ناصر ابوشریف: مهم ترین دلیل تصرف فلسطین و قدس اغراض دینی است

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۸ خرداد ۹, پنجشنبه ساعت ۱۹:۵۳۰ رأیبدون امتیاز
ناصر ابوشریف: مهم ترین دلیل تصرف فلسطین و قدس اغراض دینی است

شفقنا-نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران با بیان اینکه مهم ترین دلیل تصرف فلسطین و قدس اغراض دینی است، گفت: ما با شش میلیون نفر یهودی در اسرائیل مواجه نیستیم، اگر صرفا همین تعداد بود فلسطین تاکنون آزاد می شد. به گزارش خبرنگار شفقنا در قم، ناصر ابوشریف پیش از ظهر امروز در نشست نقش جنبش های اسلا...

شفقنا-نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران با بیان اینکه مهم ترین دلیل تصرف فلسطین و قدس اغراض دینی است، گفت: ما با شش میلیون نفر یهودی در اسرائیل مواجه نیستیم، اگر صرفا همین تعداد بود فلسطین تاکنون آزاد می شد.

به گزارش خبرنگار شفقنا در قم، ناصر ابوشریف پیش از ظهر امروز در نشست نقش جنبش های اسلامی در مواجهه با معامله قرن در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی اظهار داشت: مسئله فلسطین مسئله اسلام و بخشی از قرآن بوده و آیات بسیاری درباره این مکان نازل شده است که تمام این ها نشان دهنده جایگاه مقدس این مکان است.

او افزود: مسلمانان در ابتدا به سمت بیت المقدس نماز به جا می آوردند، حتی وقتی مسلمانان نخستین قدم خود را به سمت سرزمین های دیگر برداشتند، سرزمین قدس به صورت مسالمت آمیز فتح شد که این موضوع نیز نشان دهنده اهمیت این سرزمین است.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران گفت: از زمان تحویل کلید قدس به مسلمانان هیچ یهودی در شهر قدس زندگی نمی کرد، بلکه تمام ساکنین این شهر مسیحی و نصاری بودند، حضرت مسیح(ع) نیز از نصاری بودند و بخشی از مردم به ایشان ایمان آوردند؛ این مسئله تا امپراطوری روم که دین مسیحیت را به عنوان دین رسمی برگزید، ادامه داشت.

ابوشریف بیان کرد: یهودیان توسط رومی ها از فلسطین اخراج شدند و به جزیره العرب، خیبر، شام و مدینه منوره رفتند و به رغم همه این مسائل هیچ تغییری در بافت جمعیتی سرزمین قدس ایجاد نشد و کسانی که به دین اسلام پیوستند کاملا به خواست خود این کار را کردند و هیچ اجباری متوجه آنان نبود.

احترام به عقاید دیگران مورد تاکید اسلام است

او تاکید کرد: آزادی عبادت، عقیده و اندیشه از ابتدا در قدس رعایت شد و احترام به مقدسات دیگران نیز در دین اسلام مورد تاکید بوده است؛ یکی از انگیزه های دفاعی در اسلام حمایت از مقدسات بوده و این مقدسات می تواند برای ادیان دیگر نیز باشد و مسلمانان می توانند حتی از عقاید مسیحیت نیز دفاع کنند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران تصریح کرد: خلیفه دوم زمانی که قدس را فتح کرد، به دلیل حفظ ادیان و مقدسات دیگران حاضر نشد در کلیسا نماز بخواند و این ماهیت دین اسلام را در احترام به مقدسات دیگران می رساند، در زمان فتح قدس توسط مسلمانان نیز هیچ یهودی در این مکان زندگی نمی کرده که بخواهد مکان مقدسی نیز داشته باشد.

او عنوان کرد: مسلمانان هیچ کدام از اماکن مقدسه را به زور تصاحب نکردند، مسجد الاقصی یک مکان متروکه ای بود که مسمانان آن را احیا کرده و در آن نماز خواندند، قداست توجیه گر تملک نبوده و این دو با یکدیگر تفاوت دارند.

ابوشریف، حفظ شهر قدس را برای مسمانان یک ضرورت دانست و مطرح کرد: در سند عمری حمایت از شهر قدس در برابر مهاجمین تضمین شده و در نامه ای که اخیرا توسط یک کشیش مسیحی به سران سعودی نوشته شد، سعودی ها متهم به خیانت به این سند شدند؛ کشیش های دیگر ارتدوکس نیز از سعودی ها درخواست کرده اند که از این سند عمری حمایت بکنند، یکی از مفاد این سند این است که یهودیان در این شهر زندگی نکنند و از مسلمانان خواسته شده که به این سند وفادار باشند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران ابراز کرد: یهودیان در این مدت خارج از فلسطین زندگی کرده اند، تا اینکه در اواخر قرن ۱۹ میلادی و دوره امپراطوری عثمانی آرام آرام به فلسطین آمدند.

