«امروز در دنیا جنگ، جنگِ ارادهها است»
مدیریت سایت-پیراسته فر:مرعوب نشدن، نترسیدن ازهیاهو-هارت وپورت ها- داشتن اعتمادبنفس،توکل بخدا،شجاعت دربیان مواضع اصولی رمزموفقیت دراین «جنگ اراده هاست»
اگرملت ایران ازآمدن -مأنور-ناوهای جنگی زانوی غم بغل می کردند،پیروزمیدان امریکابود،اما وقتی این حرکات را به سخره می گیرند ومرعوب ابهت پوشالی دشمن نمی شوندیعنی شکست هیمنه امریکا،واین رفتارهای شجاعانه ملت است که امریاعقب نشینی کرده است،می گوید منظورمان جنگ نبوده ویا می گویند آمده ایم که اگرایران شروع بکندمادفاع کنیم و…
جنگی به وقوع نمی پیوندد
این رویارویی، نظامی نیست« هارت و پورت است»؛ چون بنا نیست جنگی انجام بگیرد. نه ما دنبال جنگ هستیم، نه آنها؛ که میدانند که به نفعشان نیست.
این برخورد، برخورد ارادهها است و ارادهی ما قویتر است، چون علاوه بر ارادهی خود، توکل به خدا را هم داریم.
در این رویارویی(اراده ها)، آمریکا وادار به عقبنشینی خواهد شد.
تا وقتی آمریکا این است که الان هست و مذاکره با دولت کنونی آمریکا یک سم مضاعف است.: مذاکره یعنی معامله و داد و ستد اما آنچه در نظر آمریکاست، نقاط قوت ماست.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی (سهشنبه۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸)، در دیدار با کارگزاران نظام .
رهبرمعظم انقلاب(آیت الله خامنه ای): امروز در دنیا جنگ، جنگِ ارادهها است؛ هر طرفی که ارادهی قویتری، ثبات بیشتری داشته باشد، او پیروز این میدانها است؛ شما اینجا نشان دادید که توانایی دارید و اقتدار دارید.
(۲۳ آبان ۱۳۹۷)در دیدار مدال آوران و قهرمانان کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران در بازیهای پاراآسیایی جاکارتا .
رهبرانقلاب حتی رعایت حجاب را درمقابل هجمه علیه ارزشهارا «پیروزی اراده ها»خوانده اند:
شما با حرکت ارزشمند خود نشان دادید که از اقتدار و استقلال فرهنگی و اراده قوی برخوردار هستید.
در شرایطی که برخی در میادین جهانی توانایی مقاومت در مقابل هجوم توقعات بیپایان جبهه کفر و استکبار را ندارند و عقبنشینی میکنند، شما ایستادگی، و با «قدرت نمایی فرهنگی» از حجاب و عفاف و لباس ملی و دینی خود دفاع کردید که من به همین دلیل صمیمانه و عمیقاً از اعضای کاروان ورزشی جمهوری اسلامی ایران تشکر می کنم.
***
وزیر دفاع آمریکا :دنبال تنش باایران نیستیم،قصدجنگ نداریم
«پاتریک شاناهان»، وزیر دفاع موقت آمریکا بعد از جلسه توضیحی با هیئتی از نمایندگان کنگره بار دیگر تأکید کرد کشورش قصد جنگ با ایران ندارد.
شاناهان مدعی شد که دولت آمریکا ۳ ماه مه اطلاعات «موثقی» درباره «تهدیدهایی» دریافت کرده که از جانب ایران علیه نیروها و منافع آمریکایی در منطقه خاورمیانه وجود داشته است.
وزیر دفاع موقت آمریکا مدعی شد دولت ترامپ توانسته با تغییر در وضعیت استقرار تجهیزات نظامی تهدید حمله به نیروهای آمریکایی را مهار کند.
