دلمه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که اگر به خوبی و با مهارت طبخ شود طعمی به یادماندنی خواهد داشت و در این میان دلمه کلم برگ مجلسی یک پیش غذای بسیار عالی و حرفه ای برای هر فصل از سال و هر مناسبتی است.
دلمه کلم برگ مجلسی
مواد لازم:
– کلم برگ یک عدد
– سبزی دلمه 250 گرم
– برنج یک پیمانه
– گوشت چرخکرده 250 گرم
– پیازداغ نصف پیمانه
– لپه نصف پیمانه
– زرشک چهار قاشق غذاخوری
– خلال پسته و بادام به میزان لازم
– شکر پنج قاشق غذاخوری
– آبلیمو نصف پیمانه
– روغن یا کره 100 گرم
– زعفران دمکرده 1/4 پیمانه
– نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه:۱. کلم برگ را به همراه نمک و سرکه حدود 10 دقیقه در آب بجوشانید.
۲. برگها را از هم جدا کنید.
۳. کف قالب سیلیکونی را چرب کنید و کاملا با کلم برگ بپوشانید. طوری که از لبه قالب بیرون بریزد.
۴. برای تهیه مواد داخل دلمه، برنج را بپزید.
۵. سبزی را خرد و با گوشت چرخکرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه کنید.
۶. لپه را جداگانه پخته و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
۷. زرشکها را تفت دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا پنج دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
۸. در نهایت شکر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و درون آن را کاملا پر کنید.
۹. سپس برگهای کلم را روی سطح قالب بپوشانید و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.
۱۰. زرشک را با خلال پسته و بادام تفت دهید و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – کامروا ابراهیمی
منبع: foodnetwork
طرز تهیه دلمه کلم برگ مجلسی که یک پیش غذای عالی است
مطالب مرتبط:
طرز تهیه رست بیف یک شام اشتها آور و آسانطرز تهیه کوفته قلقلی پنیری که عطر و طعم فوقالعادهای داردطرز تهیه پیتزا پستو که به طور عجیبی خوشمزه است!طرز تهیه ۷ غذای کبابی سریع و آسان که عاشقش میشویدطرز تهیه غذا با کدو: ۵۰ دستور پخت غذا با کدو که واقعا خوشمزه هستند۵ بهترین غذای جدید و خوشمزه که تا حالا امتحان نکردیدطرز تهیه ماهی سالمون با گوجه فرنگی و ریحان که محشر است