او اضافه کرد: سرزمین شام، فلسطین و قدس ۱۰۰ سال توسط فرنگی ها اشغال شد و سپس مسلمانان این تسلط را بدست گرفتند، نکته ای که وجود دارد این است که در زمان تسلط مسلمانان در این سرزمین به وضعیت موجود در این سرزمین احترام گذاشته شد.

مخالفت خاخام های یهود با اشغال فلسطین

ابوشریف یادآور شد: یهودیان نیز معتقدند که تشکیل دولت یهودی در فلسطین یکی از محرمات بوده و به همین دلیل تمام خاخام های یهود در ابتدا با جنبش صهیونیسم مخالف بوده و معتقد بودند که تشکیل حکومت یهود قبل از ظهور مسیح باعث خشم خداوند می شود.

او بیان کرد: صهیونیسم یک طرح استعماری بوده که برای نخستین بار ناپلئون بناپارت آن را طرح کرد و هدف از طرح آن ایجاد یک جسم ناهمگون در میان امت اسلامی بود، همچنین به دنبال این بود که از شر یهودیان در اروپا خلاص شود.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران خاطرنشان کرد: پیش قراولان جنبش صهیونیسم چپ گرا و غیر مذهبی بودند، پس از شکست طرح ناپلئون انگلستان این مسئولیت را به عهده گرفت و از اواسط قرن ۱۹ میلادی شروع به وارد کردن یهودیان به فلسطین کرد؛ حتی برای تحقق این هدف کشتارهای ساختگی از بین یهودیان به راه افتاد. یهودیان در ابتدا در مناطق شهری فلسطین ساکن نشدند، بلکه در ابتدا به مکان های بدوی منتقل شدند.

عقاید مسیحیان انجیلی مشوق اصلی تصرف کنندگان فلسطین اشغالی

ابوشریف افزود: عمده این ۱۰ هزار یهودی که در مکان های بدوی ساکن شدند، به مکان های دیگر منتقل شدند، اما پس از جنگ جهانی اول اعلامیه بالفور به نفع یهودیان منتشر شد، نخست وزیر انگلستان نیز در آن زمان یک مسیحی انجیلی بود، این مسحیان عقیده داشتند که مسیح زمانی ظهور می کند که یهودیان به فلسطین تسلط پیدا کرده و مسجد الاقصی را تخریب و به جای آن نماد سلیمان را احیا کنند، بنابراین عقاید این مسیحیان مشوق اصلی یهودیان برای تصرف فلسطین شد.

او مطرح کرد: در سال ۱۹۱۹ میلادی ما شاهدی پیمانی مبنی بر تجزیه امت اسلامی بودیم و منطقه میان فرانسه، انگلستان و روسیه تزاری تقسیم و فلسطین به انگلستان به عنوان سهم اعطا شد. تعداد سربازانی که فلسطین را اشغال کردند، حدود ۳۱۷ هزار نفر بود که بخشی از افراد این ارتش از مستعمرات انگلستان تشکیل شده بودند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران ابراز کرد: تعداد یهودیان در سال ۱۹۱۷ در فلسطین ۱۴ هزار نفر بود، در سال ۱۹۱۹ میلادی انگلستان قیمومیت خود را برای فلسطین اعلام کرد، اما پس از مدتی به جای آماده کردن فلسطین برای تعیین سرنوشت، شروع به تجزیه فلسطین و وارد کردن یهودیان به این سرزمین کرد.

او عنوان کرد: یکی از مسائلی که حضور یهودیان در فلسطین را تسهیل کرد، سوء استفاده از نتایج جنگ جهانی دوم و اخراج یهودیان از سرزمین اعراب و وارد کردن آنان به فلسطین بود، به طوری که در سال ۱۹۴۸ میلادی تعداد یهودیان فلسطین به ۶۵۰ هزار نفر رسید.

