طرز تهیه 7 غذای کبابی سریع و آسان که عاشقش می‌شوید


... نوشته طرز تهیه 7 غذای کبابی سریع و آسان که عاشقش می‌شوید اولین بار در مجله کسب و کار بازده پدیدار شد.

با ایده‌های جالبی که در این مقاله به شما ارائه می‌شود می‌توانید از یک وعده‌ی غذای کبابی خوشمزه لذت ببرید و در عین حال هرچه کمتر برای تهیه‌ی شام یا ناهار خود به زحمت بیفتید. مطمئن باشید این غذاها به یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌های اعضای خانواده و یا جمع دوستان تبدیل خواهند شد!

غذای کبابی سریع و آسان

۱. مینی ساندویچ‌های استیک رو باز با نان سیر

طرز تهیه 7 غذای کبابی سریع و آسان که عاشقش می‌شوید
مواد لازم (ساندویچ‌ها):

– ۱ و یک چهارم تکه کره‌ی بی نمک

– ۶ حبه سیر سرخ شده و به شکل پوره

– نمک

– فلفل

– ۱۲ تکه نان فرانسوی که به ضخامت ۱ سانتیمتر بریده شده باشند

– ۶ تکه پنیر پرولون کهنه که از طول – به ضخامت نیم سانتیمتر – به دو نیم شده باشند

– روغن جعفری

– استیک

مواد لازم (استیک):

– ۱ تکه گوشت دنده‌ی بدون استخوان حدودا ۲۸۳ گرم

– روغن زیتون

– نمک

فلفل سیاه تازه آسیاب شده

مواد لازم (روغن جعفری):

– یک چهارم فنجان برگ جعفری ریز شده‌

– یک دوم فنجان روغن کانولا

– نمک

– فلفل

دستورالعمل (تهیه‌ی ساندویچ‌ها):

۱. کباب پز را گرم کنید. کره و پوره‌ی سیر را با نمک و فلفل مخلوط کنید.

۲. یک طرف نان را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کنید و آن را روی کباب پز قرار دهید، تا زمانی که قهوه‌ای طلایی می‌شود به کباب کردن ادامه دهید؛ آن را بچرخانید، روی آن پنیر بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر و تا زمانی که پنیرها آب می‌شوند آن را کباب کنید.

۳. نان سیر را روی یک بشقاب بزرگ قرار دهید و روی آن را پنیر و چند تکه گوشت بریزید و کمی روغن جعفری بپاشید.

دستورالعمل (تهیه استیک):

۱. استیک را ۳۰ دقیقه پیش از کباب کردن از یخچال در بیاورید. کباب پز را روشن کنید تا حسابی گرم شود.

۲. دو طرف استیک را روغن بمالید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. به مدت ۴ تا ۵ دقیقه آن را کباب کنید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید و تا حدودی زغالی شود. آن را برگردانید و به کباب کردن ادامه دهید تا نیم پخت شود. کباب را بردارید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. آن را به قطعاتی با ضخامت نیم سانتی‌متر ببرید.

دستورالعمل (روغن جعفری):

۱. مواد تشکیل دهنده را درون کاسه‌ای کوچک مخلوط کنید. روی آن نمک و فلفل بپاشید تا خوش طعم شود.

مطلب مرتبط: طرز تهیه غذا با کدو: ۵۰ دستور پخت غذا با کدو که واقعا خوشمزه هستند

۲. دونر مرغ یونانی

طرز تهیه 7 غذای کبابی سریع و آسان که عاشقش می‌شوید

مواد لازم برای تهیه این غذای کبابی سریع

– ۲ قاشق غذاخوری سس وینگرت (سس دارای سرکه و روغن زیتون و ادویه) یونانی مدیترانه‌ای

– ۲ تکه سینه‌ی مرغ بدون پوست و استخوان کوچک (۲۲۵ گرم)

– ۴ عدد نان تخت پیتای یونانی

– ۶ قاشق غذاخوری چاشنی خیار و شوید

– ۱ عدد خیار خرد شده

– ۱ عدد گوجه فرنگی خرد شده

– ۱ عدد پیاز قرمز خرد شده

– یک چهارم فنجان پنیر فتا با پونه‌ی کوهی، و گوجه‌ی خشک شده در آفتاب و فلفل سیاه

دستورالعمل:

۱. سس وینگرت را درون یک ظرف خالی روی مرغ‌ها بریزید؛ آن‌ها را بچرخانید تا هر دو طرف سینه‌های مرغ به طور یکدست آغشته شوند. به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مارینیت شود – بعد از یک ساعت مرغ‌ها را پشت و رو کنید.