وی در ادامه تصریح کرد: «بیشترین تمرکز ما در حال حاضر روی جلوگیری از خطای محاسباتی ایران است. نمیخواهیم تنشها تشدید شوند. اقدامات ما برای مهار [تهدیدها] است نه جنگ. هدف ما رفتن به جنگ نیست. هدفمان محافظت از منافعمان در خاورمیانه و پرداختن به مأموریتهایی است که برای انجام آنها در آنجا حضور داریم.»
«جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید چند هفته پیش اعلام کرد ارتش آمریکا برای «مقابله با تهدید ایران» ناو «یو اس اس آبراهام لینکلن» را به منطقه خلیج فارس اعزام کرده است.
با این حال، اندکی بعد معلوم شد که این ناو طبق برنامهای از پیش تعیینشده روانه منطقه شده است.
دو رسانه آمریکایی پنجشنبه گذشته در گزارشهایی جداگانه بر تلاش «دونالد ترامپ» برای دورگزینی از درگیری نظامی با ایران تأکید کرده و نوشتهاند او از تلاشهای خودسرانه برخی از مشاورانش برای القای اینکه آمریکا در آستانه درگیری نظامی با ایران قرار گرفته، ناخرسند است.
«سیانان» به نقل از منابع آگاه نوشت ترامپ معتقد است مداخله نظامی گسترده در ایران برای او از لحاظ سیاسی ویرانگر خواهد بود.
واشنگتنپست هم به نقل از چندین مقام آمریکایی گزارش داد ترامپ رویکرد دیپلماتیک برای حل و فصل تنشها را ترجیح میدهد و خواستار گفتوگوی مستقیم با سران ایران است.
برخی تحلیلگران از طرف دیگر ادعاهایی نظیر آنچه در گزارش این دو رسانه مطرحشده را نوعی فضاسازی برای چیدن واقعیتهای میدانی در قالب بازی «پلیس بد-پلیس خوب» و در نهایت تحت فشار گذاشتن تهران برای انتخاب راه گفتوگو از دو گانه جنگ-مذاکره تلقی میکنند.
جان بولتون( مشاور امنیت ملی آمریکا)-دونالدترامپ(رئیس جمهورامریکا)-مایک پمپئو( وزیر امور خارجه آمریکا)
این تحلیلگران معتقدند دولت آمریکا بر اساس نوعی تقسیم کار در تلاش است شخص ترامپ را «پلیس خوب» و حامی گفتوگو و «جان بولتون» و «مایک پامپئو» را پلیس بد و طرفدار جنگ با ایران به تصویر بکشند.
از این منظر، دولت آمریکا با اعزام ناو و بمبافکن به منطقه هدفی فراتر از راه انداختن نوعی جنگ روانی و در نهایت تحت فشار قرار دادن ایران دنبال نمیکند. /سه شنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸فارس
***
آرایش دشمن(امریکا) «آرایش جنگی است»،ملت هم آرایش مناسب بگیرد.
این آرایش دشمن ،آرایش نظامی نیست”البته نظامیان ماحواسشان باشد.
تهاجم آنان در زمینه های اقتصادی، سیاسی، نفوذ اطلاعاتی و ضربه زدن بوسیله فضای مجازی است.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار هزاران نفر از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور(چهارشنبه۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸)
رهبر انقلاب در آخرین بخش سخنانشان به آرایش جنگی دشمن و تهاجم آنان در زمینه های اقتصادی، سیاسی، نفوذ اطلاعاتی و ضربه زدن بوسیله فضای مجازی است.
***
ترامپ مجوز (کنگره را برای) جنگ با ایران ندارد
رئیس دمکرات مجلس نمایندگان آمریکا میگوید دولت ترامپ باید این نکته را در نظر داشته باشد که مجوز کنگره را برای جنگ با ایران ندارد.
به گزارش خبرگزاری رویترز« نانسی پلوسی »روز پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸به خبرنگاران گفت: دولت جمهوریخواه ترامپ باید اطلاعات طبقهبندی شدهای درباره ایران برای قانونگذاران ارشد فراهم کند که وی از آنها به عنوان «دسته هشت» نام برد.
