پس از انتشار فیلمی دردناک از واگویه های یک پیرزن سیل زده پلدختری در فضای مجازی، مدیر خبرگزاری موج لرستان با حضور در پلدختر، این بانوی لرستانی را شناسایی کرد و از نزدیک با وی به گفتگو پرداخت.

به گزارش خبرگزاری موج لرستان، با انتشار فیلمی دردناک از واگویه های یک پیرزن سیل زده پلدختری در فضای مجازی و واکنش کاربران، مدیر خبرگزاری موج لرستان با حضور در شهر پلدختر و پس از ساعت ها جستجو سرانجام این بانوی لرستانی را شناسایی کرد و از نزدیک، مشکلات و مصائب زندگی وی را جویا شد.

بر اساس این گزارش، امین ساکی پس از ورود به پلدختر، در جستجوی محله به محله و با مدد از بومیان منطقه، سرنخی از محل زندگی این پیرزن سیل زده به دست آورد تا اینکه سرانجام، ظهر روز چهارشنبه 21 فروردین ماه 98 توانست، در خانه ویران شده این بانوی لرستانی حضور یابد.

وی در توصیف این جستجو، چنین گفت: ایشان پیرزنی تقریبا 75 ساله و اهل شهر پلدختر بود. حقیقتاً دیدن آن تصویر و شنیدن واگویه های ایشان قلب هر انسانی را به درد می آورد. یکی از دوستان رسانه ای با من تماس گرفت و گفت که رئیس بیمارستان نیکان تهران قصد کمک به ایشان را دارد اما، نه نامی از ایشان موجود است و نه نشانی، همین کافی بود تا به همراه همسر و فرزندم، امدادرسانی ها را رها، و به جستجوی این بانوی دردمند بپردازیم.

پیگیری‌های اولیه، بی نتیجه ماند

ساکی، افزود: پس از ساعت ها پیگیری، نتیجه ای حاصل نشد و برای استراحت به محل اسکان بازگشتیم. تصمیم گرفتم با مدد از خداوند متعال و بهره گیری از فضای مجازی، عکسی از ایشان منتشر کنم و همین کار را انجام دادم. برخی پیغام دادند که ایشان اهل معمولان است، برخی دیگر ایشان را ساکن پلدختر معرفی می کردند بی آنکه نشانی از او داشته باشند.

مدیرعامل خانه مطبوعات و خبرگزاری های لرستان، ادامه داد: ناگهان تصمیم گرفتم تا هویت ایشان را از بچه های رسانه ای پلدختر که خود درگیر سیل ویرانگر بودند استعلام کنم. با محسن مهرابی از خبرنگاران فعال پلدختر تماس گرفتم و او گفت شنیده است که این پیرزن حوالی یکی از میدان های شهر زندگی می کرده اما خانه اش ویران شده است.

مدیر خبرگزاری موج لرستان، گفت: بی درنگ به آدرس اعلامی رفتم. کوچه به کوچه پرس و جو کردم تا اینکه در یکی از کوچه ها، جوانی حدودا 25 ساله گفت که این زن، حاجیه خیری است. آدرس منزلش را جویا شدم گفت 200 متر بالاتر. از او خواستم همراهی ام کند و او بی درنگ پذیرفت، پس به قید فوریت به سوی منزل «حاجی خیری» حرکت کردیم.

امین ساکی، تشریح کرد: در ادامه مسیر وارد یک کوچه شدیم که در آن، چند بانو مقابل منزل یکی از همسایگان در حال گفتگو بودند. پسر جوان گفت که منزل پیرزن درست مقابل آن بانوان در حال گفتگو است. فیلم منتشره را به زنان حاضر نشان دادم، همزمان و یک‌صدا گفتند که سوژه مورد نظر، فردی به نام حاجی خیری است و منزلش کوچه مقابل است.

هویت پیرزن، آشکار شد

وی، افزود: گام‌ها تندتر شد، آخر حامل پیامی دلگرم کننده برای حاجیه خیری بودم. به کوچه مقابل که رسیدم و رسیدیم، عده ای زن و مرد ابتدای کوچه ایستاده بودند. پرسیدم منزل حاجیه خیری کجاست، او را می شناسید. همه با دست پیرزنی را نشانم دادند و گفتند که این زن، حاجی خیری است.

مدیرعامل خانه مطبوعات لرستان، ادامه داد: جلوی پیرزن رنجور که بر روی زمین و مقابل خانه ای تخریب شده نشسته بود، زانو زدم. خودش بود، همان پیرزنی که در فیلم منتشره، با اندوه و حیرتی وصف ناپذیر می گفت که خانه خودم بود که تخریب شد. من کسی را ندارم.

خیری نظری، همان پیرزن رنجور بود

وی، گفت: نام او را پرسیدم، اشتباه نرفته بودم، صدا همان صدا بود، چهره همان چهره، همه چیز درست بود. مقابل «خیری نظری» نشسته بودم. پس تاب نیاوردم و در جمله ای کوتاه، پیغام را به او رساندم. پیرزن مبهوت به من و جماعت حاضر نگاه می کرد. مثل کسی که در برزخ خواب و بیداری حیران شده باشد. سرانجام از زمین بلند شد. برخواستنش ترجمان روز از نو، روزی از نو را تداعی می کرد. نور امید در چهره اش موج می زد. پس وارد خانه مخروبه از سیل ویرانگر شدیم تا با 2 اتاق کوچک سراسر گل و لای موجه شده باشم.

ساکی، تاکید کرد: تصویری به یادگار ثبت کردم تا برای ادامه مسیر کمک های رئیس محترم بیمارستان نیکان تهران، حرفی برای گفتن داشته باشم. از اثبات اینکه آن پیرزن گلایه مند، خیری نظری رنجور اما امیدوار است.

هزینه‌ ساخت واحد مسکونی و هزینه های درمانی خیری نظری پرداخت می شود

این فعال رسانه ای، تصریح کرد: تلفنم را به یکی از همسایه های ایشان دادم و شماره همسایه را نیز گرفتم تا پل ارتباطی باشد برای ادامه راه. آخر رئیس بیمارستان نیکان قول داده تا ضمن ساخت مسکن جدید و مستحکم برای حاجیه خیری، تمام هزینه های درمانی او که از بیماری‌های دیابت، کوربینی و غیره رنج می برد را نیز پرداخت کند.

امین ساکی، گفت: دست آخر با حاجیه خیری نظری و جماعت حاضر خداحافظی کردیم و از جوان راهنما تشکر کردم و راهی خرم آباد شدیم تا شماره تماس و جزئیات این دیدار را هرچه سریعتر برای دوست رسانه ای که می خواهد گمنام بماند اما بانی این اقدام است ارسال کنم، باشد که هرچه زودتر، مصائب پیرزن رنجور مرتفع گردد.

گفتنی است از سه روز پیش، تصویری در فضای مجازی منتشر و دست به دست شد که در آن، پیرزنی رنجور از بیماری و خسارات وارده از وقوع سیل ویرانگر در شهرستان پلدختر، از مصائب این حادثه سخن می گفت که واکنش کاربران و برخی رسانه ها را به دنبال داشت. خبرگزاری موج لرستان اما پس از دریافت این تصویر و به پیشنهاد یک فعال رسانه ای و موافقت رئیس بیمارستان نیکان تهران، بر آن شد تا به جستجوی این بانوی سالخورده که دار و ندارش در سیل پلدختر از دست رفته بود بپردازد، که در نهایت این مهم محقق شد.