروه اشتغال استان قم دستگاه‌هایی همچون اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم، اداره کل بهزیستی استان قم و اداره‌کل امور روستایی و شوراهای استانداری قم به بیان گزارش‌هایی درباره عملکرد خود در زمینه ایجاد اشتغال در استان قم پرداخته و بر لزوم شناسایی اولویت‌ها و تخصیص بودجه برای طرح‌های موردنیاز تاکید شد. به گزارش...

از ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌های استان قم در ایجاد اشتغال تا لزوم تخصیص اعتبارات برای طرح‌های اولویت‌دار

شفقنا- در ششمین جلسه کارگروه اشتغال استان قم دستگاه‌هایی همچون اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم، اداره کل بهزیستی استان قم و اداره‌کل امور روستایی و شوراهای استانداری قم به بیان گزارش‌هایی درباره عملکرد خود در زمینه ایجاد اشتغال در استان قم پرداخته و بر لزوم شناسایی اولویت‌ها و تخصیص بودجه برای طرح‌های موردنیاز تاکید شد.

به گزارش خبرنگار شفقنا در قم، جلسه کارگروه اشتغال عصر امروز با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور، استاندار قم و سایر مدیران استانی در سالن امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد.

در بخشی از این جلسه، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) قم عنوان کرد: تا تاریخ ۲۴ بهمن گزارشی از بانک ها ارائه شده و ۱۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان ابلاغی بانک ها بوده که تا این تاریخ بیش از ۲۱ میلیارد تومان به بانک های عامل معرفی شده است.

او ابراز کرد: در طی این مدت جمع پرداختی بانک ها ۱۳ میلیارد و ۳۶۶ میلیون تومان بوده که ۷۰ درصد میزان کل است، ۷۷۵ نفر وام را دریافت کرده و ۲۳۷ نفر در حال دریافت وام هستند.

میرشکار عنوان کرد: ۶۵۲ نفر از این وام گیرندگان در شهر و ۱۲۳ نفر در روستا بودند و در مجموع بانک ها در پرداخت وام‌ها قابل قبول عمل کرده‌اند و ما امیدواریم تا اوایل اسفندماه تمامی افراد بتوانند وام‌های خود را دریافت کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) قم یادآور شد: علاوه بر وام های بانکی با سقف ۲۰ میلیون تومان، وام هایی با سقف ۳۰ میلیون تومان هم توسط کمیته امداد به خانواده های نیازمند پرداخت می‌شود.

در بخشی از این جلسه، مدیرکل بهزیستی استان قم اظهار داشت: منابع تخصبص یافته در سال ۹۷ غیر از بحث تبصره ۱۶، مصوبات شورای اشتغال، منابع داخلی بانک، صندوق توسعه ملی، اعتبارات بیمه ای و اعتبارات بانک ها از سال گذشته

سلیقه با بیان اینکه تعهد اشتغال ما ۷۰۰ نفر بوده که تاکنون ۶۰۰ نفر تسهیلات را دریافت کرده اند اضافه کرد: حدود ۱۰۷ درصد بیش از اعتبارات به بانک ها معرفی شده اند که ۶۲ درصد وام های خود را دریافت کرده اند و عموم بانک ها به بخش زیادی از تعهداتشان عمل کرده اند.

۱۰۲ میلیارد تومان به بخش توسعه روستایی استان نقدینگی تزریق شد

در بخشی از این جلسه، مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری قم بیان کرد: در مجموع ۴۴ میلیارد تومان پرداختی و انعقاد قرارداد در بخش اشتغال روستایی قم وجود داشته و در کشور رتبه هشتم را دارا هستیم.

او تصریح کرد: هزار و ۲۸۳ طرح در سامانه کارا در استان قم ثبت شده که ۸۷۳ طرح مورد بررسی قرار گرفته است، انحرافات در پرداخت، رسته و محل اجرای طرح بوده که انحراف در محل اجرای طرح مهمتر از سایر انحرافات می‌باشد.

چهرقانی ادامه داد: سهم بخشی متاسفانه آنطور که باید رعایت شود انجام نشده و در این قسمت دو اتفاق باید شکل گیرد، دبیرخانه کارگروه اشتغال تا ۲۰ درصد جابجایی اعتبار را انجام دهد، همچنین اعتبارات به سمت نیازهای استان حرکت کند تا از خطاها پیشگیری به عمل آید.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری قم اظهار داشت: برای اشتغال روستایی سه محور وجود دارد، محورهای صادرات محور، قطع واردات و سرمایه گذاری صحیح از جمله آن‌ها می‌باشد.

او مطرح کرد: هزینه کرد اشتغال باید در کمترین حد خود باشد، در تمام طرح ها این هزینه ها به کاهش آن گرایش دارد و کلونی سازی یکی از بحث های ما در استان است، چرا که در این بخش هزینه ها به حداقل می‌رسد.

