ارضا شدن زن در بارداری، مجاز است؟


داشتن رابطه جنسی در طول بارداری برای بدن، ضربان قلب، و رابطه شما مناسب است . مزایای آن همانند زمانی است که حامله نیستید .

بی خطر بودن رابطه جنسی در دوران حاملگی و ارگاسم های بزرگ در این دوران، میتوانند خبری خوبی برای مادران باشند و قادر خواهد بود آنها را به این عمل ترغیب کند.
"داشتن رابطه جنسی در طول بارداری" برای بدن، ضربان قلب، و رابطه شما مناسب است ". "مزایای آن همانند زمانی است که حامله نیستید". داستان ها و افسانه ها خانم ها را از نزدیکی جنسی در بارداری می ترسانند. اما اگر پزشک شما به شما اطمینان داده است که حاملگی شما طبیعی است، در معرض خطر زایمان زودرس نیستید و عوارض دیگر حاملگی را ندارید بنابراین هیچ دلیلی برای نداشتن رابطه جنسی در دوران بارداری وجود ندارد. دست یابی به ارگاسم در دوران بارداری از هر زمان دیگری لذت بخش تر است.
ارضا شدن زن در بارداری، مجاز است؟
آیا ارگاسم در طول بارداری مجاز است؟
بارداری یک بیماری نیست و باید به عنوان یک وضعیت طبیعی درمان شود. یکی از مسائل بحث برانگیز که بر کیفیت زندگی خانوادگی تأثیر می گذارد این است که آیا ممکن است در طول بارداری رابطه جنسی داشته باشید و ارگاسم داشته باشید یا خیر. اما باید بگویم ارگاسم یا ارضا شدن زن برای جنین هیچ ضرری نداره و در طول بارداری امکان پذیر است، پس نگران نباشید. البته قبل از هر گونه نزدیکی در بارداری از پزشکتان اجازه بگیرید. در صورت درد شکمی و لکه بینی و سایر شرایط ممکنه توصیه به انجام نزدیکی نشود.
دلایل نیاز به ارگاسم در بارداری
۱- بهبود یافتن کیفیت ارگاسم در زنان بخاطر بارداری
یکی از مزیت‌های برقراری رابطه جنسی در طول بارداری این است که احتمال تجربه ارگاسم بهتر برای زنان بیشتر است. آمار تحقیقات نشان می‌دهد که بسیاری از زنانی که تجربه نزدیکی در دوران حاملگی را داشته اند، اظهار کرده‌اند که در این دوران اوج لذت جنسی را تجربه کرده‌اند. برخی از زنان نیز در این دوران برای اولین بار ارگاسم چندگانه و متعدد را تجربه می‌کنند. حتی افرادی که ارگاسم‌های متعدد را گزارش نکرده‌اند بر این عقیده بوده‌اند که میزان و کیفیت ارگاسم تجربه شده بهتر از زمان‌های عادی بوده است. به نظر می‌رسد علت عمده چنین تغییراتی خون رسانی بیشتر به مناطق تناسلی و لگن می‌باشد که برای تغذیه جنین در دوران بارداری اتفاق می‌افتد. افزایش خون رسانی باعث رسیدن اکسیژن بیشتر به نواحی تناسلی و در نتیجه افزایش میزان تحریک پذیری بافت‌ها و اندام‌های این قسمت از بدن می‌شود که به نوبه خود منجر به افزایش کیفیت ارگاسم می‌شود.
۲- افزایش میل به نزدیکی
یکی از تحقیقات انجام شده در رابطه با تاثیر فرایند بارداری بر ارگاسم و میل جنسی بیانگر این است که حدود ۴۰ درصد از زنان در طول بارداری میل بیشتری برای برقراری نزدیکی نسبت به قبل از بارداری داشته‌اند. افزایش میزان هورمون‌های مرتبط با فعالیت جنسی از قبیل پروژسترون، استروژن و حتی تستسترون در طول سه ماهه دوم بارداری ، بزرگ شدن سینه‌ها و افزایش تحریک پذیری و حساسیت نوک پستان‌ها، افزایش میزان جریان خون به سمت نواحی تناسلی و لگن و افزایش ترشح رطوبت در اندام‌های تناسلی همگی ممکن است موجب اشتیاق بیشتر برای ایجاد رابطه جنسی شود. هم چنین از آنجا که در طول بارداری نیازی به نگرانی در رابطه با کنترل و پیشگیری نمی‌باشد میزان میل زنان به صورت طبیعی برای داشتن رابطه‌ای بدون استرس افزایش می‌یابد.
۳- بهبود خلق و خو
یکی از مزایای رابطه زناشویی کاهش استرس و در نتیجه آن بهبود خلق و خوی فردی است. چرا که در طول نزدیکی و پس از ارگاسم میزان ترشح هورمون آدرنالین در بدن افزایش یافته که در نتیجه آن بدن در حالت آرامش قرار می‌گیرد. مطالعات نشان می‌دهد که رابطه جنسی می‌تواند به کاهش فشار خون نیز کمک کرده و حتی از خطر حمله قلبی به میزان چشم‌گیری بکاهد. همچنین مطالعات مختلف بیانگر این است که ارگاسم به بهبود کیفیت خواب نیز کمک شایانی می‌کند و بنابراین می‌تواند به عنوان عاملی تاثیرگذار برای داشتن دوره بارداری سالم، هم از لحاظ فیزیکی و هم از لحاظ روحی و روانی به شمار رود. بنابراین برای دست یافتن به ارگاسم در بارداری برنامه ریزی کنید.
ارضا شدن زن در بارداری، مجاز است؟
۴- حفظ صمیمیت
حفظ رابطه زناشویی در دوران بارداری به زنده ماندن رابطه شما با همسرتان کمک می‌کند. رابطه جنسی به عنوان فاکتوری موثر جهت حفظ صمیمیت و افزایش علاقه و عشق بین زوجین مطرح می‌شود. این ارتباط نه تنها به صورت طبیعی به عنوان یک نیاز در انسان‌ها وجود دارد، بلکه از لحاظ شیمیایی نیز با افزایش ترشح هورمون اکسی توسین باعث نزدیکی بیشتر زوجین به یکدیگر می‌گردد. مطالعات بیانگر این امر هستند که هورمون اکسی توسین مسول افزایش همبستگی احساسی، تشدید احساس دلگرمی، دلسوزی، حس حمایت و اطمینان در افراد است؛ بنابراین توصیه می‌شود که رابطه جنسی با شریک زندگی تان را همواره در طول زندگی حفظ کنید.

