درگیری شدید بین تیم ستارگان 98 و پارس جم (ویدیو)

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸ خرداد ۹, پنجشنبه ساعت ۱۸:۳۵۰ رأیبدون امتیاز

در دیدار جام رمضان بین ستارگان 98 و شاگردان تارتار درگیری فیزکی ایجاد شد.

در دیدار جام رمضان بین ستارگان 98 و شاگردان تارتار درگیری فیزکی ایجاد شد.

به گزارش ایلنا، در مسابقه بین دو تیم پارس جم و ستارگان ۹۸ با مربیگری مهدی تارتار اتفاقاتی بین بازیکنان دو تیم و همچنین همراهان بروز کرد که سالن را به طور کامل به تشنج کشیده و صحنه های زشتی را پیش روی حاضران سالن به وجود آورد.

ماجرای این درگیری و زد و خورد شدید و گروهی از اعتراض مهدی تارتار سرمربی پارس جم به حضور محسن بیاتی نیا بازیکن زیر ۴۰ سال در تیم ۹۸ آغاز شد که با واکنش نود هشتی ها همراه و آن ها تهدید به ترک زمین کردند.

پس از آن که این تیم با وساطت مسئول برگزاری بازی ها به میدان برگشت، بعد از چند دقیقه تنش جدی بین خداداد عزیزی و مهدی تارتار رخ داد که باعث یک درگیری گروهی و جنگ تن به تن بین بازیکنان شد.

بازیکنانی که از شاخص ترین آن ها میتوان به پرویز برومند، محمد نوازی، خداداد عزیزی، مهرداد میناوند، اسماعیل حلالی و... اشاره کرد.

حجم ویدئو: 6.80M | زمان ویدئو: 00:00:45
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...