در بیوگرافی چنگیز وثوقی می خوانید، وی از بازیگران قدیمی سینما و تلویزیون است که در سال ۱۳۵۱ با ایفای نقشی کوتاه در فیلم سینمایی بلوچ به کارگردانی مسعود کیمیایی بازیگری را آغاز کرد. در ادامه بیشتر با این بازیگر آشنا می شوید.
بیوگرافی چنگیز وثوقی
چنگیز وثوقی در ۱۰ اسفند ۱۳۲۶ در تبریز متولد شده است. وی دو برادر به نام های شهراد و بهروز دارد که هر دو از بازیگران قبل از انقلاب می باشند. شروع بازیگری وی با فیلم سینمایی «بلوچ» مسعود کیمیایی بود، او در این فیلم در کنار برادرش بهروز وثوقی بازی می کرد.
عکس قدیمی چنگیز و بهروز وثوقی
چنگیز وثوقی تا قبل از شروع انقلاب حدوداً در شش فیلم نه چندان مشهور بازی کرده و بعد از انقلاب نیز بازیگری خود را در ایران ادامه داد و با سریال سربداران در تلویزیون حضور پیدا کرد. از سریال های شاخص دیگر وی می توان به بوعلی سینا و سریال امام علی (ع) اشاره داشت.
ایفای نقش چنگیز وثوقی در سریال امام علی (ع)
ازدواج چنگیز وثوقیچنگیز وثوقی در سن ۴۳ سالگی با سارا خوئینی ها که در آن زمان ۱۶ سال داشت ازدواج کرد، اما به دلیل اختلاف سنی زیاد بعد از حدود یک سال، آن دو از هم جدا شدند و حاصل این ازدواج دختری به نام غنچه می باشد. وی بعد از مدتی دوباره ازدواج کرد. در ادامه می توانید عکس های متنوع چنگیز وثوقی و همچنین عکس های وی در کنار همسرش را مشاهده نمایید.
چنگیز وثوقی و همسرش
عکس قدیمی از چنگیز وثوقی حضور چنگیز وثوقی در سالن تئاتر
عکسی از جوانی چنگیز وثوقی
چنگیز وثوقی در کنار باربد بابایی و علی رام نورایی
چنگیز وثوقی در کنار همسر جوانش عکس متفاوت چنگیز وثوقی
عکسی از هنرپیشه قدیمی سینما و همسرش
چنگیز وثوقی و افسانه بایگان در نمایی از یک فیلم قدیمی
عکس چنگیز وثوقی و همسرش
چنگیز وثوقی
عکسی از گریم خشن چنگیز وثوقی
چنگیز وثوقی بازیگر سینما و تلویزیون
کارنامه بازیگری چنگیز وثوقی تلویزیونامارت فرنگی (محمدرضا ورزی، ۱۳۸۸)، سالهای مشروطه (۱۳۸۸)، چهل سرباز (محمد نوری زاد، ۱۳۸۶)، شیخ بهایی (شهرام اسدی،۱۳۸۰)، تازیانه بر باد (اکبر صادقی، ۱۳۷۴)، گزارش نقطه صفر (۱۳۷۲)، امام علی (داود میرباقری، ۱۳۷۵) تله فیلم صبحگاه خونین (۱۳۶۹)، بوعلی سینا (۱۳۶۴)، سربداران (کیهان رهگذار، ۱۳۶۲)، تبریز در مه (محمدرضا ورزی، ۱۳۸۹)
چنگیز وثوقی در پشت صحنه یک سریال
فیلم های سینماییعشقولانس (۱۳۹۵)، انتهای خیابان مهر (۱۳۹۴)، افسون گل سرخ (۱۳۹۲)، تپلی (۱۳۸۹)، فیلادلفی (۱۳۸۹)، محافظ (۱۳۸۶)، ابراهیم خلیل الله (۱۳۸۴)، دختری در قفس (۱۳۸۱)، عروس خوش قدم (۱۳۸۱)،شب بخیر غریبه (۱۳۸۰)، آی پارا (۱۳۷۷)، خط ها و سایه ها (۱۳۷۷)، شاهرگ (۱۳۷۶)، حرفه ای (۱۳۷۵)، حادثه در کندوان (۱۳۷۴)، دام (۱۳۷۴)، روز دیدنی (۱۳۷۳)، هدف (۱۳۷۳)، بدل (۱۳۷۲)، آواز تهران (۱۳۷۰)، شانس زندگی (۱۳۷۰)، گل ها و گلوله ها (۱۳۷۰)، تیغ آفتاب (۱۳۶۹)، جدال بزرگ (۱۳۶۹)، عشق و مرگ (۱۳۶۹)، بوعلی سینا (۱۳۶۴)، شب شکن (۱۳۶۳)، یک روز گرم (۱۳۶۳)، تا آخرین نفس (۱۳۵۷)، سه نفر روی خط (۱۳۵۵)، چشمان بسته (۱۳۵۴)، نازنین (۱۳۵۴)، خوشگلا عوضی گرفتین (۱۳۵۳)، بلوچ (۱۳۵۱)
زندگینامه چنگیز وثوقی
آنچه در این قسمت مطالعه کردید، بخشی از بیوگرافی چنگیز وثوقی و عکس های وی می باشد که امیدواریم مورد پسند علاقمندان به حوزه سینما و تلویزیون قرار گرفته باشد.
منبع : آرگا