۲. باربکیو روغن مالی شده را روی حرارت متوسط قرار دهید. مرغ‌ها را از یخچال در بیاورید؛ مریناد را دور بریزید. هر طرف مرغ را روی حرارت به مدت ۶ تا ۸ دقیقه کباب کنید. بگذارید کاملا خنک شود.

۳. نان‌های تخت را گرم کنید. مرغ‌ها را تکه تکه کنید. هر نان تخت را روی یک سینی فر یا فویل قرار دهید؛ و چاشنی را روی آن بمالید. روی آن مرغ و مواد باقیمانده را قرار دهید. از فویل برای پوشاندن طرف دیگر هر نان تخت استفاده کنید، سپس انتهای فویل را تا بزنید تا مخلفات داخل را پوشش دهد و مانع ریختن آن‌ها بشود.

مطلب مرتبط: ۵ بهترین غذای جدید و خوشمزه که تا حالا امتحان نکردید

۳. بال کباب دودی با ترشی فلفل قرمز، خرما و نعناع تازه

طرز تهیه 7 غذای کبابی سریع و آسان که عاشقش می‌شوید

مواد لازم برای تهیه این غذای کبابی سریع (آبشور):

– یک چهارم فنجان نمک کوشر

– ۱ قاشق غذاخوری عسل

– ۴ حبه سیر، پوست کنده و له شده

– یک قطعه‌ی پنج سانتی زنجلیل پوست کنده و له شده

– بال مرغ به تعداد کافی

مواد لازم (ترشی فلفل قرمز و خرمای سریع):

– یک دوم فنجان سرکه‌ی سفید برنج

– یک چهارم فنجان شکر

– ۱ قاشق غذاخوری سس سویا

– یک فنجان (تقریبا ۱۰ قطعه) خرمای مجول، تکه شده از طول، و بدون هسته

– ۴ یا ۵ عدد تربچه ‌ی نازک بریده شده

– ۱ عدد فلفل قرمز، که از طول به دو نیم و حسابی ریز شده باشد

– روغن کانولا برای کباب کردن

– نمک کوشر و فلفل سیاه خرد شده

– ۳ قاشق غذاخوری پاپریکای دودی

– یک چهارم فنجان برگ گشنیز تازه‌ی خرد شده

– یک چهارم فنجان برگ نعناع تازه‌ی خرد شده

دستورالعمل (تهیه آبشور):

۱. با درست کردن آبشور شروع کنید: در یک کاسه‌ی بزرگ، ۶ فنجان آب، نمک، عسل، سیر و زنجبیل را مخلوط کنید. تا زمانی که نمک حل شود به هم زدن ادامه دهید، و بعد بال‌ها را داخل آن بیندازید. روی ظرف را بپوشانید و بگذارید ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال بماند.

دستورالعمل (تهیه‌ی ترشی فلفل قرمز و خرما):

۱. مخلوط ترشی سریع را آماده کنید: در یک کاسه‌ی بزرگ، سرکه‌ی سفید برنج، شکر و سویا را ترکیب کنید. تا زمانی که شکر حل شود خول هم بزنید. خرما‌ّ، پیازچه و فلفل را به مخلوط اضافه کنید. در حالی که بال‌ها را می‌پزید آن را کنار بگذارید. وقتی بال‌ها کباب شد، آن‌ها را صاف کنید و روی حوله‌ی آشپزخانه بگذارید تا حسابی خشک شوند.

۲. کباب پز بیرون منزل را روشن کنید و لوله‌های آن را با یک حوله‌ی کاغذی که کمی روغن دارد تمیز کنید. این کار نه تنها کباب پز را تمیز می‌کند بلکه باعث می‌شود کباب به سطح میله‌ها نچسبد. روی بال‌ها نمک و فلفل بپاشید، و بعد به آرامی آن را در محلوطی از پاپریکای دودی و روغن کنجد بمالید. بال‌ها را روی کباب پز قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه بپزند، در نصف این مدت آن‌ها را بگردانید، تا آنکه به صورت یک دست تمام قسمت‌های آن پخته شود.

