طرز تهیه ژله رولی گل رز شیک و مجلسی
منبع خبر /
انواع دسر و بستنی /
25-02-1398
طرز تهیه ژله رولی گل رز، ساده و راحت و در عین حال کمی زمان بر است و نیاز به صرف صبر و حوصله و البته به خرج دادن ذوق و سلیقه دارد تا دسری شیک و زیبا درست شود.
ستاره | سرویس آشپزی - ژله در واقع آبمیوه ایست که در شکر حاوی ژلاتین پخته شده و در محلی خنک قرار میگیرد تا سفت شده و به اصطلاح بسته شود. پودر ژله که به صورت بسته بندیهای آماده در بازار موجود است از فراوردههای کلاژن بوده که از پوست و استخوان جانوران به دست میآید. این پودر در طعمها و رنگهای مختلف وجود دارد و از ترکیب آن با آب و سپس منعقد کردن آن، دسرهایی زیبا و چشم نواز درست میشود. ژله رولی از جمله همین دسرهای شیک و مجلسی است که با برشهای خاصی به شکل گل رز در میآید و خود میتواند برای تزیین دسرهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد.
طرز تهیه ژله رولی گل رز
مواد لازم | |
پودر ژله | ۱ بسته (۸۵ گرم) |
آب سرد |
۱/۲ فنجان
|
مارشمالوی مینیاتوری کوچک | ۱.۵ فنجان |
دستور تهیه
ژله را در سینی که قبلا آماده کردید ریخته و سینی را در محلی صاف در یخچال قرار دهید تا ژله به صورت صاف و یکنواخت بسته شود. اجازه دهید ژله به مدت ۱ ساعت در یخچال بماند تا لایهی مارشمالو بالا آمده و روی ژله قرار بگیرد. زمانی که ژله بسته شده ولی انعطاف پذیر است، سینی را از یخچال خارج کرده و به صورت نوارهایی با عرض دلخواه برش بزنید. برای درست کردن ژله رولی گل رز، باید یک طرف نوارها صاف باشد و طرف دیگر را به صورت دالبری برش بزنید. سپس نوارها را رول کنید تا به شکل گل رز درآیند. این گلهای زیبا را در ظرف سرو بچینید و در یخچال قرار دهید یا از آن برای تزیین دسرهای دیگر استفاده کنید.
یک نوع ژله سبز رنگ مانند ژله کیوی درست کرده و ۱/۳ حجم جامها را با آن پر کنید. جامها را به مدت ۴۵ دقیقه به صورت کج در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود. یک نوع ژله سفید رنگ مانند ژله شیر درست کرده و ۱/۳ دیگر حجم جامها را با آن پر کنید. مجددا جامها را ۴۵ دقیقه به صورت کج در یخچال قرار دهید تا ژله نیم بند شود. سپس جامها را از یخچال خارج کرده و ژله رولی گل رز را روی ژلهی نیم بند قرار دهید. نوعی ژلهی بی رنگ مانند آلوئه ورا درست کنید و پس از خنک شدن، با قاشق به آرامی روی سطح کار بریزید. دوباره جامها را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر آماده سرو شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع ژله بستنی و ژله ساده
ذکر چند نکته در طرز تهیه ژله رولی گل رز
در صورت عدم دسترسی به سینی پلاستیکی میتوانید از سینیهای معمولی موجود در منزل استفاده کرده و کف آن را با پلاستیک فریزر بپوشانید تا ژله به راحتی از آن جدا شود. حین کار با ژله و درست کردن گلهای رز، سرعت عمل داشته باشید و بلافاصله ژله رولی گل رز را در یخچال قرار دهید که آب نشود. مدت زمان قرار دادن ژله در یخچال نباید به اندازهای باشد که ژله کاملا سفت شود زیرا اگر ژله بیش از حد سفت شده و حالت انعطاف پذیر نداشته باشد، هنگام رول شدن میشکند.شما چه ترفندهای دیگری را برای تهیه ژله رولی میشناسید؟ دیدگاهها و تجربیات خود را از طریق بخش "ارسال نظر" با مخاطبان ستاره درمیان بگذارید