ابوشریف خاطرنشان کرد: پس از مدتی ارتش انگلستان اقدام به آماده سازی یهودیان و باندهای صهیونیستی کرد و عمدتا افسران انگلیس باندهای صهیونیستی را تشکیل دادند، در سال ۱۹۴۸ میلادی زمانی که انگلستان از فلسطین خارج شد، ۶۵ هزار نفر نظامی و ۶۵ هزار شبه نظامی آماده شده بودند و در این زمان مردم فلسطین به شدت سرکوب شده و حتی یک گلوله نمی توانستند داشته باشند، اما باندهای صهیونیستی مجهز به انواع سلاح ها بودند.

او ادامه داد: در سال ۱۹۳۶ میلادی طولانی ترین اعتصاب توسط مردم فلسطین رخ داد و تا سال ۱۹۳۹ بیشترین تحرکات و فداکاری های مردم فلسطین را شاهد هستیم، اما در نهایت نتوانستند بر امپراطوری انگلستان پیروز شوند، چرا که این امپراطوری دارای تجهیزات و نیروی انسانی گسترده ای بود.

نماینده جنبش اسلامی فلسطین در ایران با بیان اینکه تمام توطئه ها در فلسطین برای تثبیت حاکمیت یهود در این سرزمین انجام می شود، مطرح کرد: بخشی از زمین ها توسط مسیحیان خارج نشین و بخشی نیز توسط برخی از سرمایه داران به یهودیان اعطا شد، جنگ باندهای صهیونیستی از سال ۱۹۴۸ علیه فلسطین آغاز شد که دو سوم مردم فلسطین اخراج شده و ۷۸ در صد این سرزمین اشغال شد.

او ابراز کرد: کشورهای بزرگ پس از این دوران حمایت از رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفتند، فرانسه به برنامه اتمی این رژیم کمک کرد و در جنگ سه جانبه علیه مصر شرکت کرد؛ سپس شاهد گسترش رابطه رژیم صهیونیستی با آمریکا بودیم؛ در سال ۱۹۶۷ میلادی فلسطین به طور کامل به اشغال رژیم صهیونیستی در آمد و پس از این تاریخ شاهد گسترش رابطه این رژیم با آمریکا هستیم.

مهم ترین دلیل تصرف فلسطین و قدس اغراض دینی است

ابوشریف اضافه کرد: پس از این جنگ ها اسرائیل نتوانست پیروزی هایی کسب کند و نمونه آن در سال ۱۹۸۲ میلادی بود که از لبنان شکست خورد، در سال ۱۹۸۷ میلادی نیز انتفاضه فلسطین آغاز شد که هفت سال به طول انجامید، اما متاسفانه پایان این انتفاضه منجر به پیمان اسلو شد که هیچ دستاوردی برای مردم فلسطین نداشت، بلکه خیانتی عظیم به شمار می آید.

او اظهار داشت: در دهه قرن بیستم آقای کسینجر که یک یهودی بود، حفظ امنیت اسرائیل را به آمریکا مرتبط کرد و پس از این تاریخ آمریکا پیمان هایی را برای حفظ رژیم صهیونیستی منعقد کرد، ریگان نیز معتقد به نوعی از جنگ بودند که در آن مومنین بر کفار پیروز می شوند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران بیان کرد: در سال ۲۰۰۳ میلادی جورج بوش به عراق حمله کرد، برخی ادعا دارند که برای کشف سلاح های کشتار جمعی این جنگ انجام شد، اما این یک دروغ بزرگ است، بلکه انگیزه اصلی این جنگ دینی بوده و برای بقایای یاجوج و ماجوج در عراق انجام شد، این نشان می دهند که اقدامات روسای جمهور عراق بعضا به دلیل غرائض دینی انجام شده است.

او خاطرنشان کرد: در حال حاضر کسانی که در دولت آمریکا سر کار هستند، از یهودیان صهیونیسم هستند، البته عده ای از دولتی های آمریکا مسیحی هستند، اما این افراد نیز به دنبال اهداف یهودیان هستند. بیشتر کسانی که به ترامپ رای داده اند جزو مسیحیان انجیلی هستند که اعتقاد به حمایت از طرح صهیونیسم دارند.

ابوشریف تصریح کرد: در حال حاضر ده ها سخنرانی از افراد مسیحی انجیلی وجود دارد که این مسیحیان مسلمانان را شر می دانند و معتقدند که یک میلیارد مسلمان باید نابود شوند، از نظر افرادی مانند بولتون و پمپئو ایران شر مطلق بوده و باید با آن ها مقابله شود، انگیزه این افراد بیشتر دینی و اعتقادی بوده و با هر نوع خیزش اسلامی مخالف هستند.