اظهارات « نانسی پلوسی »پس از آن بیان میشود که در روزهای اخیر بحث بر سر بالا گرفتن احتمال رویارویی نظامی ایران و آمریکا بالا گرفته است.
آمریکا اوایل هفته گذشته اعلام کرد که در واکنش به «تهدیدهای اخیر ایران» ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن را همراه با شماری بمبافکن بی- ۵۲ به خلیج فارس فرستاده است.
چند روز بعد کشورهای امارات و عربستان خبر دادند که چند کشتی تجاری و نفتی در آبهای نزدیک بندر فجیره در دریای عمان هدف حملات خرابکارانه قرار گرفتهاند.
آقای ترامپ روز دوشنبه هفته جاری در واکنش به این اقدام، هشدار داد اگر ایران دست به کاری بزند و اتفاقی رخ دهد گرفتاری بزرگی برای این کشور پیش خواهد آمد.
مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، نیز اعلام کرد که ایالات متحده در حال آمادهسازی ابزار نظامی و دیپلماتیک است تا اگر ایران «تصمیم بدی گرفت» و به منافع آمریکا حمله کرد، با «پاسخی درخور» مواجه شود.
در همین رابطه، سایت «هافینگتونپست» روز چهارشنبه گزارش داد که سه سناتور دمکرات و جمهوریخواه آمریکایی یک طرح مربوط به سال ۲۰۱۸ را در دستور کار قرار دادهاند که بر اساس آن دولت ایالات متحده اجازه نخواهد داشت بدون مجوز کنگره از منابع مالی برای جنگ علیه ایران استفاده کند.
سناتور دمکرات تام اودال
سناتور ریچارد دوربین-درآغوش رئیس جمهور پیشین-اوباما
همراه با رند پاول، سناتور جمهوریخواه، بدنبال ارائه این طرح هستند.
هافینگتونپست مینویسد که سناتور دمکرات الیزابت وارن نیز روز سهشنبه به این کارزار پیوست.
خانم وارن که نامزد درون حزبی برای انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ آمریکاست، در توئیتی نوشته است: «نمیتوانیم به دولت ترامپ اجازه دهیم که ما را به جنگ دیگری در خاورمیانه بکشاند»./نج شنبه، ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸رادیوفردا.
توضیح مدیریت سایت-پیراسته فر:درخبراصلاحات انجام گرفته است.
امریکا:هدف از تقویت نیروها در خاورمیانه بازدارندگی است نه جنگ.
ترامپ : من قصدجنگ باایران راندارم
پرزیدنت دونالد ترامپ یکشنبه شب در گفتگو با فاکس نیوز بار دیگر به «توافق وحشتناک» هسته ای دولت قبل با ایران اشاره کرد و گفت: «توافق هستهای که اوباما با ایران امضا کرد، وحشتناک بود. آنها تنها بعد از پنج سال، مسیرشان به تولید سلاح هستهای باز میشد. ما به این احتیاج نداریم. این توافق وحشتناک بود و من از آن خارج شدم… پشت خیلی از مشکلات در خاورمیانه ایران است. در سال اول کارم در پنتاگون با ژنرال ها جلسهای داشتم. آنها ۱۴ یا ۱۵ نقطه را به من نشان دادند که درگیری وجود داشت و هرکدام از آنها چه از طریق نظامی و چه از طریق کمک مالی توسط ایران تحریک میشدند.
رئیس جمهوری آمریکا افزود: من تنها میخواهم که ایران سلاح هستهای نداشته باشد. آنها نمی توانند ما را تهدید کنند… از همه اینها بگذریم، با همه اتفاقاتی که روی میدهد، من کسی نیستم که بخواهد به جنگ دیگری برود. اقتصاد مان آسیب میبیند و از آن مهمتر، مردم ما کشته میشوند.»
