دسر شیک مخصوص پذیرایی، “ترافل خرمایی”
دستور تهیه دسر خوشمزه ترافل خرما را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم برای ترافل خرما
مواد لازم اندازه
خرما ۲۰۰ گرم
گردو ۳۰ گرم
بیسکویت نرم ۶ عدد
پودر نارگیل مقدار کافی
چه موادی برای تزیین کردن ترافل خرمایی نیاز داریم:
گردو - خلال بادام - خلال پسته
طرز تهیه ترافل خرما
ترافل خرما یکی از دسرهای خوشمزهای است که به علت داشتن خرما از ارزش غذایی خوبی هم برخوردار است، این دسر را میتوانید با مغزهای مختلف درست کرده و در مراسمهای مختلف سرو نمایید.
خرد کردن بیسکویت و خرما
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا بیسکویت و گردو را داخل میکسر یا غذاساز ریخته و خرد کنید و حالا پوست خرما را گرفته هسته آن را بیرون آورده و در داخل غذاساز ریخته آن را له کنید.
ترکیب مخلوط خرما و بیسکویت با نارگیل
حالا خرما و مخلوط بیسکویت را با هم مخلوط کرده خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس گلولههایی از مواد را با دست برداشته و آن را به پودر نارگیل آغشته کرده و در دیس پذیرایی قرار دهید و در آخر ترافلها را با پودر پسته، خلال بادام و مرواریدهای خوراکی تزیین کنید.
تزیین ترافلهای خرمایی
میتوانید هر یک از ترافلها را در یکی از مغزها بغلتانید تا رنگهای جذاب و متنوعی داشته باشند.
نکات تکمیلی در مورد ترافل خرمایی
ترافل خرمایی جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
ترافل خرمایی را میتوانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد.
منبع:نمناک