۱۰۲ میلیارد تومان به بخش توسعه روستایی استان نقدینگی تزریق شد

مهرداد غضنفری هم در سخنانی اظهار داشت: ۲۰۲ میلیارد تومان سهم استان قم در توسعه روستایی ابلاغ شد و امروز به ۱۰۲ میلیارد تومان تزریق نقدینگی انجام شده است.

او افزود: در ابتدای کار با دقت و سرعت این کار پیش رفت، به نحوی که نسبت به ۷۱ میلیارد میزان بالایی از تحقق قرارداد وجود داشته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری قم تاکید کرد: از این ۱۳۲ میلیارد تومان قرارداد بسته شده حدود ۹۰ میلیارد تومان پرداخت شده و مرکز، قرارداد منعقد شده را ملاک ارزیابی قرار می‌دهد و تا هفته های آینده این ۹۰ میلیارد تومان در جذب به ۱۳۲ میلیارد تومان می‌رسد.

او خاطرنشان کرد: ما باید جامعه هدف را گسترده تر می‌کردیم و اختیارات بانک ها بیشتر شد و خوشبختانه ۱۵ میلیارد تومان از این محل تامین شد.

غضنفری ادامه داد: ما قراردادها را بسته ایم و منتظر نقدینگی هستیم، از طرفی بانک ها بسیار از خودگذشتگی کرده اند و علاوه بر این نگاهی به سرمایه شناور نیز داریم.

جمعیت شاغل در استان قم ۳۴۷ هزار نفر است
مصطفی کاویانی هم در سخنانی اظهار داشت: به جز سال ۹۴ نرخ بیکاری استان قم کمتر از نرخ کشور بوده و از سال ۹۴ تا سال ۹۷ نرخ بیکاری کاهشی بوده است‌.

او با بیان اینکه در تابستان سال جاری نرخ بیکاری در قم افزایش یافت، افزود: برای سامانه رصد پیش بینی شده که بیش از ۱۴ هزار شغل در استان در سال جدید ایجاد شود و شش هزار نفر اشتغال ایجاد شده در این سامانه ثبت شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان قم گفت: در تعداد بیمه شدگان اجباری افزایش وجود داشته و این جلسه کارگروه اشتغال ششمین جلسه بوده که ۳۴ مصوبه داشته و ۲۹ مصوبه اجرا شده و پنج مصوبه در حال اجرا است.

کاویانی عنوان کرد: تعداد جلسات کمیته فنی روستایی ۵۷ جلسه بوده و ۴۱۷ مورد طرح مصوب و ۸۸ طرح غیر مصوب داشته است.

او تصریح کرد: ۲۰۲ میلیارد تومان سهمیه ابلاغی قم برای اشتغال بوده که از این میزان ۱۰۲ میلیارد تومان تخصیص داده شده و ۱۳۷ میلیارد تومان اعتبار پروژه در قالب قرارداد بوده و بیش از ۱۳۰۰ اشتغال در بخش روستایی ایجاد شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان قم با تاکید بر اینکه استان قم در کشور رتبه پنجم اشتغال روستایی را دارا می‌باشد، یادآور شد: ۲۴۳ میلیارد تومان برای اشتغال فراگیر ابلاغ شد که ۱۱۵ میلیارد تومان تخصیص داده شد، همچنین ۵۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان قرادار بسته شده است.

کاویانی خاطرنشان کرد: در طرح کارورزی در سال گذشته هزار و ۷۵۵ نفر تخصیص پیدا کرد که ۹۰۶ نفر در سامانه ثبت نام کردند و به دلیل دست و پاگیر بودن مقررات استقبال بالایی در قم صورت نگرفت.

او ادامه داد: در سال گذشته و در سال جاری ۱۳۰۰ نفر برای کارآموزی در قم ابلاغ شد، در بخش کشاورزی در سال گذشته ۳۰ نفر کارورز بوده و ۷ نفر قرارداد بستند و چون اعتبار آن تامین نشد، کسی از آن استقبال نکرد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان قم بیان کرد: در سال گذشته بحث فارغ التحصیلان در دستور کار شورای اشتغال باید قرار می‌گرفت که این اتفاق صورت نگرفت.

کاویانی تاکید کرد: جمعیت شاغل در سال گذشته در قم ۳۴۷ هزار نفر بود و باید جمعیت شاغل استان به تناسب جمععیت شاغل در کشور ۳۶۱ هزار نفر باشد.

او ابراز کرد: وضعیت موجود در برنامه ها در حال حفظ شدن بوده و باید ۴۰ هزار نفر بیکار کشور به شاغلان اضافه شوند.

انتهای پیام

fa.shafaqna.com

شفقنا در شبکه های اجتماعی: توییتر | اینستاگرام | تلگرام


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس نوشته مادر ؛ 70 عکس نوشته در مورد مادر غمگین و عاشقانه