۳. وقتی تمام شد، بال‌ها را با یک حوله‌ی بزرگ بردارید. ادویه‌های خرد شده را به مخلوط ترشی خرما اضافه کنید، آن‌ها را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و به کاسه‌ی بال‌ها اضافه کنید. برای آنکه یکدست به همه جای آن مالیده شود خوب هم بزنید، و بعد برای میل کرد آن را داخل بشقاب بریزید.

مطلب مرتبط: طرز تهیه مرغ برشته با تربچه که یک غذای خاص و فوق‌العاده است

۴. بشقاب سبزیجات گریل شده

طرز تهیه 7 غذای کبابی سریع و آسان که عاشقش می‌شوید

مواد لازم برای تهیه این غذای کبابی سریع

– بادمجان ژاپنی ۱ عدد، که از طول به تکه‌های نیم سانتی متری بریده شده است

– ۱ عدد کدوی کوچک، که از طول به تکه‌های نیم سانتی متری بریده شده است

– ۱ عدد فلفل ایتالیایی کوبانله(سبز روشن)

– ۱ عدد پیاز قرمز کوچک، که به صورت حلقه‌های ضخیم بریده شده است.

– یک دوم فنجان روغن زیتون فرا بکر

– نمک و فلفل سیاه

– ۲ قاشق غذاخوری آویشن تازه،

دستورالعمل:

۱. کباب پز را از قبل روشن کنید تا گرم شود. سبزیجات بریده شده را درون یک بشقاب بریزید و وقتی آن‌ها را در کباب پز قرار می‌دهید، هر طرف‌شان را با کمی روغن چرب کنید. روی سبزیجات نمک و فلفل بپاشید. تا زمانی که سبزیجات ترد شوند، حدود ۳ تا ۵ دقیقه در هر طرف، بسته به نوع سبزی، آن‌ها را بپزید. سبزیجات کباب شده را درون یک بشقاب قرار دهید و کمی آویشن تازه‌ی خرد شده روی آن‌ها بپاشید.

مطلب مرتبط: طرز تهیه ماهی سالمون با گوجه فرنگی و ریحان که محشر است

۵. پیتزا کبابی با سوسیس داغ، فلفل کبابی ، پیاز و ریکوتای پونه کوهی

طرز تهیه 7 غذای کبابی سریع و آسان که عاشقش می‌شوید

مواد لازم برای تهیه این غذای کبابی سریع (پیتزا):

– ۲۲۶ گرم سوسیس داغ (هات سوسیس)

– ۱ عدد پیاز قرمز بزرگ، که به قطعاتی با ضخامت نیم سانتی‌متر بریده شده است.

– ۲ عدد فلفل زرد

– ۲ عدد فلفل قرمز بزرگ

– روغن زیتون

– نمک و فلفل

– ۱ خمیر پیتزا

– ۲۲۶ گرم پنیر فونتینای رنده شده

– ۱ فنجان پنیر ریکوتای گوسفندی

– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرا بکر

– ۲ قاشق غذاخوری اورگانو خرد شده

– سس وینگرت ریحان

مواد لازم (وینگرت ریحان):

– یک دوم فنجان برگ ریحان تازه

– یک چهارم فنجان سرکه‌ی سفید

– ۱ قاشق غذاخوری عسل

– نمک و فلفل تازه آسیاب شده

– یک دوم فنجان روغن زیتون

دستورالعمل (پخت پیتزا):

۱. کباب پز را از پیش گرم کنید.

۲. هر دو طرف سوسیس را کباب کنید تا به رنگ قهوه‌ای طلایی در بیاید و کاملا پخته شود (یعنی هر طرف حدودا ۱۰ دقیقه). پیازها و فلفل‌ها را با روغن چرب کنید و روی آن‌ها نمک و فلفل بپاشید. پیازها و فلفل‌ها را تا زمانی که نرم شوند (حدودا ۳ تا ۴ دقیقه در هر طرف) کباب کنید. سوسیس را از کباب پز بر دارید و آن را به قطعاتی با ضخامت نیم سانتی‌متر خرد کنید. پیاز‌ها را بردارید، و به شکل حلقه حلقه درآورید. فلفل‌ها را در بیاورید و آن‌ها را نیز به قطعاتی با ضخامت نیم سانتی‌متر ریز کنید.

