فهرست سرفصل ها
طرز پخت پنکیک سیب و عسل+مواد لازم جهت پختن پنکیک سیب عسلی
مواد لازم برای تهیه خمیر پنکیک
تخم مرغ 4 عدد عسل 4 قاشق سوپخوری شیر 1 لیوان کره ذوب شده 1 قاشق سوپخوری آرد 2 لیوان وانیل نصف قاشق مرباخوری بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوریمواد لازم برای تزیین پنکیک سیب عسلی
عسل 4 قاشق سوپخوری سیب قرمز 6 عدد شکر 1 قاشق سوپخوری کشمش نصف لیوان تکه های کوچک موم عسل 4 تکه کره 2 قاشق سوپخوری آب به میزان لازم دارچین به میزان دلخواهطرز تهیه پنکیک سیب عسلی
ابتدا تخم مرغ ها را با کمک میکسر خوب هم بزنید، سپس عسل، شیر و کره را روی تخم مرغ ها بریزید و 1 الی 2 دقیقه هم بزنید. آرد، وانیل و بیکینگ پودر را با هم قاطی کرده و روی مخلوط بریزید.
یک ماهی تابه نچسب را با کمی روغن مایع چرب کرده و داغ کنید، سپس از مخلوط به دست آمده یک قاشق غذاخوری سر پر داخل ماهی تابه بریزید و کمی پهن کنید، همه مواد را به این شکل پخته و از ماهی تابه جمع کنید.
2 عدد سیب را به شکل مربع های متوسط (نه کوچک و نه درشت) خرد کرده و داخل یک ماهی تابه بریزید و روی اجاق با حرارت متوسط بگذارید و داخل آن شکر، کشمش، دارچین و نصف لیوان آب بریزید و صبر کنید تا سیب ها نرم شوند.
بعد از پخته شدن سیب ها اجاق را خاموش کنید و داخل ظرف سیب ها 2 قاشق سوپ خوری عسل بریزید و ظرف را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند. سیب های باقیمانده را به شکل حلقه در بیاورید.
در یک ماهی تابه نچسب دیگر که با کَره چرب و داغ کرده اید، هر دو طرف سیب های حلقه شده را تا تغییر رنگ سیب ها بپزید (لازم نیست کاملا رنگ سیب ها تغییر کند). سعی کنید تمام سیب ها مزه کَره را به خود بگیرند.
بعد ماهی تابه را کاملا پاک کنید و تمام حلقه های سیب را داخل آن بگذارید و تا جایی که روی سیب ها پوشیده شوند آب گرم و 2 قاشق سوپخوری عسل بریزید و ماهی تابه را روی حرارت متوسط به مدت 4 الی 5 دقیقه قرار دهید.
بعد از پخته شدن سیب ها اجاق را خاموش کرده و بگذارید سیب ها کمی خنک شوند. سپس در ظرفی که این دسر را سرو خواهید کرد روی هر پنکیک یک حلقه سیب قرار دهید و بر روی آخرین پنکیک ترکیب تکه های عسل و سیب های کوچک خرد شده و کشمش ها را بریزید.
دسر خوشمزه شما آماده سرو میباشد. نوش جان
ترجمه از مجله اینترنتی همراه باعلم
مطالب پیشنهادی