ژله کاور را با این تکنیک‌ها در منزل درست کنید!


ژله کاور را با این تکنیک‌ها در منزل درست کنید!

ژله کاور را می‌توانید برای تزئین انواع کیک، شیرینی، دسر و... استفاده کنید.

ژله کاور را با این تکنیک‌ها در منزل درست کنید!
مواد لازم برای ژله کاور

آب:یک لیتر
شکر:۸۰۰ گرم
پودر ژلاتین:۳ قاشق سوپخوری پر معادل ۲۰ گرم
پودر آگارآگار:یک قاشق چایخوری
جوهر لیمو:۱/۴ قاشق چایخوری
رنگ و اسانس دلخواه



طرز تهیه ژله کاور

آب و شکر، پودر ژلاتین و آگاراگا را با هم مخلوط کنید (یک مقدار از شکر حتماً باید با پودر آگاراگا و ژلاتین مخلوط شود.)
جوهر لیمو را اضافه کنید.
این مواد حتماً باید ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
دور ظرف را باید مرتب با قلم مو مرطوب کنید و بعد از سرد شدن مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت داخل یخچال بماند از تنظیف رد و سپس رنگ و اسانس را اضافه کنید.
این ژله را می‌توانید برای تزئین انواع کیک، شیرینی، دسر و ... استفاده کنید.

منبع:چاشنیگ

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

طرز تهیه ژله هندوانه مجلسی برای شب یلدا به روشی ساده و شیک