جشنوارههای غذاهای فراموش شده در صومعهسرا برگزارشد
به گزارش ایرنا فرماندار صومعهسرا عصر سه شنبه در مراسمی که در تالار فرشتگان این شهرستان برگزار شد، گفت: آئین های کهن ریشه در فرهنگ ما دارند و با استفاده از ظرفیت...
علی فتح اللهی افزود: برای اینکه ریشههای فرهنگی خود را حفظ کنیم، باید نگاه علمی و پژوهشی به آنها داشته باشیم و با برگزاری جشنوارههای فرهنگی میتوان به معرفی تولیدات ، محصولات و جاذبههای گردشگری پرداخت و زمینه های اشتغالزایی را فراهم کرد.
وی با اشاره به اینکه توسعه فرهنگی شهرستان در گرو معرفی صحیح ظرفیتهای فرهنگی است، اظهار داشت: در این راستا مشارکت تمامی هنرمندان و ابداعات نو نقش موثری دارد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان نیز در حاشیه این مراسم به ایرنا گفت : صومعه سرا رکورد دار برگزاری جشنواره در استان است .
حمیدرضا آذرپور با اشاره به اینکه ظرفیت های فرهنگی و گردشگری خوبی درشهرستان وجود دارد اظهار داشت: می توان صومعه سرا را به عنوان شهرستان موفق در احیاء خرده فرهنگ های منسوخ شده و یا رو به فراموشی در کشور معرفی کرد.
وی به برگزاری اولین جلسه ستاد خدمات سفر استان در صومعه سرا اشاره و اضافه کرد: برپایی جنگ های شادی ، سفره های هفت سین و برنامه های آئینی در اولویت ستاد قرار دارد و نوروزگاه که مختص برنامه های نوروزی در گیلان است، در تمام شهرستان ها اجرا می شود.
علیرضا مهرگان رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صومعه سرا نیز هدف از برگزاری این جشنواره را احیاء غذاهای اصیل گیلانی دانست و گفت: این جشنواره به معرفی غذاهای سنتی، آشهای محلی (اباتری آش) ، نان و شیرینیهای سنتی و محلی همچون کاکا، حلوای ضیابری ، گندمی و ... پرداخته و فرصتی برای احیاء انواع غذاهای محلی و بومی به جای غذاهای آماده بیرونی است.
به گزارش ایرنا ، اجرای برنامههای شاد و متنوع، اجرای موسیقی سنتی توسط ناصر وحدتی، اهدای جایزه به کدبانوهایی که در مسابقه پخت غذای محلی شرکت کرده بودند و برپایی نمایشگاه محصولات صنایع دستی و ... از برنامه های جنبی این جشنواره بود.
صومعه سرا با سه بخش مرکزی، تولمات و میرزاکوچک در 25 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.
7292/2007