تاثیر رابطه جنسی بر سلامت جنین
برخی افراد بر این باور هستند که داشتن رابطه جنسی و ارگاسم در بارداری برای جنین خطرناک است، اما باید گفت: چنین چیزی حقیقت ندارد. با اینکه ارگاسم باعث انقباض ماهیچه‌های جداره رحم می‌شود، اما بر روی سلامت جنین تاثیری نمی‌گذارد. فعالیت جنسی والدین ممکن است باعث واکنش نشان دادن جنین و تغییر در حرکات جنین در شکم مادر شود که این نیز به نوبه خود علامت خوبی مبنی بر هشیار بودن جنین است. اما تاکنون در رابطه با تاثیر مخرب این فعالیت‌ها بر روی جنین گزارشی نشده است. با بالا رفتن میزان ضربان قلب مادر کودک نیز ممکن است افزایش فعالیت قلب داشته باشد، اما این نیز جای نگرانی ندارد و به کودک شما آسیبی نمی‌رساند؛ بنابراین زنان باردار می‌توانند در کل دوران حاملگی رابطه زناشویی با شریکشان را حفظ کرده و از مزایای آن نیز بهره‌مند گردند. حتی برخی متخصصین پیشنهاد می‌کنند داشتن رابطه جنسی در اواخر دوران بارداری و نزدیک به زایمان با ایجاد حس آرامش در زنان به آسان شدن روند زایمان نیز کمک می‌کند.
چگونه ارگاسم در طول بارداری بر جنین تاثیر می گذارد؟
جنین در محیطی با مایع آمنیوتیک قرار دارد بنابراین هیچ خطری در طول رابطه جنسی او را تهدید نمی کند. ارگاسم در دوران بارداری با ورود خون به اندام تناسلی و رحم و اکسیژن مورد نیاز و مواد مغذی به جنین همراه است. احساس خوشایند آزاد شدن هورمون اندورفین، منبع شادی و لذت است.
در مقابل، استرس دائمی ناشی از نارضایتی، ترس، انکار ارگاسم در دوران بارداری ممکن است تأثیر منفی بر سلامت جنین داشته باشد. او کوچکترین نوسانات حالت مادر را احساس می کند. بعضی از زنان در طول بارداری در هنگام نزدیکی جنسی احساس ناراحتی می کنند، اما زمان هایی وجود دارد که در طول بارداری ارگاسم امکان پذیر است.
چه زمانی ارضا شدن در دوران بارداری مضر است؟
اگر موارد منع پزشکی وجود داشته باشد از جمله باز شدن دهانه رحم، تهدید سقط جنین ، موارد از دست رفتن حاملگی در گذشته، لکه بینی، انقباض جفتی، درد رحم و درد در قسمت پایین شکم، بهتر است رابطه جنسی انجام نشود. امن ترین دوره برای رابطه جنسی سه ماهه دوم بارداری است. ارگاسم در اوایل بارداری غیر ممکن است زیرا وضعیت سلامتی ضغیف است: به دلیل سردرد، حالت تهوع، درد پستان.
کارشناسان هشدار می دهند ارگاسم در هفته سی و هفتم بارداری همراه با زایمان زودرس است. اکسیتوسین، ماده ای است که در بدن در هنگام ارضا ترشح می شود، باعث می شود دیواره رحم منقبض شود. علاوه بر این، اسپرم مرد حاوی پروستاگلاندین است که دهانه رحم را نرم می کند و باعث باز شدن آن می شود. این فرآیند در بدن باعث خطرناک شدن ارگاسم در هفته 36 تا 37 می شود. ارگاسم در هفته 39-41 بارداری می تواند روند طولانی مدت زایمان را به وجود آورد.