پرزیدنت ترامپ درباره افزایش تنش با ایران نیز گفت: «من ترجیح میدهم اگر بخواهم حملهای هم کنم، اقتصادی باشد. ما کشوری قویتر از نظر اقتصادی ساختهایم… ما از لحاظ اقتصادی قدرت فوق العاده ای داریم، اگر بتوانم همه چیز را از لحاظ اقتصادی حل کنم، این همان راهی است که من می خواهم.»
وی در پایان گفت: «نه، من قصد جنگ ندارم اما شما کشوری مثل ایران را دارید. من نمیتوانم اجازه بدهم که آنها سلاح اتمی داشته باشند. شما نمیتوانید اجازه دهید این روی بدهد. »
این گفتگوی فاکس نیوز با پرزیدنت ترامپ تنها چند ساعت بعد از توئیت هشدار آمیز پرزیدنت ترامپ به جمهوری اسلامی ایران پخش شد.
تنها ساعتی بعد از اصابت یک راکت کاتیوشا به نزدیکی سفارت ایالات متحده در بغداد رئیس جمهوری آمریکا در توئیتی به مقامات جمهوری اسلامی هشدار داد: «اگر ایران قصد جنگ دارد، رسما کارش تمام است. هیچ وقت آمریکا را تهدید نکن!»
با اینکه رئیس جمهوری آمریکا اشارهای به نقش ایران در پرتاب این راکت نداشت اما وزارت خارجه در بیانیهای به ایران و گروه هایش هشدار داد.
شامگاه یکشنبه ۲۹ اردیبهشت به وقت محلی عراق اعلام کرد که یک راکت پرتاب شده به سمت منطقه به شدت محافظت شده «سبز» در بغداد، به نزدیکی سفارت آمریکا اصابت کرد.
ژنرال یحیی رسول یکی از سخنگویان ارتش عراق به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت راکت کاتیوشا نزدیک مجسمه «سربار گمنام» به زمین خورده است، که کمتر از یک مایل (۱.۶ کیلومتر) با سفارت آمریکا فاصله دارد. این حادثه تلفات جانی در بر نداشته است. سفارت ایالات متحده در بغداد نیز هنوز در این ارتباط اظهار نظر نکرده است./ ۳۰اردیبهشت ۱۳۹۸صدای امریکاVOA
رئیس جمهور آمریکا بعد از ظهر یکشنبه به وقت واشنگتن در توییتر نوشت: اگر ایران جنگ می خواهد، این رسما پایان کارش خواهد بود. دیگر هرگز ایالات متحده را تهدید نکنید.
آقای ترامپ در این مصاحبه گفت: جنگ به اقتصاد ضربه میزند و مهمتر باعث کشته شدن انسانها میشود.منبع:BBCمورخه۳۰اردیبهشت ۱۳۹۸
***
دولتمردان کاخ سفید درکنگره برای ادای توضیحات«جنگ باایران»
عصر سه شنبه۲۱می۲۰۱۹(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸) اعضای ارشد دولت ترامپ در دو مجلس سنا و نمایندگان کنگره حاضر شدند تا اعضا را در جریان اطلاعات مربوط به “تهدیدهای” بالقوه ایران علیه منافع این کشور قرار دهند. آنها گفته اند که هدف از تقویت نیروها در خاورمیانه بازدارندگی است نه جنگ.
مایک پومپئو، وزیر خارجه، پاتریک شاناهان وزیر موقت دفاع و ، در این جلسات به سوالات سناتورها و نمایندگان پاسخ دادند. این جلسات پشت درهای بسته برگزار شد.
گزارش آنها با تردید بسیاری از اعضای دمکرات کنگره روبرو شده که دولت ترامپ را به اغراق در مورد این اطلاعات برای زمینه چینی جنگ با ایران متهم می کنند.
بنابه گزارش ها بعضی از اعضای دمکرات کنگره گفتند هیچ یک از این اطلاعات نشانه افزایش قابل توجه تهدید ایران نسبت به گذشته نیست.
