فهرست سرفصل ها
طرز تهیه خورش پیچاق قیمه+نحوه پخت پیچاق قیمه اردبیلی+خورشت محلی
مواد لازم برای تهیه پیچاق قیمه
گوشت قیمه ای 500 گرم تخم مرغ 3 عدد پیاز داغ 1 پیمانه رب گوجه فرنگی 1قاشق مرباخوری زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری خلال بادام 150 گرم آبغوره نصف پیمانه نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن یا کره به میزان لازمطرز تهیه پیچاق قیمه
ابتدا پیاز ها را به شکل خلال برش میزنیم، سپس درون یک ماهی تابه با کمی کره تفت می دهیم، تفت را تا زمانی که رنگ پیاز ها طلایی شوند ادامه می دهیم، سپس تکه های گوشت را اضافه می کنیم و همراه با پیاز ها تفت میدهیم، وقتی آب گوشت ها کشیده شد کمی ادویه و رب اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.
سپس کمی آب اضافه می کنیم تا گوشت ها بپزند. خلال ها را که از قبل 2 ساعت خیس کرده اید آبکشی کنید و با کره کمی تفت دهید و زعفران و گوشت ها را به آن اضافه کنید وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.
پس از این که خورش جا افتاد تخم مرغ ها را روی خورش بشکنید و روی زرده ها کمی زعفران بپاشید، سپس در ماهی تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها سفت و پخته شوند. بعد از سفت شدن تخم مرغ ها، خورش را داخل ظرف سرو بریزید و با پیاز داغ تزیین کنید.
نکاتی برای تهیه پیچاق قیمهخورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش های سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است.
می توانید تخم مرغ ها را جدا نیمرو کنید و موقع کشیدن خورش تخم مرغ ها را روی خورش قرار بدهید.
معمولا رنگ و خوشمزگی این غذا بخاطر زعفران است، پس بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن از زعفران استفاده کنید.
گردآوری از مجله اینترنتی همراه باعلم
طرز تهیه خورشت باقالا قاتق گیلانی