داعش محصول عداوت های امارات و سعودی بود

او افزود: ما با شش میلیون نفر یهودی در اسرائیل مواجه نیستیم، اگر صرفا همین تعداد بود فلسطین تاکنون آزاد می شد، مسئله این است که ما با فرانسه، انگلستان، آمریکا، اروپا و مسحیان انجیلی مواجه هستیم، بدتر از آن ما با دشمنانی در امت اسلامی مواجهیم، مانند عربستان سعودی و امارات متحده عربی با پول های زیادی که دارند، حتی همین داعش از تولیدات آنان بوده است. بنابراین ما با یک توطئه بسیار بزرگ مواجه هستیم که تنها هدف این توطئه نابودی جنبش های اسلامی است.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران عنوان کرد: یکی از مهمترین دستاوردهای اسلام در عصر جدید پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود، یکی از مهم ترین ویژگی های این انقلاب دشمن شناسی بود، رهبر این انقلاب مردی عارف بود که تعبیرات دقیق و سخنان قاطع را بر زبان جاری می کردند.

او یادآور شد: یکی از کارهای بزرگ امام خمینی(ره) معرفی کردن آمریکا به عنوان شر مطلق بوده و در حال حاضر نیز ۴ میلیارد نفر در عالم آمریکا را برای دنیا یک شری بزرگ می دانند. دشمن شناسی راه درست را به ما نشان می دهد و جمهوری اسلامی ایران نیز به دلیل همین دشمن شناسی از راه خود منحرف نشد و ما هم در خیزش خود به جمهوری اسلامی ایران اقتدا کرده ایم.

ابوشریف تاکید کرد: در حال حاضر ما امکانات بسیاری برای مقابله با دشمنان داریم، اما مسئله اصلی بسیج و هماهنگی این امکانات در برابر دشمنان است.

او بیان کرد: بزرگترین مشکلی که جنبش های اسلامی با آن مواجه هستند، عدم دشمن شناسی بوده و حتی از انقلاب اسلامی ایران نیز دشمن شناسی را یاد نگرفته اند، برخی از گروه های اسلام گرا نیز معتقدند که مقابله ایران با آمریکا از ابتدا اشتباه بوده، اما در واقع ایران بهترین راه را در پیش گرفته است.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین خاطرنشان کرد: افرادی مانند محمد مرسی در مصر وقتی به قدرت رسیدند به دنبال ایجاد رابطه و دوستی با آمریکا و رژیم صهیونیستی بودند، او باید از ابتدا در برابر دشمنان واقعی امت موضع صریحی را اتخاذ می کرد و پس از آن منتظر امداد الهی می شد، اما این کار را نکرد، نمی توان از آمریکا که دشمن اسلام است انتظار کمک و یاری داشت.

او ادامه داد: ما در صورت قوی بودن دشمن شناسی و بسیج کردن قدرت خود می توانیم در مواجهه با دشمنان پیروز شویم، برخی از گروه های اسلامی به جای صهیونیسم، ایران را دشمن خود می دانند و مسیر را به اشتباه طی کرده اند.

ابوشریف ابراز کرد: برخی از گروه های اسلامی مانند حزب الله تحت هر شرایطی از مسیر خود خارج نمی شوند، در قرآن کریم به دشمنی با بنی اسرائیل تاکید شده است، بنابراین باید اسرائیل و صهیونیسم دشمن اصلی ما باشد و نباید برخی از گروه های اسلام گرا به دنبال دشمنان خیالی بگردند، بلکه باید به خط ایران، حزب الله و گروه های مقاومت بپیوندند.

او با بیان اینکه ما باید قدرت خود را جمع کرده و در یک مسیر قدم برداریم، تاکید کرد: نقش علما و فتاوای آن ها در جنبش های اسلامی بسیار مهم است. در سال ۱۹۳۵ میلادی علما هر گونه تعامل با رژیم صهیونیستی را تحریم کردند که دو نفر از آن ها ایرانی بودند.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران عنوان کرد: ما باید مردم را نسبت به این فتاوا آگاه و موضع خود را در مقابل دشمنان مشخص کنیم، در فلسطین گروه های اسلامی بسیاری مانند حماس، حزب التحریر و جنبش جهاد اسلامی وجود دارد و ما می توانیم دشمن را شکست دهیم، اما به شرط اینکه دشمن شناسی و اتحاد را در دستور کار خود قرار دهیم.

انتهای پیام

fa.shafaqna.com

شفقنا در شبکه های اجتماعی: توییتر | اینستاگرام | تلگرام

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...