بستنی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار در بین افراد در رده سنی های مختلف است و شما می توانید بستنی را در انواع طعم های مختلف نظیر وانیلی و زعفرانی و … در منزل تهیه نمایید. برای طرز تهیه بستنی وانیلی روش های مختلفی وجود دارد که انتخاب هر یک از این روش ها به میزان مهارت شما و مواد مورد نیازی که در دسترس دارید بستگی دارد.
طرز تهیه بستنی وانیلی با سه روش مختلف
بستنی وانیلی و بستنی نوتلا از انواع طعم های پرطرفدار هستند و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی های مختلف از این نوع بستنی های خوشمزه به عنوان دسر استفاده نمایید. در ادامه سه روش مختلف برای طرز تهیه بستنی وانیلی را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش خواهیم داد.
دستور تهیه بستنی با ثعلب
تهیه بستنی با ثعلب از انواع روش های رایج است که از زمان های گذشته تا به امروز در بستنی فروشی ها مورد استفاده قرار می گیرد و شما می توانید با طی چند مرحله ساده بستنی وانیلی خوش طعمی را با ثعلب تهیه کنید.
مواد لازم
شیر : دو لیوان شکر : نصف لیوان وانیل : نصف قاشق چایخوری ثعلب : نصف قاشق چایخوری هل : نصف قاشق چایخوری گلاب : به مقدار لازمطرز تهیه
برای تهیه بستنی وانیلی با ثعلب ابتدا درون ظرفی مناسب شیر بریزید و ظرف را روی حرارت گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد.
درون ظرفی دیگر شکر و وانیل و هل ثعلب را با یکدیگر ترکیب کنید و مخلوط این مواد را به شیر اضافه نمایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه بستنی وانیلی، گلاب را به مخلوط مواد بیفزایید و مایه بستنی را هم بزنید سپس ظرف را از روی حرارت گاز بردارید و در مکانی مناسب قرار دهید تا سرد شود. ظرف حاوی مایه بستنی را در فریزر قرار دهید و بعد از گذشت ۶۰ دقیقه ظرف را از درون فریزر بیرون آورید و بستنی را هم بزنید و دوباره آن را درون فریزر قرار دهید و چندین مرتبه ظرف حاوی بستنی را با فاصله یک ساعت از درون یخچال بیرون آورید و هم بزنید و دوباره آن را درون فریزر قرار دهید و بعد از اتمام تکرار این مراحل ظرف بستنی را به مدت چند ساعت درون فریزر قرار دهید تا مایه بستنی به خوبی سفت شود سپس بستنی را از درون فریزر بیرون آورید و درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و به کمک روش ها تزیین بستنی آن را تزیین نمایید.
دستور تهیه بستنی وانیلی بدون ثعلب
برای تهیه بستنی وانیلی می توانید از ثعلب استفاده نکنید که در این صورت در طعم بستنی هیچ تغییری ایجاد نمی شود. در طرز تهیه بستنی وانیلی بدون ثعلب از خامه و شیر غلیظ شده و عصاره وانیل استفاده می شود.
مواد لازم
خامه زده شده سنگین : ۲ فنجان شیر غلیظ شده شیرین : ۴۰۰ گرم عصاره وانیل : دو قاشق چایخوری ظرفی مناسب برای فریزری کردن بستنیطرز تهیه
قبل از تهیه بستنی، خامه را به مدت چند دقیقه درون یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس با کمک همزن دستی خامه را هم بزنید تا تکه های سفت درون آن شکل بگیرد توجه داشته باشید خامه زمانی آماده است که با کمک همزن بتوانید خطوط صافی را روی آن بیندازید.
شیر غلیظ شده را درون ظرفی مناسب بریزید و عصاره وانیل را هم به شیر اضافه کنید و آن ها را با یکدیگر به خوبی مخلوط نمایید تا رنگ شیر یکدست شود.
مخلوط شیر را روی خامه زده شده بریزید و با کاردکی مناسب شیر و خامه را با حرکت های دایره ای هم بزنید تا همه هوای درون مخلوط این مواد از بین برود.
با کمک کاردک و اسکوپ بستنی را درون قالب فلزی بریزید و روی مخلوط مواد بستنی را صاف کنید و ظرف را به مدت ۴ تا ۶ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی وانیلی آماده شود.
بعد از مدت زمان ذکر شده بستنی را از درون فریزر بیرون آورید و با کمک اسکوپ بستنی وانیلی را درون ظرف های مخصوص سرد بریزید.
دستور تهیه بستنی وانیلی با دستگاه بستنی ساز
تهیه بستنی سنتی و وانیلی با دستگاه بستنی ساز کار ساده ای است و شما می توانید همه مواد لازم را با یکدیگر ترکیب کنید و مخلوط مواد را درون دستگاه بستنی ساز بریزید.
مواد لازم
وانیل : یک قاشق چایخوری آرد ذرت : دو قاشق سوپخوری شیر : دو فنجان پودر شیر خشک : ۱/۴ فنجان شکر : نصف فنجاندستور تهیه
برای تهیه بستنی وانیلی ابتدا شکر و آرد ذرت و شیر خشک و وانیل را الک کنید سپس شیر را درون ظرفی مناسب بریزید و مواد الک شده را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مایه بستنی رقیق شود سپس ظرف حاوی مواد را روی شعله گاز قرار دهید و مایه بستنی را مدام هم بزنید تا سفت تر از فرنی شود سپس مواد سفت شده را درون دستگاه بستنی ساز بریزید تا منجمد شوند.
در این مطلب با طرز تهیه بستنی وانیلی آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این بستنی خوشمزه نهایت بهره را ببرید و بتوانید با کمک روش هایی که ذکر شد بستنی خوش طعمی را تهیه کنید.
طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی و خوشمزه و ۳ روش عالی .
شاید دیگر مطالب روژان را هم دوست داشته باشید