ارضا شدن زن در بارداری، مجاز است؟
ارگاسم یا ارضا شدن در بارداری
۱. ارگاسم تهدیدی برای بارداری سالم نیست:
تنها مواردی که توصیه می شود نزدیکی جنسی انجام نشود، زمانی است که او در معرض خطر زایمان زودرس یا خونریزی جفتی است.
۲. ارگاسم در دوران بارداری می تواند بهتر از حد معمول باشد:
جریان خون به رحم و سایر اندام های جنسی می تواند ارگاسم را بسیار شدیدتر کند. هورمون ها همچنین نقش مهمی دارند، مخصوصا اکسیتوسین، که در اواخر بارداری و بعد از زایمان تولید می شود.
۳. شکم در طول ارگاسم تغییر می کند:
هنگامی که عضلات رحم و شکم منقبض می شوند، شکم به شکل مثلثی می شود. نقطه سر مثلث می تواند به طور مستقیم در وسط باشد. این حالت طبیعی است و خطرناک نیست.
۴. انقباض بعد از ارگاسم در دوران بارداری طبیعی است:
پس از ارگاسم، احساس گرفتگی عضلات در رحم طبیعی است. این انقباضات رحمی بعد از ارگاسم اتفاق می افتند. در دوران بارداری، ممکن است احساس گرفتگی قاعدگی داشته باشید. اما شدت می تواند از زن تا زن متفاوت باشد.
۵. بارداری می تواند توانایی شما را برای رسیدن به ارگاسم (اغلب برای بهتر شدن) تغییر دهد:
جریان خون به اندام تناسلی اولین قدم در روند تحریک انسانی است. بسیاری از زنان در بارداری راحت تر ارضا می شوند. اما بارداری می تواند با توانایی ارگاسم تداخل دارد. در اواخر بارداری، ارگاسم برای برخی خانم ها سخت می شود.


در چه روزهایی امکان بارداری نزدیک به صفر است؟