«شبی که ماه کامل شد» با محبت مردم بلوچستان به سرانجام رسید
گروه فرهنگی ــ نرگس آبیار درباره شرایط ساخت فیلم «شبی که ماه کامل شد»، گفت: ساخت این فیلم زمان و زحمت زیادی برد و اگر لطف و محبت مردم خونگرم و مهماننواز بلوچستان نبود، این فیلم به سرانجام نمیرسید.
به گزارش ایکنا از سیستانوبلوچستان، «شبی که ماه کامل شد» فیلمی ساخته نرگس آبیار، کارگردان ارزشی و برجسته کشورمان است که به قسمتهایی از سرگذشت فائزه و شهاب منصوری، دو خواهر و برادری میپردازد که قربانی تروریسم تکفیری میشوند.
واقعیت از این قرار است که عبدالحمید ریگی، تروریست معدوم عضو گروهک جند الله (جند الشیطان)، برای پیدا کردن کار به تهران میرود و در آنجا با همسر دوم خود «فائزه» که دختری تهرانی است، آشنا شده و علیرغم مخالفتهای خانواده فائزه، با هم ازدواج و به پاکستان فرار میکنند.
وی بعد از مدتی پرداختن به خلافهای خرد و مشاغل کاذب، تحت تأثیر القائات وهابیت و تبلیغات برادرش عبدالمالک، به عضویت گروهک تروریستی جندالشیطان درمیآید و مغزشوییهای وهابیت تا آنجا ادامه پیدا میکند که عبدالحمید، همسر تهرانیاش را در خواب و با شلیک گلوله به شهادت میرساند.
عبدالحمید پیکر بیجان همسرش را چند روزی در حمام خانهاش میاندازد تا اینکه مادرش دلش میسوزد و او را غسل داده و دفن میکند.
شهاب، برادر فائزه، نیز بعد از ربوده شدن و انتقال به خاک پاکستان، توسط عبدالمالک ریگی، سرکرده گروهک تروریستی جندالشیطان، به قتل رسیده و سرش از بدن جدا میشود.
وی که بعد از مدتی به جرم قتل همسرش، مشارکت در قتل برادر همسرش و نیز مشارکت فعال در چندین عملیات تروریستی، عاقبت به چنگال قانون گرفتار میشود، در اعترافات خود میگوید تنها علت کشتن همسر و برادر همسرش، شیعه بودن آنان بوده است و اینکه تصور میکرد باید با شیعیان مبارزه کند؛ همان القائاتی که وهابیون در پاکستان و کشورهای عربی مدام مطرح میکنند.
لطف مردم بلوچ فراموشنشدنی است
نرگس آبیار، کارگردان «شبی که ماه کامل شد» در گفتوگو با خبرنگار ما گفت: ساخت این فیلم زمان و زحمت زیادی برد؛ اگر لطف و محبت مردم خونگرم و مهماننواز بلوچستان نبود، این فیلم به سرانجام نمیرسید.
وی اظهار کرد: بهمنظور فیلمبرداری این فیلم برخی سازمانها و نهادها در تهران همکاری لازم را نداشتند، اما مردم مهماننواز بلوچستان با آغوش باز پذیرای ما شدند که نهایتاً در اوج تابستان و گرمای طاقتفرسای منطقه موفق شدیم صحنههای بسیار سخت این فیلم را در داخل استان فیلمبرداری کنیم.
آبیار همچنین از اکران خصوصی این فیلم برای مردم سیستانی و بلوچ مقیم پایتخت و سپس اکران آن در سینماهای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.
این فیلم محصول سال 1397 است که برنده جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلم، بهترین نقش اول مرد و زن به بازیگری هوتن شکیبا و الناز شاکردوست، بهترین بازیگر نقش مکمل زن، بهترین کارگردانی (نرگس آبیار) و بهترین تهیهکنندگی (محمدحسین قاسمی) در سی وهفتمین جشنواره فیلم فجر شد.
گزارش از هادی محمدی
انتهای پیام