علی صادقی یکی از بازیگران طنز محبوب ایرانی است که در هر سریالی که ایفای نقش کرده است پر بیننده شده است. جمله طنزی که از او بسیار به کار برده می شود “چرا قیمه ها رو میریزی توی ماست ها” است. در این قسمت بیوگرافی کامل علی صادقی و همسرش، عکس های او، اطلاعات زندگی شخصی و هنری او را گردآوری کرده ایم.
بیوگرافی علی صادقی
علی صادقی متولد 10 آذر سال 1359 در شهر تهران است و بازیگر طنز اهل ایران است. این بازیگر فارغ التحصیل رشته کامپیوتر است و مدرک فوق دیپلم دارد.
خانواده
علی صادقی درد شهر تهران متولد شد و خانواده ای 5 نفره دارد. او فرزند دوم خانواده است. یک برادر بزرگت و خواهری کوجکتر از خودش دارد. پدر او تراشکار است و مادرش هم خانه دار است.
شهرت
او با بازی در فیلم بهترین تابستان من که نگاهی طنز به مقوله جنگ داشت (با دوبله افشین ذینوری) به شهرت رسید. بازی در سریال متهم گریخت، خانه به دوش و سریال بزنگاه در کنار رضا عطاران باعث شد که او به اوج شهرت برسد.
او بازی در فیلم مورد علاقه اش جهرم دیار که مربوط به محل تولدش است و به کارگردانی ابوالفضل قائدی بود ایفای نقش کرد و جوایز زیادی را کسب کرد.
شروع بازیگری
علی صادقی بازیگری را از سال 1370 و در سن 11 سالگی شروع کرد. او توسط امیر سماواتی برای بازی در سریال آفتاب عالم تاب انتخاب شد و خیلی اتفاقی وارد حرفه بازیگزی شد. بعد ا آن با نقش آفرینی در سریال بهترین تابستان من به کارگردانی علی بهادر فعالیت حرفه ای را شروع کرد. در سال 1380 در سریال دردسر والدین به کارگردانی مسعود نوابی تبدیل به چهره شناخته شده شد و دیده شد.
همسر
شایعه شده بوود که با ملیکا زارعی (خاله شادونه) ازدواج کرده است که در برنامه شام ایرانی این شایعه را تکذیب کرد. در هیچ سایتی رسمی، خبری از ازدواج او منتشر نشده است و بطور دقیق معلوم نیست که متاهل است یا مجرد. ولی با توجه به بعضی از تصاویر که با بچه ای کوچک گرفته است، گمان می رود که متاهل باشد.
ملیکا زارعی همسر علی صادقی نیست
در اینترنت مدت های شایعه بود که ملیکا زارعی و علی صادقی همسر هستند. این شایعه به دلیل بازی در سریال متهم گریخت مطرح شد و در این سریال آنها نقش زن و شوهر داشنند. علی صادقی این موضوع را تکذیب کرد و البته هیچ عکس دو نفره ای هم از این دو منتشر نشده است.
بازی در سریال های طنز
او به دلیل بازی در سریال های طنز بسیار معروف شده است و سریال هایی که در آن ایفای نقش کرده است بسیار پرمخاطب هستند. از جمله سریال های موفق او می توان به سریل پشت کنکوری ها، متهم گریخت، قرارگاه مسکونی و سه در چهار اشاره کرد. او در میان کارهایی که انجام داده است کوچه اقاقیا را بیشتر از بقیه دوست دارد.
دلیل شباهت نقش های علی صادقی به هم چیست؟
علی صادقی در این مورد می گوید:
لطفا اگر میخواهید در مورد بازی من انتقاد کنید یکطرفه به قاضی نروید! بارها به این سوال جواب دادهام که چرا بازیهایم تفاوت خاصی با هم ندارند. یک نفر باید این تفاوت را بخواهد. من که به زور نمیتوانم یقه کارگردان را بگیرم و بگویم بگذار من متفاوت بازی کنم. اصلا چند نفر ریسک میکنند با پیشنهاد متفاوتی سمت من بیایند؟ گاهی طرف آمده و گفته آقای صادقی میخواهم کاملا متفاوت باشی و من هم شروع کردهام نوع دیگری خودم را نشان بدهم اما چند سکانس نگذشته میگوید علیجان خودت باش و همان کارها را انجام بده. فیلمسازها همیشه دنبال تکرار چیزهای امتحان پس داده هستند. علی صادقی نمیتواند در این میانه انقلاب بکند. تغییر که زورکی نیست. شما فیلم «شوخیهای خدا» را که ببینید متوجه میشوید این توانایی در من هست اما آن فیلم هم در زمانی که باید پخش و دیده نشد.
بازی در نقش طنز
علی صادقی در مورد بازی در سریال های کمدی و نقش طنز می گوید:
برعکس نظر دوستان، بازی طنز اصلا لودگی و سطحی نیست. اصلا کار راحتی نیست. کار در طنز بسیار سخت است. اتفاقا اینکه فکر کنید طرف میآید جلوی دوربین چند تا جمله میگوید و شکلکی درمیآورد و میرود نیست. اگر اینطور بود همه بازیگران طنز به یک اندازه مخاطب داشتند. خود من هم در این سالها همه تکیهکلامهایی که گفتهام، نگرفته و فقط بعضیهایش گل کرده است. اتفاقا بازی طنز بسیار دشوار است. نمیخواهم مقایسه کنم اما به بزرگان این سبک هم نگاه کنید، میبینید کارهای چاپلین بعد از این همه سال شما را از خنده رودهبر میکند اما کار کمدینهای جدید مانند بناستیلر بعد از یکی، دو بار دیدن، آن تازه بودنش را از دست میدهد. خب چه چیزی هست که چاپلین دیگر تکرار نشد؟ به نظرم دستکم گرفتن طنز یکجور توهین و سادهانگاری است.