در مقابل بسیاری از جمهوری خواهان این شواهد را جدی دانسته اند اما می گویند اگر جنگی میان دو کشور درگیرد پس از حمله ایران خواهد بود نه آمریکا.
آمریکا اخیرا با متهم کردن حکومت ایران برای تدارک حملاتی به منافع ایالات متحده از جمله در عراق، ناوگروه رزمی آبراهام لینکلن، چهار بمبافکن بی۵۲ و سامانه دفاع موشکی پاتریوت را راهی خاورمیانه کرده است.
این در حالیست که مقامات ایرانی می گویند که ادعای آمریکا مبنی بر “تحرکات تهدیدآمیز” ایران در خلیج فارس کاملا جعلی است.
اطلاعاتی که دولت آمریکا به آنها اشاره دارد شامل عکس هایی از بار کردن راکت هایی بر قایق های کوچک توسط ایران در پی فشار اقتصادی آمریکا و تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
به گزارش روزنامه واشنگتن پست آقای پومپئو که خود زمانی نماینده کنگره بود و از همان زمان مواضع سختی علیه ایران داشت گفت که مقام های دولت در این جلسات “کمپین استراتژیک دولت، تلاش برای عقب زدن فعالیت های زیانبار ایران، و ۴۰ سال فعالیت تروریستی این کشور را تشریح کردند.”
او گفت مقام های دولت اطلاعات اخیر درباره ایران را در بستر تاریخ ۴۰ ساله جمهوری اسلامی تشریح کردند و گفتند که اقدامات دولت در چند روز اخیر برای “منصرف کردن” ایران چه بوده است.
پاتریک شاناهان وزیر موقت دفاع هم گفت: “آنها (نمایندگان) مایل بودند افکار عمومی آمریکا را بیشتر در جریان بگذاریم و ما قبول کردیم بیشتر در این زمینه تلاش کنیم.”
او هم گفت که نمایندگان را در جریان اقدامات وزارت دفاع از روز ۳ ماه مه زمانی که “اطلاعات موثقی” درباره تهدیدها علیه منافع آمریکا در خاورمیانه و نیروهای آمریکایی دریافت کرد گذاشته است.
آقای شاناهان گفت که واکنش آمریکا “باعث انصراف از حملات علیه نیروهای آمریکایی شده. تمرکز اصلی ما در این مقطع این است که ایران دچار سوءمحاسبه نشود. ما نمی خواهیم وضعیت بدتر شود. موضوع بازدارندگی است، نه جنگ.”
پاتریک شاناهان، وزیر دفاع به همراه مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا سه شنبه در دو کمیته کنگره حاضر شدند تا به طور محرمانه درباره ایران گزارشی ارائه کنند
بنابه این گزارش روبن گالگو نماینده دمکرات از آریزونا پس از ترک جلسه گفت: “من واقعا بر این باورم که آقای پومپئو، جان بولتون و سایر کسانی که می خواهند ما با ایران وارد جنگ شویم، اطلاعات امنیتی را سوءتعبیر و سوءارائه کرده اند، همانطور که در عراق دیدیم.”
واکین کاسترو نماینده دمکرات از تگزاس هم گفت: “این از مواردی است که عمدا توی روی کسی می ایستید تا به شما مشت بزند، تا او را بزنید.”
در مقابل جمهوری خواهان تلاش دولت برای اغراق در اطلاعات مربوط به ایران را رد کردند.
«آدام کینزینگر» نماینده جمهوری خواه ایلینوی گفت: “مضحک است اگر کسی سوءظن داشته باشد که این اطلاعات به نوعی ساختگی است. مقام های دولت چیزی نمی گویند که از منابع معتبر جمع آوری نشده باشد.”