۳. حرارت کباب پز را زیاد کنید. به خمیر پیتزا روغن زیتون بمالید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای طلایی در می‌آید آن را کباب کنید. آن را برگردانید و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه کباب کنید. از روی کباب پز بردارید و روی یک سطح صاف بگذارید.

۴. پنیر فرونتینا را بین ۴ حلقه‌ی پیتزا تقسیم کنید. سوسیس، پیاز، و فلفل‌ها را روی پنیر بریزید. پیتزا را درون کباب پز فرار دهید، درب آن را ببندید و تا زمانی که پنیر آب می‌شود (حدودا ۳ تا ۴ دقیقه) به کباب کردن ادامه دهید. پیتزا را روی یک تابه‌ی تخت قرار دهید و تا زمانی که پنیر آب می‌شود، حدودا ۵ تا ۱۰ دقیقه، بپزید.

۵. ریکوتا، روغن زیتون فرا بکر، و ارگانو را در یک کاسه‌ی کوچک مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. پیتزاها را از اجاق بردارید و روی آن وینگرت ریحان بریزید.

دستورالعمل (وینگرت ریحان):

۱. تمام مواد لازم را درون یک مخلوط کن ترکیب کنید تا کاملا صاف و نرم شوند. برای طعم دهی به چاشنی نمک و فلفل اضافه کنید.

مطلب مرتبط: طرز تهیه اردور کلم بروکسل و ژامبون که خیلی هیجان‌انگیز است

۶. استیک سالمون کبابی

طرز تهیه 7 غذای کبابی سریع و آسان که عاشقش می‌شوید

مواد لازم برای تهیه این غذای کبابی سریع

– ۴ عدد استیک سالمون (به ضخامت ۲.۵ سانتی‌متر)

– ۱ قاشق چایخوری دانه‌ی زیره‌ی کامل

– ۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز

– یک دوم قاشق چایخوری تخم رازیانه‌ی کامل

– ۱ قاشق چایخوری فلفل‌دانه‌ی سبز خشک شده

– نمک دریا و نمک کوشر

– روغن کانولا و روغن زیتون برای پوشش روی استیک‌ها

دستورالعمل:

۱. کباب پز را روشن کنید و شعله‌ی گاز را روی حد متوسط قرار بدهید.

۲. انگشت‌تان را روی استیک‌ها بمالید تا مبادا تکه استخوانی در آن باشد. اگر پیدا کردید، استخوان را جدا کنید.

۳. با استفاده از یک چاقوی تیز، استخوان‌ها را از حفره‌ی داخلی استیک ببرید و جدا کنید. بخش بدون پوست را رول کنید و داخل حفره قرار دهید، بعد طرف دیگر را از بیرون روی آن بپیچید تا یک چیز گرد شبیه فیله مینیون درست شود.

۴. زیره، گشنیز، رازیانه و فلفل‌دانه‌ را روی یک تکه‌ی ضخیم دولایه‌ی فویل آلومنیومی ترکیب کنید و روی کباب پز برشته کنید، تا زمانی که از دانه‌ها بو متساعد شود به تکان دادن ادامه دهید و آن را درون یک فلفل خردکن بریزید. استیک‌ها را کمی روغن مالی کنید و نمک به آن اضافه کنید سپس دانه‌های بو داده را روی هر دو طرف استیک‌ها آسیاب کنید.

۵. خیلی سریع یله‌های کباب پز داغ را با پارچه یا حوله‌ای آغشته به کمی روغن کانولا پاک کنید، سپس ماهی‌ را به مدت ۳ دقیقه در هر طرف نیم پز کنید.

۶. سپس با چاشنی سس سالاد ساده به انتخاب خودتان این استیک‌های خوشمزه را سرو کنید.

