طرز تهیه 5 نوع ژله آلوئه ورا؛ پرخاصیت و خوشمزه
ژله آلوئه ورا یکی از دسرهای پرطرفداری است که به دلیل خواص زیاد آلوئه ورا تهیه و مصرف آن توصیه میشود. این ژله را میتوان به شکلهای مختلفی با شیر، بستنی و یا خامه ترکیب کرد و از خوردن آن لذت برد.
ستاره | سرویس آشپزی - یکی از انواع دسر که مناسب برای پذیرایی از مهمانان است ژله در طعمهای مختلف است. در این بین ژلههای آلوئه ورا به دلیل داشتن طعمی خاص و خوشمزه طرفداران زیادی دارند. همچنین ژله آلوئه ورا به خاطر نداشتن رنگ، برای تهیه دسرهای جذابی نظیر ژله تزریقی، ژله سه بعدی و ... مورد استفاده قرار میگیرد. در این مطلب طرز تهیه ژله با طعم آلوئه ورا به چند روش آورده شدهاست.اگر طرز تهیه نوع خاصی از این ژله مد نظر شما است، برای دسترسی سریع به محتوای مورد نظرتان از فهرست موضوعی زیر استفاده کنید.
۱. ژله آلوئه ورا سفید
۱. ژله آلوئه ورا سفید
۱. طرز تهیه ژله آلوئه ورا سفید
مواد لازم (برای ۴ نفر) | |
پودر ژله با طعم آلوئه ورا | ۱ بسته |
شیر پاستوریزه | ۱.۵ لیوان |
زمان لازم برای آماده کردن ژله: ۲۰ دقیقه
طرز تهیه
پودر ژله را درون شیر ریخته و آن را به روش بن ماری به خوبی حل کنید. مایه ژله را درون قالب بریزید. قالب را در یخچال بگذارید تا ژله ببندد و سفت شود. (حداقل زمان لازم برای بستن ژله سه ساعت است، ولی هرچه ژله بیشتر در یخچال بماند سفتتر میشود و راحتتر از قالب جدا میشود.) قالب را از یخچال بیرون آورده و کف آن را چند ثانیه درون آب گرم بگذارید. (این کار به راحتتر جدا شدن ژله از قالب کمک میکند.) ژله را از قالب جدا کرده و نوش جان کنید ... نکته: میتوانید این ژله را در جام یا ظرف مخصوص سرو آماده کنید تا نیازی به جدا کردن از قالب نباشد.
۲. طرز تهیه ژله آلوئه ورا با بستنی
مواد لازم (برای ۴ الی ۵ نفر) | |
ژله با طعم آلوئه ورا | ۲ بسته |
بستنی لیوانی وانیلی | ۲ عدد |
آب جوش | ۳ لیوان |
رنگ خوراکی (دلخواه) | کمی از رنگ مورد نظر |
زمان لازم برای آماده کردن ژله: ۲۰ دقیقه
مراحل تهیه
دو بسته پودر ژله را با ۳ لیوان آب جوش مخلوط کرده و به خوبی حل کنید. هنگامی که پودر ژله کاملا حل شد کمی صبر کنید تا خنک و همدما با بستنی شود. سپس بستنیهای همزده را به ژله اضافه کنید. در این مرحله در صورت تمایل میتوانید چند قطره رنگ خوراکی به مایه دسر اضافه کنید. (مثلا رنگ صورتی) مواد را خوب هم بزنید تا رنگ آن کاملا یکدست شود. سپس آن را در قالب یا ظرف مورد نظر ریخته و آن را حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا ژله ببندد. پس از ۴ الی ۵ ساعت ژله بستنی شما آماده سرو است. نوش جان ...بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع ژله بستنی و ژله ساده
۳. طرز تهیه ژله آلوئه ورا با خامه
مواد لازم | |
ژله با طعم آلوئه ورا | ۱ بسته |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
خامه صبحانه (نه سفت باشد نه آبکی) | ۱ لیوان |
روش تهیه
پودر ژله را در یک ظرف ریخته و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. سپس ژله را با یک همزن به خوبی هم بزنید تا پودر ژله کامل حل شود؛ آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. خامه را نیز از یخچال بیرون گذاشته تا با مایع ژله همدما شود. (در غیر این صورت وقتی خامه سرد را به ژله اضافه کنید مایه ژله بریده میشود). در این مرحله وانیل و یک لیوان خامه را اضافه کرده و مجددا آن را هم زده تا مواد با هم ترکیب شوند. کمی از آن مواد را بچشید؛ اگر شیرینی آن کم بود کمی شکر به آن بیافزائید. مایه حاصله را در ظرف مورد نظر ریخته و آن را در یخچال بگذارید تا ژله ببندد و سفت شود.نوش جان ...