لیندزی گراهام سناتور جمهوری خواه گفت: “جلسه بسیار خوبی بود. برایمان توضیح دادند که چقدر تهدیدهای ایران با گذشته متفاوت بوده است. حمله به کشتیها و خطوط نفت از طرف دولت ایران برنامهریزی شده بود. گفتند که اطلاعاتی به دست آوردیم که به گروههای شیعه دستورات بیشتری میدهند و هدف قرار دادن آمریکاییها و منافع ما بیشتر شده. تصمیم برای فرستادن ناوگروه آبراهم لینکلن به منطقه برای خنثی کردن حملات بوده و نه شروع جنگ.”
او اضافه کرد: “به بعضی از همکارانم بگویم. شما نگران هستید که پاسخ ما به ایران قانونی است یا نه. اما من نگران این هستم که ما پاسخی ندهیم. من به وزیر خارجه و دفاع این را گفتم که اگر به یکی از منافع ما یا افراد ما در عراق یا جای دیگری حمله شود و شما پاسخی ندهید ما اینجا شما را زیر سوال میگیریم که چرا گذاشتهاید آمریکاییها کشته شوند و آن را تلافی نکردهاید.”
دمکرات ها به دولت ترامپ هشدار داده اند که نمی تواند بدون مجوز کنگره با ایران وارد جنگ شود.
دمکرات ها سعی دارند مجوز استفاده از نیروی نظامی که کنگره بعد از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به دولت داده بود را لغو کنند. گزارش می شود که آنها بندی را برای این کار در برنامه بودجه دفاعی گنجانده اند. این همان مجوزی است از آن برای جنگ افغانستان و حمله به القاعده در اطراف جهان استفاده شد.
جلسه جداگانه دمکرات ها
در همین روز اعضای دمکرات کنگره در یک جلسه دیگر نظر مقام های دولت سابق آمریکا را جویا شده اند.
جان برنان، مدیر سابق سی آی ای (سازمان اطلاعات مرکزی)، و وندی شرمن معاون وزارت خارجه، که نقش مهمی در تهیه توافق اتمی ایران و قدرت ها، برجام، داشت در این جلسه غیرعلنی شرکت کردند تا به سوالات نمایندگان دمکرات پاسخ دهند.
آدام شیف، رئیس کمیته اطلاعاتی، پس از این جلسه گفت که رفتارهای “ناهمگون” دولت ترامپ خطر ایران را “چند برابر” کرده است.
به گزارش آسوشیتدپرس آقای برنان در این جلسه گفت که دولت ترامپ خواهان تغییر رژیم است و هرچند ایران خواهان پرهیز ار مناقشه است، رهبران این کشور مقابل آقای ترامپ کوتاه نمی آیند و خانم شرمن هم هشدار داد که “رفتار بی خردانه” دولت ترامپ اعتبار آمریکا را خدشه دار کرده است.
از سوی دیگر در این روز ژنرال جیم متیس وزیر سابق دفاع آمریکا در ابوظبی گفته است که کشورش باید با جهان بیشتر تعامل داشته باشد و کمتر درگیر جنگ شود./۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸رادیوفردا
***
«گروه ب »کیست؟
محمدجوادظریف(وزیرامورخارجه) روز جمعهجمعه، ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ (۱۷ مه۲۰۱۹) در توییتر نوشت: “«وقتی تیم ‘ب’یک حرف میزند و دونالد ترامپ حرف دیگری، کاملاً آشکار است که این چه کسی که نمیداند چه میکند. ما (ایران) چندین هزار سال است که میدانیم چه فکری باید بکنیم و در مورد آمریکا نیز از سال ۱۹۵۳(کودتای ۲۸ مرداد) این را میدانیم. در برهه کنونی این اتفاق خوبی است.
«گروه ب »اصطلاحی است که آقای ظریف برای بنیامین نتانیاهو (نخست وزیر اسرائیل) محمد بن سلمان (ولیعهد عربستان) جان بولتون (مشاور امنیت ملی کاخسفید) و محمد بن زاید (ولیعهد ابوظبی) به کار می برد و میگوید این چهار نفر برخلاف میل دونالد ترامپ در پی درگیر کردن آمریکا با ایران هستند.