علایق
او به موسیقی و نوازندگی بسیار علاقه دارد و از شنیدن موسیقی بسیار لذت می برد. اهل ورزش های مختلف مانند شنا، اسکی و اتومبیلرانی است. او هیچ گاه به فوتبال و بدنسازی (چه بی سلیقه!!) علاقه نداشته است. عاشق کارتون های قدیمی مانند بن و سباستین و … در زمان کودکی بود. او به مسافرت هم بسیار علاقه دارد و به شهر شیراز و جزیره کیش بسیار علاقه دارد.
شغل دوم
او به جز بازیگری شغل دوم هم دارد. شغل دوم او فروشگاه کامپیوتر و لوازم جانبی است و یک سوپرمارکت برگ هم دارد.
فیلم های سینمایی علی صادقی :
ایکسلارج (۱۳۹۷)سلام علیکم حاج آقا (۱۳۹۷)وای آمپول (۱۳۹۷)عروس بندر (۱۳۹۷)دمسرخها (۱۳۹۶)داش آکل (۱۳۹۶)تایسون (۱۳۹۶)عزیز میلیون دلاری (۱۳۹۶)خالتور (۱۳۹۶)پا تو کفش من نکن (۱۳۹۵)عشقولانس (۱۳۹۵)لامبورگینی (۱۳۹۵)رفقای خوب (۱۳۹۵)بدهکاران به بهشت نمی روند (۱۳۹۵)ماشین قشنگم (۱۳۹۵)۵۰ کیلو آلبالو (۱۳۹۴)همسر دات کام(۱۳۹۴)پاشنه بلند ۲(۱۳۹۴)گور طلایی (۱۳۹۳)راز خانه بهجت (۱۳۹۳)بلوف ۲۰۱۴ (۱۳۹۳)عشق و مکافات (۱۳۹۲)معراجی ها(۱۳۹۲)مشعل (۱۳۹۲)ازدواج مشروط (۱۳۹۲)هفت خط (۱۳۹۲)مردها فرشته نیستند (۱۳۹۲)صندوقچه اسرار (۱۳۹۲)شیر یا خط (۱۳۹۲)سعدالله به شرکت می رود (۱۳۹۱)گدایان تهران (۱۳۹۱)پسر آسمانی (۱۳۹۱)ماهی دم قرمز (۱۳۹۱)زندگی در شهر بزرگ (۱۳۹۰)تایماز موتوری (۱۳۹۰)کبری ۰۰۱۲(۱۳۹۰)نردبان چوبی(۱۳۹۰)آدم آهنی (۱۳۹۰)یک فراری از بگبو (۱۳۹۰)ورود زندهها ممنوع (۱۳۸۹)ورود آقایان ممنوع (۱۳۸۹)پیتزا مخلوط (۱۳۸۹)سیازنگی (۱۳۸۹)سه درجه تب (۱۳۸۹)کار کاذب (۱۳۸۹)همه چی آرومه (۱۳۸۹)عاشقی با اعمال شاقه (۱۳۸۹)آخرین مجرد (۱۳۸۹)حاجی پاپا (۱۳۸۹)ازدواج در وقت اضافه (۱۳۸۸)بعدازظهر سگی سگی (۱۳۸۸)زمهریر (۱۳۸۸)شیر و عسل (۱۳۸۸)ول کن دستمو (۱۳۸۸)میش (۱۳۸۸)تیغزن (۱۳۸۷)حرکت اول (۱۳۸۷)زندگی شیرین (۱۳۸۷)کیش و مات (۱۳۸۷)پاپوش (۱۳۸۶)قاتلین پیرمرد (۱۳۸۶)فرزند افیون (۱۳۸۶)اگه میتونی منو بگیر (۱۳۸۵)یک آرزوی کوچک (۱۳۸۵)چپ دست (۱۳۸۴)هوو (۱۳۸۴)هشت پا (۱۳۸۴)پیکنیک در میدان جنگ (۱۳۸۳)آقا (۱۳۸۲)روایت سهگانه (اپیزود دوم، شوخیهای خدا) (۱۳۸۲)سریال های تلویزیونی علی صادقی :
ن.خ – ۱۳۹۸تعطیلات رویایی – ۱۳۹۷حالت خاص – ۱۳۹۴سیگنال موجود است – ۱۳۹۳ما فرشته نیستیم – ۱۳۹۲معراجی ها – ۱۳۹۲توقیف – ۱۳۹۱نقطه سر خط – ۱۳۹۰موج و صخره – ۱۳۸۹خوش نشین ها – ۱۳۸۹زن بابا – ۱۳۸۸عید امسال – ۱۳۸۷بزنگاه – ۱۳۸۷سه در چهار – ۱۳۸۷زندگی به شرط خنده – ۱۳۸۶قرارگاه مسکونی – ۱۳۸۵متهم گریخت – ۱۳۸۴خانه به دوش – ۱۳۸۳کوچه اقاقیا – ۱۳۸۲پشت کنکوری ها – ۱۳۸۱دردسر والدین – ۱۳۸۰بهترین تابستان من – ۱۳۷۵آفتاب عالم – ۱۳۷۰
امیدواریم بیوگرافی علی صادقی مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد، می توانید در دیگر بخش ها بیوگرافی حامد کمیلی و سعید آقاخانی را هم بخوانید.