ژله کاور را با این تکنیکها در منزل درست کنید!
ژله کاور را میتوانید برای تزئین انواع کیک، شیرینی، دسر و... استفاده کنید.
مواد لازم برای ژله کاور
آب:یک لیتر
شکر:۸۰۰ گرم
پودر ژلاتین:۳ قاشق سوپخوری پر معادل ۲۰ گرم
پودر آگارآگار:یک قاشق چایخوری
جوهر لیمو:۱/۴ قاشق چایخوری
رنگ و اسانس دلخواه
طرز تهیه ژله کاور
آب و شکر، پودر ژلاتین و آگاراگا را با هم مخلوط کنید (یک مقدار از شکر حتماً باید با پودر آگاراگا و ژلاتین مخلوط شود.)
جوهر لیمو را اضافه کنید.
این مواد حتماً باید ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
دور ظرف را باید مرتب با قلم مو مرطوب کنید و بعد از سرد شدن مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت داخل یخچال بماند از تنظیف رد و سپس رنگ و اسانس را اضافه کنید.
این ژله را میتوانید برای تزئین انواع کیک، شیرینی، دسر و ... استفاده کنید.
منبع:چاشنیگ
آب:یک لیتر
شکر:۸۰۰ گرم
پودر ژلاتین:۳ قاشق سوپخوری پر معادل ۲۰ گرم
پودر آگارآگار:یک قاشق چایخوری
جوهر لیمو:۱/۴ قاشق چایخوری
رنگ و اسانس دلخواه
طرز تهیه ژله کاور
آب و شکر، پودر ژلاتین و آگاراگا را با هم مخلوط کنید (یک مقدار از شکر حتماً باید با پودر آگاراگا و ژلاتین مخلوط شود.)
جوهر لیمو را اضافه کنید.
این مواد حتماً باید ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
دور ظرف را باید مرتب با قلم مو مرطوب کنید و بعد از سرد شدن مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت داخل یخچال بماند از تنظیف رد و سپس رنگ و اسانس را اضافه کنید.
این ژله را میتوانید برای تزئین انواع کیک، شیرینی، دسر و ... استفاده کنید.
منبع:چاشنیگ