۷. لم چاپس کبابی مراکشی

طرز تهیه 7 غذای کبابی سریع و آسان که عاشقش می‌شوید

مواد لازم برای تهیه این غذای کبابی سریع

– ۶ حبه سیر

– یک سوم فنجان برگ نعناع تازه‌ی خرد شده

– یک و نیم قاشق غذاخوری پودر زردچوبه

– ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز

– ۱ قاشق غذاخوری زیره‌ی سبز

– ۱ قاشق غذاخوری گوشت لیموی رنده شده (دو عدد لیمو)

– نمک کوشر

– ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون به علاوه‌ی روغن اضافی برای کباب پز

– ۳ تکه گوشت بره تکه تکه شده

– یک و نیم فنجان ماست یونانی

– یک و نیم قاشق چایخوری سس سیراچا

– ۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه گرفته شده

– کوسکوس (بلغور عربی) با دانه‌ی کاج و نعناع برای سرو کردن

مواد لازم (کوسکوس (بلغور عربی) با دانه‌ی کاج و نعناع):

– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون خوب

– ۱ قاشق غذاخوری کره‌ی بدون نمک

– ۱ فنجان پیاز زرد خرد شده

– ۳ فنجان آب مرغ ترجیحا خانگی

– یک و یک دوم فنجان کوسکوس

– نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

– یک دوم فنجان برگ نعناع تازه‌ی خرد شده

– یک سوم فنجان دانه‌ی کاج بو داده

دستورالعمل:

۱. سیر، نعناع، زردچوبه، گشنیز، زیره، گوشت لیمو، و دو و نیم قاشق چایخوری نمک را در کاسه‌ی غذاپز دارای تیغه‌های استیل بریزد تا به خوبی آسیاب شود. روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.

۲. تکه‌های گوشت را در یک یا دو بشقاب غیر فلزی که به قدری بزرگ باشد که بتوانید آن‌ها را در یک لایه قرار بدهید بگذارید. مخلوط سیر و ادویه را به صورت یکدست روی هر طرف بپاشید. در یک کاسه‌ی کوچک، ماست، سیراچا، و آب لیمو را خوب بزنید و آن را یکدست روی لم چاپس‌ها بریزید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۶ تا ۲۴ ساعت درون یخچال مرینیت شود.

۳. کباب پز زغالی را آماده کنید و میله‌های کباب پز را روغن مالی کنید. روی گوشت بره نمک بپاشید و به فاصله‌ی ۱۲ تا ۱۵ سانتی‌متری از زغال‌ها آن را کباب کنید، ابتدا به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در ماست آن را مارینیت کنید، سپس آن را برگردانید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه کباب کنید تا به صورت نیم پخت درآید. آن را به درون یک بشقاب تمیز قرار دهید، بشقاب را با یک فویل آلومینیومی محکم ببندید، و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند. روی آن نمک بپاشید و با کوسکوس داغ به داغ میل کنید.

دستورالعمل (کوسکوس (بلغور عربی) با دانه‌ی کاج و نعناع):

۱. روغن و کره را در یک قابلمه‌ی بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و روی حرارت متوسط به مدت ۶ تا ۸ دقیقه بپزید، گاهگاهی هم بزنید، تا نرم شود. گوشتابه را اضافه کنید و آن را بجوشانید. کوسکوس، ۱ قاشق چایخوری نم، و یک دوم قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. روی ظرف را محکم بپوشانید و اجازه دهید کوسکوس به مدت ۱۰ دقیقه بخار کند. کوسکوس را با چنگال امتحان کنید و درون نعناع و دانه‌ی کاج مخلوط کنید. چاشنی را مزه کنید و حدود ۱ قاشق چایخوری نمک ، بسته به بی نمک بودن گوشتابه (آب مرغ) ، و یک دوم قاشق چایخوری فلفل اضافه کنید و در حالی که داغ است از خوردن این خوراک خوشمزه لذت ببرید. امیدواریم دستورپخت‌های ارائه شده در این مقاله برای‌تان مفید بوده باشند.

دستور پخت کباب: ۸ غذای کبابی سریع و آسان که از ساندویچ بسیار بهتر هستند

کامروا ابراهیمی

منبع: foodnetwork

طرز تهیه ۷ غذای کبابی سریع و آسان که از ساندویچ بسیار بهتر هستند

نوشته های مرتبط


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

متن زیبا برای شب یلدا با جملات بسیار زیبا و دلنشین