نکته: به جای ۱ لیوان خامه میتوانید از ۱ لیوان بستنی وانیلی یا ماست هم استفاده کنید.
۴. طرز تهیه ژله آلوئه ورا با شیر
مواد لازم (برای ۴ نفر) | |
ژله با طعم آلوئه ورا | ۱ بسته |
آب جوش | ۱ لیوان سرخالی |
شیر پرچرب | ۳/۴ لیوان |
زمان لازم برای آماده کردن ژله: ۲۰ دقیقه
دستور تهیه
پودر ژله را در یک لیوان سرخالی آب جوش حل کنید. (میتوانید ظرف را روی بخار کتری گذاشته تا به روش بن ماری پودر ژله کامل حل شود.) سپس مایع ژله و شیر را در دمای آشپزخانه گذاشته تا همدما شوند. زمانی که هر دو همدما شدند شیر را به مایع ژله اضافه کنید. مواد را ۳۰ ثانیه با همزن برقی هم زده تا خوب با هم ترکیب شوند. در این مرحله مخلوط مواد را از صافی عبور داده تا یک مایع صاف و یکدست داشته باشید. اکنون مایه ژله را در جام یا ظرف مورد نظر ریخته و آن را در یخچال بگذارید. پس از حداقل سه ساعت (بسته به دمای یخچال) دسر آماده است. میتوانید روی ژله را با خردههای میوه آلوئه ورا تزئین کنید. نوش جان ...
۵. طرز تهیه ژله آلوئه ورا با تزئین گل سرخ
مواد لازم | |
پودر ژله با طعم آلوئه ورا | دو بسته |
گل سرخ | کمی |
آب سرد و آب جوش | از هر کدام یک لیوان |
دستور تهیه
داخل یک کاسه پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید. ( دانههای پودر ژله باید به خوبی در آب حل شوند.) سپس یک لیوان آب سرد هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. گل سرخ را داخل ژله ریخته، آن را هم زده تا گلها کاملا در ژله پخش شوند. قالب ژله را کمی چرب کرده و مایه را به آن بیافزائید. قالب را درون یخچال گذاشته تا ژله کاملا ببندد. پس از نیم ساعت ژله را از یخچال بیرون آورده و کمی آن را هم بزنید. (این کار باعث میشود گلهایی که روی سطح ژله آمدهاند به خوبی همه جا پخش شوند.) پس از حداقل سه ساعت (بسته به دمای یخچال) ژله شما آماده است. ژله را به آرامی از قالب جدا کرده و نوش جان کنید.بیشتر بدانید: طرز تهیه ژله تخم شربتی
سخن آخر
در این مقاله روشهای تهیه دسر آلوئه ورا به چند روش سریع و آسان آورده شد؛ اگر شما به دنبال تهیه دسرهای آسان و خوشمزه هستید میتوانید از مطلب «طرز تهیه ژله ساده + نمونههای تزیین» نیز در ستاره دیدن کنید. آیا شما هم تجربهای از درست کردن ژله آلوئه ورا دارید؟ لطفا نظرات خود را با ما و دیگر مخاطبان ستاره در بخش ارسال نظر در میان بگذارید.